Spyrious Ιούνιος 3, 2006 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από nickthegreekΈχει βγάλει και η zalman κάτι που σκέφτομαι να το πάρω...http://www.quietpc.com/gr-en-eur/products/watercooling/zm-rf1 Πολύ ωραίο αυτό.Το reserator όμως γιατί το δείχνει μαύρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούνιος 3, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Ειναι το reserator 1 plus;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 3, 2006 Author #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Μετά από 3-4 ώρες gaming, οφείλω να ομολογήσω ότι ανέβηκαν οι θερμοκρασίες, όπου η cpu έφτασε τους 49c και η vga τους 81c. Και πάλι όμως, αυτό θα συμβαίνει μερικά ΣΚ όλο το καλοκαίρι, οπότε δεν το θεωρώ σημαντικό Αρχική απάντηση από nickthegreekΈχει βγάλει και η zalman κάτι που σκέφτομαι να το πάρω... http://www.quietpc.com/gr-en-eur/products/watercooling/zm-rf1 Αυτό ακριβώς σκέφτηκα να κάνω σε πατέντα!! Μήπως φέρεις αν το φέρνει κανένας? Τώρα το καλοκαίρι, και για όση ώρα παίζω, θα είναι ιδανικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 3, 2006 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 αχχχχχχ γι`αυτο εγω προτιμω τα κλασικα νερακια.. βρεξει, χιονισει 36 full load cpu, 39 full load gpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 3, 2006 Author #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Alexisferos αχχχχχχ γι`αυτο εγω προτιμω τα κλασικα νερακια.. βρεξει, χιονισει 36 full load cpu, 39 full load gpu Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας Το ζητούμενο για εμένα ήταν η ησυχία και όχι η καλή ψύξη. Αν διαβάσεις παραπάνω θα δείς ότι είχα καλές θερμοκρασίες και ήθελα τις ίδιες, αλλά μειώνοντας το θόρυβο. Πιστεύω ότι το πέτυχα σε πολύ μεγάλο ποσοστό Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 3, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Κατι ασχετο...απο τα φαν μεσα στο κουτι δεν λειτουργει κανενα??...μιας και εχεις καλυψει δραστικα τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 3, 2006 Author #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Έχω 2x120mm στην είσοδο που δροσίζουν τους 4 δίσκους και φέρνουν αέρα μέσα, και 1x120mm στην πλάτη, όπως ήταν και πριν (φαίνεται στην 1η & 2η φωτό). Αυτοί όμως δεν ακούγονται καθόλου. Το θόρυβο τον έκαναν της vga και οι 2x92mm. Δε μπορείς να μην έχεις καθόλου ροή αέρα μέσα. Έχει τις μνήμες (vga & main) και τους δίσκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 3, 2006 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Μαλιστα....απο αερα εχω τα ιδια περιπου πλην ενα 120 μπροστα....και συν εναν μικρο πανω...σκεφτομαι να την φτιαξω και γω..γιατι απο τοτε που βαλα dsl..δεν κλεινω ποτε το pc με αποτελεσμα να με ζαλιζει το βραδυ...δηλαδη απο βαβουρα ειδες σημαντικη βελτιωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούνιος 3, 2006 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Το zalman θελει ενα η δυο αθορυβα φανακια 12αρια να το φυσανε και ειναι GG..δοκιμασε το απλα και θα δεις.