Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2006 Επειδή σκέφτομαι μες στο καλοκαίρι να οργανώσω ένα μικρό χώρο για μικρό εργαστήριο για PC επειδή βαρέθηκα κάθε φορά να κάνω χάλια το δωμάτιό μου, για δείξτε εσείς πώς έχετε εξοπλιστεί.
steve_m Μάϊος 22, 2006 #3 Μάϊος 22, 2006 Δωματιο και διπλο κρεβατι γιατι πολλες φορες με παιρνει η νυχτα οταν το σκαλιζω οποτε κοιμαμαι στο μισο εγω στο αλλο μισο τα κατσαβιδια και το stacker!και μια photo:http://img225.imageshack.us/my.php?image=p52200104wy.jpg
Reaper Μάϊος 22, 2006 #4 Μάϊος 22, 2006 Στο υπογειο του σπιτιου. Και οχι μονο για pc... H foto απ'οταν εφτιαχνα την υδροψυξη.
Makis Hourdakis Μάϊος 22, 2006 Author #5 Μάϊος 22, 2006 Ωραίος αν και προσωπικά δεν σκέφτομαι να βάλω μέσα χρώματα, σφυριά κτλ... Πιστεύω πάντως πως γενικότερα βολεύει ο πάγκος εργασίας να είναι στη μέση και όχι σε τοίχο ωστε να μπορείς να δουλεύεις γύρω γύρω χωρίς να χρειάζεται να κουνάς όλη την ώρα το θύμα σου... Ερώτηση: Αυτα τα πλαστικά συρταράκια για ψιλοπράγματα κτλ πόσο κάνουν περίπου;
hayabusa Μάϊος 22, 2006 #6 Μάϊος 22, 2006 δεν υπαρχει καλυτερος χωρος απο μια ειδικα διαμορφωμενη γωνια στο δωματιο σου. αυτο προτιμω ργω αν και μερικες φορες επειδη το δωματιο μου που εχω το πισι ειναι σχετικα μικρο επιστρατευω και το υπολοιπο χωρο
CaptainMilo Μάϊος 22, 2006 #7 Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από steve_m...και διπλο κρεβατι γιατι πολλες φορες με παιρνει η νυχτα οταν το σκαλιζω οποτε κοιμαμαι στο μισο εγω στο αλλο μισο τα κατσαβιδια και το stacker! Και εγώ που νόμιζα πως τα διπλά κρεβάτια ήταν για "άλλα"
steve_m Μάϊος 22, 2006 #8 Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 15:27] Και εγώ που νόμιζα πως τα διπλά κρεβάτια ήταν για "άλλα" Για τα "αλλα" εχουμε το τραπεζι,το γραφειο......χεχεχε
hayabusa Μάϊος 22, 2006 #9 Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από steve_m Για τα "αλλα" εχουμε το τραπεζι,το γραφειο......χεχεχε σωστος ...
hayabusa Μάϊος 22, 2006 #12 Μάϊος 22, 2006 πολυ καλο το "συμμαζεμενο":D δωματιακι σου μεγαλε. αληθεια μπαινεις και εσυ εκει μεσα;
format c: Μάϊος 22, 2006 #13 Μάϊος 22, 2006 @unseen: πολύ μονόχρωμο μου φαίνεται το decor. Αν έβαφες την βιβλιοθήκη με ένα πιο ζωηρό χρώμα;
Reaper Μάϊος 22, 2006 #14 Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 13:09] Ωραίος αν και προσωπικά δεν σκέφτομαι να βάλω μέσα χρώματα, σφυριά κτλ... Πιστεύω πάντως πως γενικότερα βολεύει ο πάγκος εργασίας να είναι στη μέση και όχι σε τοίχο ωστε να μπορείς να δουλεύεις γύρω γύρω χωρίς να χρειάζεται να κουνάς όλη την ώρα το θύμα σου... Ερώτηση: Αυτα τα πλαστικά συρταράκια για ψιλοπράγματα κτλ πόσο κάνουν περίπου; Δεν είναι μόνο για το pc γι'αυτο και τα σφυριά και τα αλλα εργαλεία... Δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή γιατί αυτα τα ειχα πάρει απο προσφορές σε καταστήματα οπως praktiker, alex pack, lidl. Πάντως γύρω στα 20ε πρέπει να έχουν.
Κωστάκης Μάϊος 23, 2006 #15 Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από steve_m Δωματιο και διπλο κρεβατι γιατι πολλες φορες με παιρνει η νυχτα οταν το σκαλιζω οποτε κοιμαμαι στο μισο εγω στο αλλο μισο τα κατσαβιδια και το stacker! και μια photo:http://img225.imageshack.us/my.php?image=p52200104wy.jpg ώχ!!!!! έχουμε το ίδιο κρεβάτι... :rofl: μονο που το δικό μου είανι μονό!!!!! :rofl:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.