unknown Μάϊος 24, 2006 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 στο εξωτερικο θα εισαι, δεν θα πληρωνεις και εκει ενοικιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 24, 2006 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από unknown στο εξωτερικο θα εισαι, δεν θα πληρωνεις και εκει ενοικιο? μπα........ σου δίνουνε σπίτι....αλλά πες ότι πληρώνεις ενοίκιο από τα 3000 βγάλε 1000 και???από τα 580 το πολύ 1000 για βγάλε 400-500 ενοίκιοεχει μια διαφορα εεε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 24, 2006 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Κάνε έναν πρόχειρο υπολογισμό 3 χρονιά επί 6,500 το χρόνο για bachelor 2 χρονιά επί 6,000 το χρόνο για master Σύνολο 32 χιλιάρικα (πολλά αλλά μένεις σπίτι σου) 5 χρονιά πολυτεχνείο αξία τίποτα(5 στην καλύτερη) Ενοίκιο σπιτιού έξοδα διαμονής ρεύμα νερό τηλεφωνά κτλ κτλ Σύνολο 500χ12χ5= 30 χιλιάδες σε ενοίκιο μονό Τελικά τι σε συμφέρει???? Τι είπες τώρα... Φτιάξανε harvard και mit στην Αθήνα και δεν το πήρα χαμπάρι? Πώς γίνεται να σπουδάζεις στο mit και να είσαι στο σπίτι σου? Μην υποτιμάς την αξία του πολυτεχνείου και των δημόσιων σχολών, επειδή έχουν υψηλή βάση, περίεργους καθηγητές κλπ. Κατά κανόνα υπάρχουν ικανότατοι φοιτητές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 24, 2006 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Τι είπες τώρα... Φτιάξανε harvard και mit στην Αθήνα και δεν το πήρα χαμπάρι? Πώς γίνεται να σπουδάζεις στο mit και να είσαι στο σπίτι σου? Μην υποτιμάς την αξία του πολυτεχνείου και των δημόσιων σχολών, επειδή έχουν υψηλή βάση, περίεργους καθηγητές κλπ. Κατά κανόνα υπάρχουν ικανότατοι φοιτητές όχι αλλά υπάρχουνε και ιδιωτικά αγγλικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα και πολύ καλά Αρχική απάντηση από sotiris Πώς γίνεται να σπουδάζεις στο mit και να είσαι στο σπίτι σου? Δηλαδή πως γίνετε να είσαι Μετσόβιο και να μην πηγαίνεις ποτέ πέραν εργαστήρια και εξεταστικές Αλλά και να είσαι φοιτητής για όσα χρονιά θες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 24, 2006 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr όχι αλλά υπάρχουνε και ιδιωτικά αγγλικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα και πολύ καλά δεν έχω ιδία άποψη, και αν ακούσεις την προσωπική μου άποψη μάλλον θα θιχτείς, οπότε καλύτερα να μην στην αναφέρω.Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grΔηλαδή πως γίνετε να είσαι Μετσόβιο και να μην πηγαίνεις ποτέ πέραν εργαστήρια και εξεταστικές Αλλά και να είσαι φοιτητής για όσα χρονιά θες??? Να είσαι δεν είναι τόσο δύσκολο. Να βγεις όμως είναι. Όπως στα περισσότερα δημόσια Πανεπιστήμια, που έχουν κάποιο σοβαρό επίπεδο (δλδ Θετικές Επιστήμες, Πολυτεχνείο, κλπ - και πάλι παίζεται ανάλογα την πόλη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 25, 2006 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Τα ξένα πανεπιστήμια στην Ελλάδα είναι ένα απλό 0...Μπορεί να θήξει κόσμο αυτό...αλλα μπορούν να το δούν και στην αγορά εργασίας..Σε καμία περίπτωση σε μια σοβαρή δουλειά δε θα προτιμήσουν αυτόν που σπουδάζει σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο από αυτόν που έχει τελειώσει κάποιο πολυτεχνείο..ΕΜΠ...Είναι απλά μια καλή επένδυση για ότι λεφτά περισσεύουν στον καθένα..γιατί ακόμα και να μην είσαι καλός φοιτητής...