Makis Hourdakis Μάϊος 22, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από helloween άντε τώρα μετά από όλα αυτά να ξαναποστάρει κάπιοος κάποια μοντιφια. :P:P Ρε εσύ γιατί λες να ποστάρει κάποιος; Για να πέσουν ιδέες δεν δείχνει την μέχρι στιγμής δουλειά του; Αλλιώς το φτιαχνε μόνος του και το χαιρόταν μόνος του. Ε, είχα όρεξη και είπα να του πω κάποια πράγματα που θα έκανα προσωπικά στη θέση του... @Αλέξη: 2: Είπαμε, μην υπερβάλουμε κιόλας.... 3: Να είναι κάπου κεντρικά οκ. Αλλά ειδικά εκεί που το έχει προσωπικά μου χτυπάει πολύ 4: Το καλύτερο θα ήταν αλλά δε νομίζω να χωράνε 10: Το καλύτερο θα ήταν αλλά αν παρατηρήσεις είναι έτσι κι αλλιώς τεντομένα. Δεν τον παίρνει και πολύ... Πρέπει να υπάρχουν λογικά κάπου τέτοιες προεκτάσεις έτοιμες. Γιατί για homemade δεν ξέρω μήπως ρίξει σε ταχύτητα... 11: μαύρα... Το καλύτερο χρώμα για sleeves. Το κρύβεις πιο εύκολα μέσα σε σκιές τους κουτιού και γενικώς δεν χτυπάνε τόσο στο μάτι όσο τα άλλα χρώματα οπότε δεν φαίνεται τόσο χάος. Απο την άλλη, αν κάποιος θέλει να βλέπει τα καλώδια να πηγαινοέρχονται σε στυλ σωλήνες, οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 22, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από helloween άντε τώρα μετά από όλα αυτά να ξαναποστάρει κάπιοος κάποια μοντιφια. Λολεν ..Έτσι είναι αυτά ρε συ.. απλός λες την γνώμη σουΠου να δεις σε λίγο ένα chieftec που ετοιμάζω με τριπλό extreme ψυγείο και πολλά καλούδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
salatemporos Μάϊος 23, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr @salatemporos Το ψυγείο από τη μηχανή είναι???? Και τι ανεμηστιρακια παίρνει πάνω το ψυγείο είναι απο το παλίο μου μηχανακι (χαλκινο) single pass γι'αθτο επικρατει το χάος των σωληνών .εισαγωγη εξαγωγή είναι απεναντι και διαγωνια . Πιστέψτε με στους σολήνες δεν πέρνει τπτ αλλο να κάνο,είναι οτι καλ΄θτερο μπορεί να γινει. Εξάλου πορονομε να βλέπω σωλήνες Τώρα για τα καλώδια , δοκίμασα να τα βάλω στην πλάτη αλλά δεν κλείνει με τπτ το καπάκι Αυτα τα ΑΘΛΙΑ ηχομονοτικα που κάπιος είπε γρρρρρρ είναι για να απορογουν τους κραδασμους της αντλιας και επειδη την έχω στριμώξει αρκετά έχω τυλίξει και τα σφηκτυράκια γιατι ακουμπουσε πάνω η Λ30 και γινοτανε παρτυ. Οσον αφορα τον ανεμηστίρα του ψυγείου να πώ οτι το ψυγείο αυτο ειναι φτιαγμενο για passive w/c δεν χρειαζετε ανεμηστίρα αλλα παρόλα αυτα του εβαλα εναν 120 στα 5v και κανει μια χαρα την δουλειά του. temps idle 27-28 full load toast 7 ώρες 36-37 Εμένα το πρόβλημά μου είναι άλλο.