Γενικα η διαφορα των 400-500 στροφων ενος αθορυβου ανεμιστηρα απο το τιποτα ειναι μεγαλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 4, 2006 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! [Χθες, στις 22:54] Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας Το ζητούμενο για εμένα ήταν η ησυχία και όχι η καλή ψύξη. Αν διαβάσεις παραπάνω θα δείς ότι είχα καλές θερμοκρασίες και ήθελα τις ίδιες, αλλά μειώνοντας το θόρυβο. Πιστεύω ότι το πέτυχα σε πολύ μεγάλο ποσοστό ναι φιλε δεν ειπα κατι το αντιθετο. εχω διαβασει το ποστ σου και συμφωνω μαζι σου τωρα ειδα ομως οτι εχεις 3χ120 γενικα στο κουτι σου. ακριβος ιδια φαση εκανες και με υδροψυξη (κανονικι) το ψυγειο προστα στο κουτι με τους 2 ανεμηστηρες να βαζουν και τον αλλο πισω να βγαζει. (και θα ειχες πολυ καλυτερες θερμοκρασιες) να μην το συνεχισω δεν ειχα και σκοπο να το κανω.. ομορφο και καλοδουλευτο το μηχανημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 5, 2006 Author #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από gbak Μαλιστα....απο αερα εχω τα ιδια περιπου πλην ενα 120 μπροστα....και συν εναν μικρο πανω...σκεφτομαι να την φτιαξω και γω..γιατι απο τοτε που βαλα dsl..δεν κλεινω ποτε το pc με αποτελεσμα να με ζαλιζει το βραδυ...δηλαδη απο βαβουρα ειδες σημαντικη βελτιωση? Απλά καμμία σχέση. Ειδικά αν κάτσεις να μετρήσεις μόνο την υδρόψυξη, είναι εντελώς μουγγή (καμμιά φορά και πρόβλημα, γιατί πρέπει να κοιτάς τον ελεγκτή ροής για να καταλάβεις αν δουλεύει ή όχι...) Αρχική απάντηση από Nos-Dio Το zalman θελει ενα η δυο αθορυβα φανακια 12αρια να το φυσανε και ειναι GG..δοκιμασε το απλα και θα δεις.Γενικα η διαφορα των 400-500 στροφων ενος αθορυβου ανεμιστηρα απο το τιποτα ειναι μεγαλη. Σκέφτηκα να κάνω σε πατέντα αυτό που πουλάει η ίδια, με plexi και ανεμιστήρα μεγάλο. Θα το κοιτάξω. Φυσικά μόνο για gaming καθώς τις υπόλοιπες ώρες δεν υπάρχει λόγος. Αρχική απάντηση από Alexisferos ναι φιλε δεν ειπα κατι το αντιθετο. εχω διαβασει το ποστ σου και συμφωνω μαζι σου τωρα ειδα ομως οτι εχεις 3χ120 γενικα στο κουτι σου. ακριβος ιδια φαση εκανες και με υδροψυξη (κανονικι) το ψυγειο προστα στο κουτι με τους 2 ανεμηστηρες να βαζουν και τον αλλο πισω να βγαζει. (και θα ειχες πολυ καλυτερες θερμοκρασιες) Προς Θεού, δεν το παρεξήγησα, ούτε το πήρα στραβά Απλά έτσι όπως είναι το κουτί, δεν υπάρχει χώρος για ψυγείο μπροστά, και βαριόμουν ασύστολα τις πατέντες, τα βίδωμα, και την όλη δουλειά που θα χρειαζόταν για να κάνω κάτι τέτοιο. Αυτό είναι πολύ μαζεμένο και το έβαλα σε 20' παρόλο που ήταν η 1η μου φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 5, 2006 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 @ wizzardΑν κοιτάξεις στην αγορά θα βρεις διαφόρους σωλήνες από plexy( διαφανούς ) μέχρι pvc(γκρι η λευκούς ) αλλά δεν ξερώ αν οι plexy φτάνουν μέχρι την διατομή του resarator??? Τι διατομή έχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.papas Ιούνιος 11, 2006 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Σκεφτομαι να βαλω νερακι και θελω τη βοηθεια σας. Εχω Intel p4 3,2 σε 478, msi neo2 875i, ati9800 pro 256mb Τι μπλοκ μου προτεινετε? Υπαρχουν μπλοκ και για τις μνημες της καρτας? Θα χρειαστω μεγαλο ψυγειο? Τι αντλεια μου προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.