μυρίζουν τα ζεστά σου Στα ελληνικά πανεπιστήμια έχουμε πολύ ικανότατους φοιτητές...Και μην ξεχνάς ότι για να ανέβει η βάση της σχολής..θέλει και τους αντίστοιχους βαθμούς..και ότι ουκ ολίγες φορές έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό τα Ελληνικά πολυτεχνεία και το ΕΜΠ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Μάϊος 25, 2006 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Καλη επιτυχια σε οσους δινουν. Τα περασα και εγω περισυ και ξερω πως ειναι, κατσε τε στροθητε και μετα θα καθεστε για ενα χρονο!Καλη επιτυχια και παλι, και να καθεστε και τις τρεις ωρες μεσα, ας ειναι και τα πιο ευκολα θεματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 25, 2006 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 καλη επιτυχίσ σε όσους γράφουν πανελλήνιες.θα επρεπε να δημιουργηθεί και ενα thread ''τι εξάμηνο/πτ ειστε?'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
LalaS Μάϊος 28, 2006 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 ’ργησα λίγο αλλά τα είδα!!!Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [24-05-2006 14:38] Σαν Ζωο λοιπον που ειμαι σου λεω εσένα που εισαι άνθρωπος και ξερεις πολλα πραγματα παραπάνω:Οτι σύμφωνα με το σχολικο εγχειρίδιο, στις 2 ταξεις του γυμνασιου, ο μαθητης καλείται να μάθαίνει ΚΑΘΕ εβδομαδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 γραμματικα φαινομενα, ολοκληρο πίνακα λεξιλογικών, ερμηνευτικών, την μετάφρασης καθώς πρέπει σε υπερβολικα μικρό χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας να μάθει αρχαίο τονισμό, ώστε ολα αυτα στην Γ Γυμνασιου να κανει επαναληψη ολων αυτων που εμαθε + ολο το αρχαιο συναντικο. Πώς μπορεί ρε γμτ ενα 11 χρονο παιδακι να τα αφομιώσει ολα αυτα ;Δηλαδή, δεν μπορούσε να γινει πιο ομαλά αυτη η μεταλαμπάδευση αρχαιολληνικών γνώσεων, ώστε να μην ασκείται τόση πίεση στους μαθητές ; Εδω ρε φουστη μου αγγλικα που δεν εχουν τιποτα το ιδιαίτερο γραμματικά/συντακτικά φαινόμενα και κανουμε τοσα χρονια στα φροντιστήρια... και τα αρχαια με τοσες και τοσες παραξενιες σε 2 χρονιές ; Και οκ φίλε μου, πες οτι τα εμαθα εγω. Γ Γυμνασιου, Α Λυκειο, Β Λυκειου αντε εκανα και επαναληψη εμαθα για Αντιγονες και ολα τα συναφη. Στην Γ λυκειου που γινεται το μπουρδέλο απο Φυσικες και Μαθηματικα τι ρόλο παίζουν τα αρχαία ; Θα με βοήθησουν στην επαγγελματική μου αποκατάσταση ; Θα τα συμπεριλάβω στο CV μου ; ΟΧΙ. Στο μαθημα στην εκθεσης θα μου χρειαστούνε οι αρχαιοελληνικες εκφράσεις τύπου "παν μετρον αριστον" κλπ ; ΟΧΙ. Ισα ισα που αν χρησιμοποιήσω στην εκθεση μου κατι το οποιο θυμίζει αρχαίζουσα, τότε αυτο αποτελεί ΜΕΙΟΝ και οχι ΣΥΝ στην τελικη βαθμολογία της έκθεσης. Ποιος ο λόγος λοιπον να ταλαιπωρούμε 6 ολοκληρα χρόνια ; Ναι η τρελη τρελη διψα για μαθηση, ξερω ξερω ξερω... Κανε εσυ 7 ωρες σχολειο, πανε αγγλικα, πανε κιθαρα, πανε ποδοσφαιρο και μετα κατσε διαβασε αρχαία. Δεν εχεις χρόνο ; Μην πας κιθαρα... Μην πας ποδοσφαιρο!Αν νομιζουν οτι ετσι η Ελληνικη Παιδεία θα γινει περισσοτερο ανθρωποκεντρικη κάνουν λάθος. Αυτο ειναι το μονο σίγουρο. Καλύτερα να κάναμε περισσότερες ώρες έκθεση/γλώσσα ή κείμενα παρα αρχαία. Καλύτερα αυτην την μαμημενη την ωρα των αρχσιων του χρονου να καναμε καποιο σεμιναριο. Υπάρχουν τοσα πραγματα καλυτερα πραγματα. Ειδικα για την Γ λυκειου.Δηλαδή θα ήταν ωραίο μια κοπελα της θεωριτικής να πρεπει να κανει προγραμματισμό γενικης παιδείας ; Ο,τι εμαθε στο γυμνασιο.. εμαθε.