Δεν έχω plexy στα πλαγια και η μητρική εχει αρχίσει να βράζει στο 7ωρο που είπα πιο πάνο εφτασε system temp 48 οπώτε αρχίζω να μαζεύω λ7 για block kai gpu block Τωρα για να δεματικά τί να πώ.? να λέω τα ίδια? αφόυ είπα οτι έχουν κοπεί οι άκρες , οι φοτο δεν έιναι με τελειωμενο το pc , ειναι κατα την διάρκει τακτοποιήσης. Αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 23, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 1. Θα μπορούσες να βάλεις ένα μικρό κομμάτι μόνο περιποιημένα κάτω απο την αντλία. Έτσι όπως την έχεις τυλίξει ζεσταίνεται. 2. Απο τις φωτογραφίες φαίνεται οτι μια χαρά μπορεί να γίνει κάτι με τους σωλήνες. Απο 'κει και πέρα, εσύ ξέρεις. 3. Passive w/c σε μηχανάκι σημαίνει οτι ψύχεται όσο τρέχει το μηχανάκι. Όταν λέμε οτι το PC τρέχει δεν το εννοούμε ακριβώς έτσι... Τέλος πάντων, για αισθητικούς τουλάχιστον λόγους θα έβαζα δυο 12ρηδες σε χαμηλές στροφές να το χτυπάνε. Sorry για τα δεματικά, τώρα το πρόσεξα. Όσο για τις θερμοκρασίες, δοκίμασε να τακτοποιήσεις τα καλώδια. Πάντα γίνεται να το κάνεις καλύτερο όσο κι αν δεν φαίνεται... Θα σε βοηθήσει πολύ. edit: Τι προτιμάς εσύ, να σου δώσουμε ιδέες τώρα που το φτιάχνεις ή μετά που θα έχεις πει το "ουφ, επιτέλους τέλειωσα"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salatemporos Μάϊος 23, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 μάκη όλες οι ιδέες ειναι ευπρόσδεχτες είτε τωρα είτε μετά , απλώς δεν παίζουν και πολλα Ε οπότε περιορίζομε αρκετα.Εδώ που είμε οθτε εργαλεία δεν έχω, μόλις μετακόμισα απο Σαμο αθήνα οπότε καταλαβένεις.... Τώρα για το παράθυρο λέω να πάω σε ενα τζαμα να κοψω ενα κομμάτι οσο ειναι ολο το πλαινο και να τελειονω δηλ. καθολου λαμαρινα παρα μονο ολο το καπακι πλεξυ . Ωραιο δεν θα είναι? με 10 ευρω θα κάνω δουλεια.Θα το στερεώσω με τα χρατσ -χρουτς (πώς τα λένε?) Τί πάχος να πάρω? 3μμ 4μμ? οι διαστάσεις ειναι 52χ55cm Y.G. την αντλια οπος ειναι τυλιγμενη την χτυπάει ενας 12 αρης απο μπροστα υ.γ.2 εκέινο το καλωδιάκη πανω απο την 6600gt το εβγαλα και τρυπησα ενα μπροστινο και εβαλα εναν διακοπτη απο τροφοδοτικο και εγινε εργοστασιακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 23, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Μα δεν σου είπα και τπτ ιδιαίτερο να πάρεις. Τα περισσότερα μπορείς να τα κάνεις όπως είσαι. Για το πλαϊνό μην το κάνεις έτσι. Θα είναι τελείως χάλια. Το έχει επιχειρήσει και άλλος απο εδώ μέσα αλλά φαίνονται πολλά ενοχλητικά πράγματα, όπως τα σημεία που ακουμπάει το πλαϊνό και είναι πολύ άσχημο. Το καλύτερο θα ήταν να κόψεις ένα τμήμα του πλαϊνού και να το προσαρμώσεις. Διαφορετικά παίρνεις και έτοιμο (αν σε παίρνει απο λεφτά). Για πάχος πιστεύω μια χαρά είσαι με τα 3mm. Όσο για την αντλία εξακολουθώ να μην σε καταλαβαίνω. Θα μπορούσες να την έχεις καλύτερα mutαρισμένη χωρίς να ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες και να μην χρειάζεται τον ανεμιστήρα. Και έπειτα άμα το βγάλεις αυτό απο κει θα έχεις καλύτερη ροή αέρα απο τον μπροστά ανεμιστήρα οπότε θα έχεις και καλύτερη θερμοκρασία κουτιού. btw, τι έγινε με το ATX καλώδιο, το έψαξες αυτό που σου είπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salatemporos Μάϊος 23, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 το καλώδιο το έφτιαξα ολα οκ του έβαλα και logo στιγμης δηλαδη πως λες να την κάνω την αντλία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 23, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Θα μπορούσες καταρχάς να φτιάξεις μια όμορφη αντικραδασμική βάση πχ με βίδες, ελατήρια, λαστιχένιες ροδέλες κτλ. Δεν μπορώ να σου πω πιο συγκεκριμένα. Έτσι η αντλία θα "πετάει" ουσιαστικά και οι όποιοι κραδασμοί παράγονται θα αποροφόνται απο τη βάση. Αλλιώς θα μπορούσες να βάλεις ένα κομμάτι απο αυτό το "πράμα" που έχεις εκεί απο κάτω απο την αντλία. Δεν καταλαβαινω γιατί την έχεις τυλιγμένη γύρω γύρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 23, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από salatemporosτο ψυγείο αυτο ειναι φτιαγμενο για passive w/c δεν χρειαζετε ανεμηστίρα ΦρενααααααααααααΤο ψυγείο δεν είναι passive!!!Τα φινς υπάρχουν έχει για να περνάει ο αέρας όπως στην μηχανή όταν τρέχεις που περνάει από το μπροστά μέρος και φεύγει από τους πλαϊνούς αεραγωγούς..Μπορείς αν πεις μοντέλο μηχανής και διάστασης του ψυγείου????Στο δικό μου από yz 125 έπαιρνε 3χ92mm fans εσένα ποσό ανεμηστιρακια παίρνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
salatemporos Μάϊος 23, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ΦρενααααααααααααΤο ψυγείο δεν είναι passive!!!Τα φινς υπάρχουν έχει για να περνάει ο αέρας όπως στην μηχανή όταν τρέχεις που περνάει από το μπροστά μέρος και φεύγει από τους πλαϊνούς αεραγωγούς..Μπορείς αν πεις μοντέλο μηχανής και διάστασης του ψυγείου????Στο δικό μου από yz 125 έπαιρνε 3χ92mm fans εσένα ποσό ανεμηστιρακια παίρνει είναι απο gilera super motard 50cc (crossaki) και χωράνε άνετα 2 120 αρηδες μοντέλο αν θυμάμε καλα 99-00 στο επομενο μοντελο του αλλάξανε το ψυγείο και βάλανε ενα πιο μικρό και πιο χοντρο και πιιο φαρδύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 23, 2006 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από salatemporos είναι απο gilera super motard 50cc (crossaki) και χωράνε άνετα 2 120 αρηδες μοντέλο αν θυμάμε καλα 99-00 στο επομενο μοντελο του αλλάξανε το ψυγείο και βάλανε ενα πιο μικρό και πιο χοντρο και πιιο φαρδύ. niceκαλό φέρνετε και θα πρέπει να είναι πιο αποδοτικό από τα double pass Link to comment Share on other sites More sharing options...
