Bassjunkies Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2006 Σε συνέχεια του προηγούμενού μου post σχετικά με τις CPU που φοράγανε τα INTEL μηχανάκια στο 1ο OC Party στο Multirama Extreme http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=27062 κατάφερε να φτάσει στα χέρια μου ένας D930 χάρη στον Βασίλη (GoriLLakos - thanx Bill:T: !!!) Η σύνθεση μου έχει ως εξής : D930, P5WD2-E, 2x512 OCZ DDR2 800 (οι μνήμες που είχαν τα μηχανήματα στο party) και ψύξη το γνωστό single stage phase του UNSEEN με το "καινούριο" αέριο όπως μου είπε ο Χρήστος. Τα αποτελέσματα OC στην συγκεκριμένη σύνθεση ήταν εκπληκτικά κι επειδή μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις ιδού... Προς το παρόν το μόνο που κατάφερα , λόγο χρόνου , είναι ένα SuperPI στα 5340Mhz. Επίσης λόγω έλειψης VGA (παίζω με μια S3 4MB υποθέτω - ιδέα κλεμμένη από τον esdee) δεν έτρεξα κανένα bench σχετικά με γραφικά. Δεν είχα χρόνο να βρω το OC για 24/7 και πλήρη σταθερότητα οπότε θα το αφήσω όταν φτάσει στα χέρια μου και η XFX 7900GT που ακόμα περιμένω. Εν αναμονή λοιπόν για περισσότερα screenshots από τα υπόλοιπα benchs. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 δυναμη... κοντα 80% oc... καλοριζικος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Μάϊος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 ΩραίοςΚομμάτι διαλεγμένο έτσι?αν είναι θέλω και εγώ , pm plox =X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Μάϊος 22, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 21:27] Ωραίος Κομμάτι διαλεγμένο έτσι? αν είναι θέλω και εγώ , pm plox =X Απ' ότι φαίνεται ΝΑΙ!!! Thanx Βασίλη για το "διαμαντάκι";) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo ΩραίοςΚομμάτι διαλεγμένο έτσι?αν είναι θέλω και εγώ , pm plox =X με νερο ειχε παει 4950.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Μάϊος 22, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Όχι αυτός ο συγκεκριμένος αλλά ο δίπλα που clockαρε o Unseen πήγε 4950. Αυτός ο D930 είναι αυτός που clockαρε ο Michalis76 στα 4,7 με νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 ’ρα γυρνάμε στο threat με τα pre-test cpu... :whistling Αντέ και καλύτερα κλόκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από BassJunkies Όχι αυτός ο συγκεκριμένος αλλά ο δίπλα που clockαρε o Unseen πήγε 4950. Αυτός ο D930 είναι αυτός που clockαρε ο Michalis76 στα 4,7 με νερό Δηλαδή αυτόν που είχα με τον χρηστό under phase θα έχει 100% o/c??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Μάϊος 22, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 21:53] Δηλαδή αυτόν που είχα με τον χρηστό under phase θα έχει 100% o/c??? Μάλλον...Όλα είναι πιθανά!!! Θα μας πει ο τυχερός που θα τον αποκτήσει ή μπωρεί να τον έχει αποκτήσει ήδη ... Ho knows???:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Μάϊος 22, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 21:47] ’ρα γυρνάμε στο threat με τα pre-test cpu... :whistling Αντέ και καλύτερα κλόκια :OT: Την XFX από που την πείρες και πόσο???:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 22, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από BassJunkies Μάλλον...Όλα είναι πιθανά!!! Θα μας πει ο τυχερός που θα τον αποκτήσει ή μπωρεί να τον έχει αποκτήσει ήδη ... Ho knows???:whistling αν δεν ξέρεις εσύ πιο cpu σου έδωσε ποιος θα ξέρει???? τι σου είπε όταν στον έδωσε ο Μιχάλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Μάϊος 22, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 22:54] αν δεν ξέρεις εσύ πιο cpu σου έδωσε ποιος θα ξέρει???? τι σου είπε όταν στον έδωσε ο Μιχάλης Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου έγραψα παραπάνω...:rant: Εγώ έχω στα χέρια μου αυτόν τον 930 που clockαρε ο Michalis76 4700 (τέρμα αριστερά στον πάγκο του πάρτυ). Αυτός που καθόμασταν εμείς μαζί με τον Χρήστο (ο δεύτερος Intel δηλαδή κατά σειρά από αριστερά) και πείγε 4950 δεν ξέρω αν το έχει πάρει κανείς ακόμη??? Εσύ στον διαγωνισμλο ήσουν στο τρίτο μηχάνημα ,κατά σειρά INTEL πάντα, απ' ότι θυμάμαι??? Και μου το έδωσε ο Βασίλης by the way... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 22, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από BassJunkies Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου έγραψα παραπάνω...:rant: Εγώ έχω στα χέρια μου αυτόν τον 930 που clockαρε ο Michalis76 4700 (τέρμα αριστερά στον πάγκο του πάρτυ). Αυτός που καθόμασταν εμείς μαζί με τον Χρήστο (ο δεύτερος Intel δηλαδή κατά σειρά από αριστερά) και πείγε 4950 δεν ξέρω αν το έχει πάρει κανείς ακόμη??? Εσύ στον διαγωνισμλο ήσουν στο τρίτο μηχάνημα ,κατά σειρά INTEL πάντα, απ' ότι θυμάμαι??? Και μου το έδωσε ο Βασίλης by the way... εγώ ήμουνα σε αυτό με τον χρηστό σε αυτό διαγωνίστηκα πιστεύω πάντως ότι με καλύτερο νερό το cpu θα πήγαινε 5000 άνετα μην πω και 5100 και φάω και καμιά ντομάτα πραγματικά πολύ καλό o/c και με πολύ λιγότερη κατανάλωση από τα preskotia να σκεφτείς ότι με το πρώτο boot πήγε 4500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Μάϊος 22, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 23:26] εγώ ήμουνα σε αυτό με τον χρηστό σε αυτό διαγωνίστηκα πιστεύω πάντως ότι με καλύτερο νερό το cpu θα πήγαινε 5000 άνετα μην πω και 5100 και φάω και καμιά ντομάτα πραγματικά πολύ καλό o/c και με πολύ λιγότερη κατανάλωση από τα preskotia να σκεφτείς ότι με το πρώτο boot πήγε 4500 Σωστός Αλλά δεν μπόρεσα να πάρω αυτόν που clockαρε ο Χρήστος!!! Παρόλ' αυτά και ο δικός μου καλό κομμάτι μου φαίνετα!!! Εν αναμονή λοιπόν για την VGA γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο για περισσότερες ρυθμίσεις αυτές τις μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 23, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 στην μητρικη που εχεις σε αφηνει να bootaris απο bios με πανο απο 300fsb??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 23, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από BassJunkies Σωστός Αλλά δεν μπόρεσα να πάρω αυτόν που clockαρε ο Χρήστος!!! Παρόλ' αυτά και ο δικός μου καλό κομμάτι μου φαίνετα!!! Εν αναμονή λοιπόν για την VGA γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο για περισσότερες ρυθμίσεις αυτές τις μέρες. Καλυτερα που δεν πηρες αυτον που καθομουνα εγω γιατι του εριχνα 1,7 Nομιζω πως ολοι το ιδιο πηγαιναν απλα ο μιχαλης επαιζε με λιγοτερο ρευμα. Καπου εκει ειμουνα κι εγω αν θυμαμαι καλα με εναν που ειχα δοκιμασει πριν κανα 5αμηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 23, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 unseen με νερο ειναι αυτο? Και τυχαιο κομματι? Δλδ τα 5 γιγα για καθε μερα..ειναι εφικτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 23, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 οχι βεβαια... με phase ηταν...και δυστυχως παντα τυχαια κομματια παιρνω...Στον μονοπυρηνο 631 τα 5(και λιγο παραπανω) ηταν εφικτα με νερο για καθε μερα...αυτο ειναι το αεριο που εβαλα -> http://refrigerants.dupont.com/Suva/en_US/products/suvahp80.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Μάϊος 23, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 06:29] στην μητρικη που εχεις σε αφηνει να bootaris απο bios με πανο απο 300fsb??? Δεν το προσπάθησα από το bios. Τον ανέβασα μέσα από Windows με το πρόγραμμα που έχει η ASUS. Θα το προσπαθήσω την άλλη εβδομάδα μάλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Μάϊος 23, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:35] Καλυτερα που δεν πηρες αυτον που καθομουνα εγω γιατι του εριχνα 1,7 Nομιζω πως ολοι το ιδιο πηγαιναν απλα ο μιχαλης επαιζε με λιγοτερο ρευμα. Καπου εκει ειμουνα κι εγω αν θυμαμαι καλα με εναν που ειχα δοκιμασει πριν κανα 5αμηνο Κι εγώ περίπου 1,7 του έριξα παρα κάτι ψιλά... Μόνο όμως για 1 bench!!! Τώρα πρέπει να κάτσω το Σ/Κ να δώ που θα τον αφήσω για κάθε μέρα. Τι ρεύμα προτείνεις για κάθε μέρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.