Για παράδειγμα θα ήταν προτιμοτερο αυτην την ωρα των αρχαιων του χρόνου, να την εφιερώναμε στα σημερινα γλωσσικα λάθη που κανουμε εμεις οι ίδιοι ασυναίσθητα ή οι δημοσιογράφοι ώστε να εχουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ώφελος. "Τα ελληνουπουλα, διδασκονται την αρχαια ελληνικη γλώσσα, ετσι μαθαίνουν για τους αρχαίους έλληνες και την αρχαία ελληνική γλώσσα" . Και ο τοτός: Ο πεύς, του πέος, το πέοντι ω μεγαλε και τρανε Πέοντα! Δηλαδή πείραζε να ήξερε ο κόσμος οτι το σωστό είναι "στη μια" κι όχι "στις μια" οταν δινει ραντεβου ή γενικα οτι θελει να ορισει καποια χρονικη στιγμη.Η ελληνικη παιδεία ειναι για τα μπαζα. Πραγματικα για τα μπαζα... Θρησκευτικα ; Ακουει ο Κινεζος και γελαει... 9 ολοκληρα χρονια Θρησκευτικα. Δηλαδη το ακους και τρελενεσαι. Θα πας για παπας σε λιγο. Μακαρι ολοι αυτοι οι υπουργοι παιδείας ή τελως παντων οσοι ειναι υπευθυνοι για την παιδεία να πανε στην κόλαση και να καουν στα καζάνια του Βερζεβουλ!Καταστρέφουν τα καλύτερα χρόνια... Γιατι άραγε τα 5χ5 εχουν γεμισει 30χρονους ; Μήπως δεν έπαιξαν οτι έπρεπε να παιξουν ;:banging: Η μαγκια ειναι να διαβασεις, και να πας στην εξετασεις και να τους γραψεις 20. Εκει ειναι που αποκδύνειεται ο μαγκας. Ειναι σαν να τους ***....*** στην μάπα. Ολους αυτούς τους φραγκάτους, μορφωμένους στα Harvard επειδη η μαμα και ο μπαμπας ειχαν φράγκα.:banging: Στο harvard για να μπείς πρέπει να σε ένας απο τους κορυφαίους μαθητές της χώρας σου... συνεπώς και ο Ονάσης να 'σαι τα π****** σου θα πάρεις...ΠεςΈχει μια επιχείρηση και ζητάς άτομα για υπαλλήλους έρχεται κάποιος με τει και κάποιος με πολυτεχνείο Πάτρας αλλά έρχεται και ένας από το MIT..Ποιόν θα προσλάβεις???Αυτόν που έχει πολυτεχνείο Πάτρας γιατί πολύ απλά ο χτυπάς από το mit είναι εξωτερικό γιατί κερδίζει περισσότερα και οι εταιρίες τον αξιοποιούν καλυτέρα απ ότι στην Ελλάδα που θα των κάνανε delivera(ακόμα και ο deliveras στην Αγγλία παίρνει παραπάνω από δημοσίους υπαλλήλους στην Ελλάδα)Ο καθένας για αυτό που αξίζει και όχι ενας για όλα και αν του δίνεις ψίχουλαΑν εσύ μπορείς να ζήσης με 580 np αλλά ποσό θα έχεις τους γονείς σου δεν θα αποκτήσεις οικογένεια???Για πες μου???Βασικά μεγάλε εδώ τίθεται θέμα χρήσης δηλαδή:Αν τον θές για απλή δουλειά που άνετα και ο τεατζης και ο πατρινός και ο mitας μπορούν να την κάνουν εξίσου τέλεια τότε γιατί να προσλάβεις τον mitα να σου παίρνει τον μήνα τα έντερα του επειδή τελείωσε ΜΙΤ;;;;Εκεί μπλέκοντε θέματα επειχηρησιακά: θα πάρεις αυτόν που θα σου στοιχήσει λιγότερο και θα αποδώσει περισσότερο δηλαδή είναι αναλογικό το θέμα... αν θές 3 χιλιάρικα τον μήνα επειδή έχει πτυχίο για να σου κάνει ένα πράγμα που κάποιος χωρίς πτυχίο μεν αλλά κορυφαίος στο είδος του δε θα το έκανε με 1 χιλιάρικο γιατί να ψάχνεις τον ΜΙΤΑ(υπάρχουν πολλοί τέτοιοι πιστέψτε με);; αυτοί του ΜΙΤ είναι ψυχάκιδες και δεν νομίζω ποτέ σε δουλειά που θα πάει κάποιος ΜΙΤΑΣ να πέσει πάνω σε ΕΜΠΑ η σε ΠΑΤΡΙΝΟ η σε ΤΕΑΤΖΗ η γενικά σε κάποιον από πανεπιστήμιο της Ελλάδος διότι αυτός ο ΜΙΤΑΣ θα ψάξει δουλειά σε μεγαλοεταιρία για να φτιάχνει προγράμματα για ρομπότ ξέρω γω... λές ο τεατζής ή ο ΕΜΠΑΣ ή ο οποιοσδήποτε απο την Ελλάδα να μπορέσει να κάνει τέτοια δουλειά; (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δεν νομίζω να αγγίζουν διψήφιο