Jump to content

Συμβουλές σε ένα πρωτάρη...

Wizard!

Recommended Posts

Μιά λοιπόν που πήρα την απόφαση να το κάνω, θα ήθελα μερικές συμβουλές τι να προσέξω γενικά. Δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο θέμα και απόρρησα που δεν υπάρχει και sticky.

Κατέληξα να πάρω το Zalman Resarator 1 γιατί το βρήκα σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Για αρχή θα παίξει μόνο cpu μιά και δε θέλω να μπω στα βαθιά από την 1η μέρα. Μετά βλέπουμε και για vga.

Τι να προσέξω? Σωλήνες? Σφήξιμο? Τι νερό βάζετε? Διάβασα για απεσταγμένο μαζί με πρόσθετα. Το paraflu που βάζουν στα ψυγεία αυτοκινήτων δεν κάνει?

Γενικά τι πρέπει να προσέξει κάποιος? :)

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

εχει μεσα υγρο το ζαλμαν δικο του, ρε φιλε κριμα ομως νομιζω οτι ειναι ακυρη η επιλογη σου , το κοστος σε σχεση με την αποδοση ειναι μεγαλο.

τωρα τι να προσεξεις ...νομιζω εχει αναλυτικοτατο μανουαλ το ζαλμαν μεσα.

Αρχική απάντηση από ea6gka

εχει μεσα υγρο το ζαλμαν δικο του, ρε φιλε κριμα ομως νομιζω οτι ειναι ακυρη η επιλογη σου , το κοστος σε σχεση με την αποδοση ειναι μεγαλο.

τωρα τι να προσεξεις ...νομιζω εχει αναλυτικοτατο μανουαλ το ζαλμαν μεσα.

Μάλιστα, απάντησες ακριβώς σε αυτό που ρωτάει ο άνθρωπος. :p

Για κάποιον που θέλει μία έτοιμη λύση, όμορφη, απλή στην εγκατάσταση και με βασικό γνώμονα την ησυχία (το Reserator δεν έχει ανεμιστήρα) αυτά δλδ που, αν θυμάμαι καλά, ζητάει σε άλλο thread ο Wizard - δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση από το Zalman.

Παιδιά, στην τιμή που το παίρνω, για starter kit είναι πολύ καλό. Επειδή επίσης το γραφείο μου είναι και σαλόνι, είναι πολύ πιό όμορφο από τα υπόλοιπα. Επίσης, δε θέλω να το έχω μέσα στο κουτί γιατί βαριέμαι απίστυετα την εγκατάσταση και τις πατέντες.

Αυτό που ρώτησα είναι τι να προσέξω για να μην τρέχω με τίποτα πλημμύρες. Και ρωτάει και ειδικά για το ψυκτικό. :)

αν μονο βασικο γνωμονα εχει καποιος την ησυχια μπορει να στησει παλι υδροψυξη με κομματια ...και απλα να μην βαλει ανεμηστηρα...Το ιδιο αθορυβα ,το ιδιο ισως και πιο φτηνα!..

Δεν ξερω τι το ιδιαιτερο εχει το researator για πληρη καθοδηγηση αλλα θα δεις δεν ειναι και τιποτα...!

Μολις αρχισεις ολα θα παρουν κανονικα το δρομο τους...

NTG, αυτά που έψαξα δεν είναι πιό φθηνά από την τιμή που το παίρνω. Αλλά και στα ίδια να είναι, ή με μικρή διαφορά, η αισθητική του, επειδή όπως είπα θα μπει στο σαλόνι, δε συκρίνεται με αυτό που θα στήσω μόνος μου. Δεν είμαι ταλέντο όπως μερικοί εδώ μέσα που κάνουν αριστουργήματα με τα χέρια τους :)

αν κρατηθεις και δεν κανεις υπερβολες τοτε και με 150€ φιαχνεις και ψυχεις και καρτα μαζι!

Αλλα αν σου λεει ο αλλος "εχω 400-450€ για υδροψυξη ..τι να παρω???" μην περιμενεις να δεις φτηνες λυσεις!

αυτο το "προαιρετικη ψυξη καρτας γραφικων" τι ακριβως σημαινει?

Στα 117 (ή οσα κανει κανουργιο -200?) συμπεριλαμβανεται ή οχι?

Όχι, παίρνεις ξεχωριστά το vga block.

Βασικά εγώ σκεφτόμουν σήμερα οτι θα ήταν πολύ καλύτερο αν τα πτερύγια δεν ήταν μονοκόμματα αλλά κομμένα. Πολύ μεγαλύτερη συνολική επιφάνεια άρα πολύ μεγαλύτερη απόδοση. Απορώ που δεν το κάναν έτσι. Ίσως βέβαια να ανέβαζε το κόστος κατασκευής ή να ήταν λιγότερο καλαίσθητο αλλά τέλος πάντων...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Όχι, παίρνεις ξεχωριστά το vga block.

Βασικά εγώ σκεφτόμουν σήμερα οτι θα ήταν πολύ καλύτερο αν τα πτερύγια δεν ήταν μονοκόμματα αλλά κομμένα. Πολύ μεγαλύτερη συνολική επιφάνεια άρα πολύ μεγαλύτερη απόδοση. Απορώ που δεν το κάναν έτσι. Ίσως βέβαια να ανέβαζε το κόστος κατασκευής ή να ήταν λιγότερο καλαίσθητο αλλά τέλος πάντων...

πως το ενοεις το κομμενα????

Αρχική απάντηση από ΝTG

αυτο το "προαιρετικη ψυξη καρτας γραφικων" τι ακριβως σημαινει?

οτι μπορεις να αγορασεις εξτρα το vga block

Είναι σχεδιασμένη έτσι γιατί είναι δεν παίρνει ανεμηστιρα να την ψύχει αλλά με τον περιβάλλοντα αέρα που δημιουργεί ροή από την αλλαγή θερμοκρασίας καθώς διέρχεται από τα fins από κάτω προς τα πάνω δηλαδή..

Μια καλή λύση είναι να είναι κοντά σε Κανά παράθυρο

Η τιμή που το παίρνω εγώ, σε άριστη κατάσταση και όχι από RMA, είναι 130 και αν ενδιαφέρεται κάποιος, υπάρχει κι ένα δεύτερο.

Όσο για το block της vga, το Πλαίσιο το έχει λιανική 39 περίπου, μαζί με τα ψυκτράκια για τις μνήμες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.