Jump to content

D930 from 1st OC Party @ 5,4Ghz

Bassjunkies

Recommended Posts

Σε συνέχεια του προηγούμενού μου post σχετικά με τις CPU που φοράγανε τα INTEL μηχανάκια στο 1ο OC Party στο Multirama Extreme http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=27062

κατάφερε να φτάσει στα χέρια μου ένας D930 χάρη στον Βασίλη (GoriLLakos - thanx Bill:T: !!!)

Η σύνθεση μου έχει ως εξής : D930, P5WD2-E, 2x512 OCZ DDR2 800 (οι μνήμες που είχαν τα μηχανήματα στο party) και ψύξη το γνωστό single stage phase του UNSEEN με το "καινούριο" αέριο όπως μου είπε ο Χρήστος.

Τα αποτελέσματα OC στην συγκεκριμένη σύνθεση ήταν εκπληκτικά κι επειδή μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις ιδού...

superpi53g5tf.th.jpg

Προς το παρόν το μόνο που κατάφερα , λόγο χρόνου , είναι ένα SuperPI στα 5340Mhz. Επίσης λόγω έλειψης VGA (παίζω με μια S3 4MB υποθέτω - ιδέα κλεμμένη από τον esdee) δεν έτρεξα κανένα bench σχετικά με γραφικά. Δεν είχα χρόνο να βρω το OC για 24/7 και πλήρη σταθερότητα οπότε θα το αφήσω όταν φτάσει στα χέρια μου και η XFX 7900GT που ακόμα περιμένω. Εν αναμονή λοιπόν για περισσότερα screenshots από τα υπόλοιπα benchs. :hi:

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 21:27]

Ωραίος

Κομμάτι διαλεγμένο έτσι?

αν είναι θέλω και εγώ , pm plox =X

Απ' ότι φαίνεται ΝΑΙ!!!:jump: Thanx Βασίλη για το "διαμαντάκι";)

Αρχική απάντηση από BassJunkies

Όχι αυτός ο συγκεκριμένος αλλά ο δίπλα που clockαρε o Unseen πήγε 4950. Αυτός ο D930 είναι αυτός που clockαρε ο Michalis76 στα 4,7 με νερό;)

Δηλαδή αυτόν που είχα με τον χρηστό under phase θα έχει 100% o/c???

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 21:53]

Δηλαδή αυτόν που είχα με τον χρηστό under phase θα έχει 100% o/c???

Μάλλον...Όλα είναι πιθανά!!! Θα μας πει ο τυχερός που θα τον αποκτήσει ή μπωρεί να τον έχει αποκτήσει ήδη:dots: ... Ho knows???:whistling

Μάλλον...Όλα είναι πιθανά!!! Θα μας πει ο τυχερός που θα τον αποκτήσει ή μπωρεί να τον έχει αποκτήσει ήδη:dots: ... Ho knows???:whistling

αν δεν ξέρεις εσύ πιο cpu σου έδωσε ποιος θα ξέρει???? τι σου είπε όταν στον έδωσε ο Μιχάλης

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 22:54]

αν δεν ξέρεις εσύ πιο cpu σου έδωσε ποιος θα ξέρει???? τι σου είπε όταν στον έδωσε ο Μιχάλης

Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου έγραψα παραπάνω...:rant: Εγώ έχω στα χέρια μου αυτόν τον 930 που clockαρε ο Michalis76 4700 (τέρμα αριστερά στον πάγκο του πάρτυ). Αυτός που καθόμασταν εμείς μαζί με τον Χρήστο (ο δεύτερος Intel δηλαδή κατά σειρά από αριστερά) και πείγε 4950 δεν ξέρω αν το έχει πάρει κανείς ακόμη???:unsure: Εσύ στον διαγωνισμλο ήσουν στο τρίτο μηχάνημα ,κατά σειρά INTEL πάντα, απ' ότι θυμάμαι???

Και μου το έδωσε ο Βασίλης by the way...

Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου έγραψα παραπάνω...:rant: Εγώ έχω στα χέρια μου αυτόν τον 930 που clockαρε ο Michalis76 4700 (τέρμα αριστερά στον πάγκο του πάρτυ). Αυτός που καθόμασταν εμείς μαζί με τον Χρήστο (ο δεύτερος Intel δηλαδή κατά σειρά από αριστερά) και πείγε 4950 δεν ξέρω αν το έχει πάρει κανείς ακόμη???:unsure: Εσύ στον διαγωνισμλο ήσουν στο τρίτο μηχάνημα ,κατά σειρά INTEL πάντα, απ' ότι θυμάμαι???

Και μου το έδωσε ο Βασίλης by the way...

εγώ ήμουνα σε αυτό με τον χρηστό σε αυτό διαγωνίστηκα πιστεύω πάντως ότι με καλύτερο νερό το cpu θα πήγαινε 5000 άνετα μην πω και 5100 και φάω και καμιά ντομάτα πραγματικά πολύ καλό o/c και με πολύ λιγότερη κατανάλωση από τα preskotia

να σκεφτείς ότι με το πρώτο boot πήγε 4500

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 23:26]

εγώ ήμουνα σε αυτό με τον χρηστό σε αυτό διαγωνίστηκα πιστεύω πάντως ότι με καλύτερο νερό το cpu θα πήγαινε 5000 άνετα μην πω και 5100 και φάω και καμιά ντομάτα πραγματικά πολύ καλό o/c και με πολύ λιγότερη κατανάλωση από τα preskotia

να σκεφτείς ότι με το πρώτο boot πήγε 4500

Σωστός:T: Αλλά δεν μπόρεσα να πάρω αυτόν που clockαρε ο Χρήστος!!! Παρόλ' αυτά και ο δικός μου καλό κομμάτι μου φαίνετα!!! Εν αναμονή λοιπόν για την VGA γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο για περισσότερες ρυθμίσεις αυτές τις μέρες.

Σωστός:T: Αλλά δεν μπόρεσα να πάρω αυτόν που clockαρε ο Χρήστος!!! Παρόλ' αυτά και ο δικός μου καλό κομμάτι μου φαίνετα!!! Εν αναμονή λοιπόν για την VGA γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο για περισσότερες ρυθμίσεις αυτές τις μέρες.

Καλυτερα που δεν πηρες αυτον που καθομουνα εγω γιατι του εριχνα 1,7 :p

Nομιζω πως ολοι το ιδιο πηγαιναν απλα ο μιχαλης επαιζε με λιγοτερο ρευμα.

Καπου εκει ειμουνα κι εγω αν θυμαμαι καλα με εναν που ειχα δοκιμασει πριν κανα 5αμηνο 1m53012vj.jpg

οχι βεβαια... με phase ηταν...

και δυστυχως παντα τυχαια κομματια παιρνω...

Στον μονοπυρηνο 631 τα 5(και λιγο παραπανω) ηταν εφικτα με νερο για καθε μερα...

αυτο ειναι το αεριο που εβαλα -> http://refrigerants.dupont.com/Suva/en_US/products/suvahp80.html

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 06:29]

στην μητρικη που εχεις σε αφηνει να bootaris απο bios με πανο απο 300fsb???

Δεν το προσπάθησα από το bios. Τον ανέβασα μέσα από Windows με το πρόγραμμα που έχει η ASUS. Θα το προσπαθήσω την άλλη εβδομάδα μάλλον...

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:35]

Καλυτερα που δεν πηρες αυτον που καθομουνα εγω γιατι του εριχνα 1,7 :p

Nομιζω πως ολοι το ιδιο πηγαιναν απλα ο μιχαλης επαιζε με λιγοτερο ρευμα.

Καπου εκει ειμουνα κι εγω αν θυμαμαι καλα με εναν που ειχα δοκιμασει πριν κανα 5αμηνο 1m53012vj.jpg

Κι εγώ περίπου 1,7 του έριξα παρα κάτι ψιλά...:blink::tomato: Μόνο όμως για 1 bench!!!:laughing: Τώρα πρέπει να κάτσω το Σ/Κ να δώ που θα τον αφήσω για κάθε μέρα. Τι ρεύμα προτείνεις για κάθε μέρα??? :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.