salatemporos Μάϊος 23, 2006 Author #32 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 αφου για ενα μήνα το δουλευα χωρις φαν και ειχα 31-32 idle και τωρα με φαν 27-29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 23, 2006 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Εμένα μου αρέσει πάντως το κουτί, δεν είναι και τόσο ατακτοποίητο, πού να δείτε το δικό μου δηλαδή (κάτι ξέρω που δεν το ποστάρω!!!!!) Γενικότερα δεν είναι καλή ιδέα και η υπερβολική "οπτική" τακτοποίηση, προσωπικά προτιμώ τη λειτουργική τακτοποίηση, γιατί το pc μου τό χω να δουλεύει κι όχι να το βλέπω Οπτικά μου αρκεί το κλειστό stacker, και πολύ όμορφο και πολύ βολικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 24, 2006 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από salatemporos αφου για ενα μήνα το δουλευα χωρις φαν και ειχα 31-32 idle και τωρα με φαν 27-29 Σου δούλευε γιατί πολύ απλά από κάτω περναγε αέρας από την σιτα του στακερ..Λογικό είναι . για βαλτό όμως σε πάτωμα χωρίς τρυπά η σε πλαϊνή πόρτα να δεις τι θα κάνει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salatemporos Μάϊος 24, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Σου δούλευε γιατί πολύ απλά από κάτω περναγε αέρας από την σιτα του στακερ.. Λογικό είναι . για βαλτό όμως σε πάτωμα χωρίς τρυπά η σε πλαϊνή πόρτα να δεις τι θα κάνει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 24, 2006 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Εμένα μου αρέσει πάντως το κουτί, δεν είναι και τόσο ατακτοποίητο, πού να δείτε το δικό μου δηλαδή (κάτι ξέρω που δεν το ποστάρω!!!!!) Γενικότερα δεν είναι καλή ιδέα και η υπερβολική "οπτική" τακτοποίηση, προσωπικά προτιμώ τη λειτουργική τακτοποίηση, γιατί το pc μου τό χω να δουλεύει κι όχι να το βλέπω Οπτικά μου αρκεί το κλειστό stacker, και πολύ όμορφο και πολύ βολικό Συμφωνω και επαυξανω! Εγω θελω χυμα τα καλωδια. Και δεν παθαινει τιποτα το pc αν η μητρικη ειναι 5 βαθμους παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salatemporos Μάϊος 24, 2006 Author #37 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 ειναι και αυτο μια αποψη βεβαια το δωματιο μου ειναι σε αθλια κατασταση αλλα τεσπα (λες και εχει πεσει ναπαλμ ειναι) Πάντως η μητρικη αυτη την στιγμη λέει συστεμ τεμπ 52 !!!!!!!!!! μεχρι ποσο αντεχουν οι μητρικες? το 52 ειναι των mosfet i toy n/b? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 24, 2006 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από salatemporos ειναι και αυτο μια αποψη βεβαια το δωματιο μου ειναι σε αθλια κατασταση αλλα τεσπα (λες και εχει πεσει ναπαλμ ειναι) Πάντως η μητρικη αυτη την στιγμη λέει συστεμ τεμπ 52 !!!!!!!!!! μεχρι ποσο αντεχουν οι μητρικες? το 52 ειναι των mosfet i toy n/b? Μάλλον είναι θερμοκρασία κουτιού Μάλλον θα έχεις πρόβλημα με τέτοια θερμοκρασία Εγώ έχω 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salatemporos Μάϊος 24, 2006 Author #39 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 δεν κατβαινει με τπτ , ακομα και να το κλεισω και να το αφησω να κρυωσει και να το ξαανυξω και παλι αυτη την τρελη θερμοκρασιαεντωμεταξυ εχει αρχισει να μυριζει κατι περιεργα ξερει κανεις αν το πλαινο για το στακερ εχει μεσα στην συσκευασια αλλο 1 πλαινο οπως ειναι το κανονικο αλουμινενιο? κατι τετιο ακουσα αληθευει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 24, 2006 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Κατέβασε το τελευταίο BIOS της μητρικής σου. Λογικά bug είναι. Είναι υπερβολικά ψηλά η θερμοκρασία. @Sotiris: Με λίγη όρεξη, μεράκι και υπομονή μπορείς να πετύχεις και τα δυο μαζί... όσο για τα καλώδια, άμα έχεις ένα PC το οποίο το αφήνεις στην ησυχία του χωρίς να κάνεις αναβαθμίσεις συχνά, τα τακτοποιείς τα καλώδια. Ε, άμα έχεις ένα σύστημα στο οποίο αλλάζεις μητρική μια φορά την εβδομάδα, οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.