Jump to content

D930 from 1st OC Party @ 5,4Ghz

Bassjunkies

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από BassJunkies

Κι εγώ περίπου 1,7 του έριξα παρα κάτι ψιλά...:blink::tomato: Μόνο όμως για 1 bench!!!:laughing: Τώρα πρέπει να κάτσω το Σ/Κ να δώ που θα τον αφήσω για κάθε μέρα. Τι ρεύμα προτείνεις για κάθε μέρα??? :unsure:

1.6 για καθε μερα με νερο ειναι μια χαρα

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από unseen [23-05-2006 21:28]

με phase 1,6 καλα ειναι.

Από 1,275V που έχει default το 1,6V δεν είναι πολύ???:whistling

Αρχική απάντηση από BassJunkies [Σήμερα, στις 12:28]

Από 1,275V που έχει default το 1,6V δεν είναι πολύ???:whistling

Ποσο δινεις στα αλλα βολτ? FSB termination, MCH volt ICH volt και λοιπες κλαπαρ#$#@ες της υπεροχης αυτης μητρικης???

Y.Γ.

Α ρε DFI.... με τι μουτρα εβγαινε ο hipro και ελεγε οτι εχει bugs αυτη η μητρικη με ολη αυτη τη λερα που κυκλοφορει στην... dark side????

Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 16:03]

Ποσο δινεις στα αλλα βολτ? FSB termination, MCH volt ICH volt και λοιπες κλαπαρ#$#@ες της υπεροχης αυτης μητρικης???

Y.Γ.

Α ρε DFI.... με τι μουτρα εβγαινε ο hipro και ελεγε οτι εχει bugs αυτη η μητρικη με ολη αυτη τη λερα που κυκλοφορει στην... dark side????

Έλα ντε??? Τι είναι αυτά??? Καμία σχέση με την παλιά μoy ABIT IC7 MAX3... Τα έχω προς το παρόν Auto λόγω άγνοιας...:o

Αρχική απάντηση από BassJunkies [Σήμερα, στις 16:24]

Έλα ντε??? Τι είναι αυτά??? Καμία σχέση με την παλιά μoy ABIT MAX3... Τα έχω προς το παρόν Auto λόγω άγνοιας...:o

Ωπα...?? Δηλαδη για να φτασεις 350FSB... το μονο που ανεβασες ηταν το vcore?

Κατι καραγκιοζιλικια τυπου "Ηyperpath" κλπ?

Γενικα τι "πειραζεις" απο το bios για να πας στα 350? Απλα ανεβαζεις το FSB και δινεις vcore? Kαμμια αλλη "τσιτσιλέ" ρυθμιση?

Εχω μια υποψια οτι την ακουνε καπως οι μνημες αλλα και να τις χαλαρωσω τρωω περιεργα cold restart... (psu Chieftec 560W 3χ12αρες 14Α, 23Α, 15Α<--- Λες να...???).

Αρχική απάντηση από SLN

Ωπα...?? Δηλαδη για να φτασεις 350FSB... το μονο που ανεβασες ηταν το vcore?

Κατι καραγκιοζιλικια τυπου "Ηyperpath" κλπ?

Γενικα τι "πειραζεις" απο το bios για να πας στα 350? Απλα ανεβαζεις το FSB και δινεις vcore? Kαμμια αλλη "τσιτσιλέ" ρυθμιση?

Εχω μια υποψια οτι την ακουνε καπως οι μνημες αλλα και να τις χαλαρωσω τρωω περιεργα cold restart... (psu Chieftec 560W 3χ12αρες 14Α, 23Α, 15Α<--- Λες να...???).

Κατσε ρε brothaaaarrrr..καραγκιοζιλικια και 350 νεανικα δεν γινεται..

Ειπαμε ειναι ευκολος ο δρομος της σκοτεινης πλευρας αλλα θελει δυναμη.:p

Ο Βασιλακης παντως μου λεει πως ολοι πανε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.