Wizard! Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2006 Μιά λοιπόν που πήρα την απόφαση να το κάνω, θα ήθελα μερικές συμβουλές τι να προσέξω γενικά. Δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο θέμα και απόρρησα που δεν υπάρχει και sticky. Κατέληξα να πάρω το Zalman Resarator 1 γιατί το βρήκα σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Για αρχή θα παίξει μόνο cpu μιά και δε θέλω να μπω στα βαθιά από την 1η μέρα. Μετά βλέπουμε και για vga. Τι να προσέξω? Σωλήνες? Σφήξιμο? Τι νερό βάζετε? Διάβασα για απεσταγμένο μαζί με πρόσθετα. Το paraflu που βάζουν στα ψυγεία αυτοκινήτων δεν κάνει? Γενικά τι πρέπει να προσέξει κάποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 εχει μεσα υγρο το ζαλμαν δικο του, ρε φιλε κριμα ομως νομιζω οτι ειναι ακυρη η επιλογη σου , το κοστος σε σχεση με την αποδοση ειναι μεγαλο. τωρα τι να προσεξεις ...νομιζω εχει αναλυτικοτατο μανουαλ το ζαλμαν μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka εχει μεσα υγρο το ζαλμαν δικο του, ρε φιλε κριμα ομως νομιζω οτι ειναι ακυρη η επιλογη σου , το κοστος σε σχεση με την αποδοση ειναι μεγαλο. τωρα τι να προσεξεις ...νομιζω εχει αναλυτικοτατο μανουαλ το ζαλμαν μεσα. Μάλιστα, απάντησες ακριβώς σε αυτό που ρωτάει ο άνθρωπος. Για κάποιον που θέλει μία έτοιμη λύση, όμορφη, απλή στην εγκατάσταση και με βασικό γνώμονα την ησυχία (το Reserator δεν έχει ανεμιστήρα) αυτά δλδ που, αν θυμάμαι καλά, ζητάει σε άλλο thread ο Wizard - δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση από το Zalman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 22, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Παιδιά, στην τιμή που το παίρνω, για starter kit είναι πολύ καλό. Επειδή επίσης το γραφείο μου είναι και σαλόνι, είναι πολύ πιό όμορφο από τα υπόλοιπα. Επίσης, δε θέλω να το έχω μέσα στο κουτί γιατί βαριέμαι απίστυετα την εγκατάσταση και τις πατέντες. Αυτό που ρώτησα είναι τι να προσέξω για να μην τρέχω με τίποτα πλημμύρες. Και ρωτάει και ειδικά για το ψυκτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 αν μονο βασικο γνωμονα εχει καποιος την ησυχια μπορει να στησει παλι υδροψυξη με κομματια ...και απλα να μην βαλει ανεμηστηρα...Το ιδιο αθορυβα ,το ιδιο ισως και πιο φτηνα!..Δεν ξερω τι το ιδιαιτερο εχει το researator για πληρη καθοδηγηση αλλα θα δεις δεν ειναι και τιποτα...!Μολις αρχισεις ολα θα παρουν κανονικα το δρομο τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 22, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 NTG, αυτά που έψαξα δεν είναι πιό φθηνά από την τιμή που το παίρνω. Αλλά και στα ίδια να είναι, ή με μικρή διαφορά, η αισθητική του, επειδή όπως είπα θα μπει στο σαλόνι, δε συκρίνεται με αυτό που θα στήσω μόνος μου. Δεν είμαι ταλέντο όπως μερικοί εδώ μέσα που κάνουν αριστουργήματα με τα χέρια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 οκ , αν ειναι ετσι σου ταιριαζει γαντι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 22, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Πάντως εδώ (http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27313) που κοίταξα, οι προτάσεις σας πάνε 200+ συν τη συναρμολόγηση... Εγώ μιλάω για αρκετά λιγότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 22, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρκετα λιγοτερα;; ποσα δηλαδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 22, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 117????http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176060&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=4&Product_Id=326094&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 22, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αμα κοιταξεις στο πλαισιο στα συστηματα ψυξης το εχει 100Ε πανω..Κατι εχουν κανει μπαχαλο.. :confused: :fist: :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 22, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Oχι...απλα ειναι το στοκ του πλαισιου..που σημαινει οτι εχει γινει επιστροφη...η εχει επισκευαστει κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 22, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 αν κρατηθεις και δεν κανεις υπερβολες τοτε και με 150 φιαχνεις και ψυχεις και καρτα μαζι!Αλλα αν σου λεει ο αλλος "εχω 400-450 για υδροψυξη ..τι να παρω???" μην περιμενεις να δεις φτηνες λυσεις!αυτο το "προαιρετικη ψυξη καρτας γραφικων" τι ακριβως σημαινει?Στα 117 (ή οσα κανει κανουργιο -200?) συμπεριλαμβανεται ή οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 22, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Όχι, παίρνεις ξεχωριστά το vga block. Βασικά εγώ σκεφτόμουν σήμερα οτι θα ήταν πολύ καλύτερο αν τα πτερύγια δεν ήταν μονοκόμματα αλλά κομμένα. Πολύ μεγαλύτερη συνολική επιφάνεια άρα πολύ μεγαλύτερη απόδοση. Απορώ που δεν το κάναν έτσι. Ίσως βέβαια να ανέβαζε το κόστος κατασκευής ή να ήταν λιγότερο καλαίσθητο αλλά τέλος πάντων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 22, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Όχι, παίρνεις ξεχωριστά το vga block. Βασικά εγώ σκεφτόμουν σήμερα οτι θα ήταν πολύ καλύτερο αν τα πτερύγια δεν ήταν μονοκόμματα αλλά κομμένα. Πολύ μεγαλύτερη συνολική επιφάνεια άρα πολύ μεγαλύτερη απόδοση. Απορώ που δεν το κάναν έτσι. Ίσως βέβαια να ανέβαζε το κόστος κατασκευής ή να ήταν λιγότερο καλαίσθητο αλλά τέλος πάντων... πως το ενοεις το κομμενα????Αρχική απάντηση από ΝTGαυτο το "προαιρετικη ψυξη καρτας γραφικων" τι ακριβως σημαινει? οτι μπορεις να αγορασεις εξτρα το vga block Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 22, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Σε στυλ ψύκτρας northbridge ρε παιδί μου... Πώς να το πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 22, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Λογικα ο ερωτευμενος θα θελει να πει οριζοντιες τομες ωστε να σχηματιζονται τετραγωνακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 22, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Είναι σχεδιασμένη έτσι γιατί είναι δεν παίρνει ανεμηστιρα να την ψύχει αλλά με τον περιβάλλοντα αέρα που δημιουργεί ροή από την αλλαγή θερμοκρασίας καθώς διέρχεται από τα fins από κάτω προς τα πάνω δηλαδή..Μια καλή λύση είναι να είναι κοντά σε Κανά παράθυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 22, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Η τιμή που το παίρνω εγώ, σε άριστη κατάσταση και όχι από RMA, είναι 130 και αν ενδιαφέρεται κάποιος, υπάρχει κι ένα δεύτερο.Όσο για το block της vga, το Πλαίσιο το έχει λιανική 39 περίπου, μαζί με τα ψυκτράκια για τις μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 23, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Σιγά μην πας να πάρεις και VGA block zalman... Εννοείται οτι αφού έχεις περιθώρια επιλογής θα πας να πάρεις κάτι καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.