αριθμό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 28, 2006 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Δεν διαφωνω αλλά ο MIT as δεν θα έρθει Ελλάδα γιατί ξέρει ότι δεν θα αξιοποιηθεί και δεν θα προχώρηση την καριέρα τουΕνώ στο εξωτερικό θα ξεκινιση με 3000 και θα φτάσει και το 10000 αν είναι άξιος και έξυπνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 29, 2006 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από LalaSΣτο harvard για να μπείς πρέπει να σε ένας απο τους κορυφαίους μαθητές της χώρας σου... συνεπώς και ο Ονάσης να 'σαι τα π****** σου θα πάρεις... π ;;;; Πτυχία ; Παππούτσια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Μάϊος 29, 2006 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Ρε....ειστε καλα?!?!?! Συγκρινετε το ΜΙΤ με τα πανεπιστημια τις ελλαδας....ειναι σαν συγκρινεις μια ferrari με την πορτα απο ενα datsun...και harvard βλεπω...Καλα περιτο να πω οτι τα θεματα στα μαθ .κατ. ηταν τα πλεον αθλια που εχω δει...δεν ηταν μαθηματικα!!! Ουτε ΕΝΑ θεωρημα ΕΝΑ ολοκληρωμα ΕΝΑ lim κατι!!!! Στα μαθ. γενικης μια χαρα θεματα απο μλκια μου δεν πηγα και πολυ καλα ενα 14-15 γαμωτο...και πηγαινα για 18-19 εκει.Αυριο να δουμε τι θα γινει (Προγραμματισμος υπολογιστων). Να βαλουν κανενα δυσκολο μπας και διαχωριστουν λιγο οι βαθμοι και περασουμε...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 29, 2006 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Elu Thingol Ρε....ειστε καλα?!?!?! Συγκρινετε το ΜΙΤ με τα πανεπιστημια τις ελλαδας....ειναι σαν συγκρινεις μια ferrari με την πορτα απο ενα datsun...και harvard βλεπω...Καλα περιτο να πω οτι τα θεματα στα μαθ .κατ. ηταν τα πλεον αθλια που εχω δει...δεν ηταν μαθηματικα!!! Ουτε ΕΝΑ θεωρημα ΕΝΑ ολοκληρωμα ΕΝΑ lim κατι!!!! Στα μαθ. γενικης μια χαρα θεματα απο μλκια μου δεν πηγα και πολυ καλα ενα 14-15 γαμωτο...και πηγαινα για 18-19 εκει.Αυριο να δουμε τι θα γινει (Προγραμματισμος υπολογιστων). Να βαλουν κανενα δυσκολο μπας και διαχωριστουν λιγο οι βαθμοι και περασουμε...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! Δε ξέρω ρε γμτ...Εμένα σε όλα τα μαθήματα τα περσίνά μου φαίνόντουσαν πιο δύσκολα...(Έχω τελειώσει και ξαναδίνω φετός)Ανάπτυξη εφαρμογών(καμία σχέση με προγραμματισμό Υπολογιστών)ότι και να βάλουν...άμα ξέρεις που σου πάν τα 4...τις ασκήσεις θα τις κάνεις..Στη θεωρεία είναι που μπορούν να ξυρίσουν άμα θέλουν...Σιγά το μάθημα...αυτό είναι για παιδάκια...και άτομα πο ασχολούνται με pc...είναι αδιανόητο να μην γράφουν καλά στο μάθημα αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LalaS Μάϊος 30, 2006 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Τα θέματα στον Προγραμματισμό ήταν για τα μπάζα...άνετα το 20άρι άμα πρόσεχες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 30, 2006 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Και μάς που δεν ξέρουμε την θεωρεία?Το 18 δεν με χαλάει πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 30, 2006 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 φτου σας άχρηστα πλάσματα που δεν ξέρατε θεωρία. Μέχρι και εγώ, στο Προγραμματισμό τη θεωρία την είχα μάθει. Όσο για τη σύγκριση ΤΕΙ, Πολυτεχνείου και ΜΙΤ/Harvard/Stanford κλπ κλπ, είναι τελείως άτοπη η σύγκριση. Για αυτό χρειάζεται η αξιολόγηση. Το ΕΜΠ, στο εξωτερικό, ακόμα μετράει αρκετά. Ειδικά για μεταπτυχιακό. Και επίσης, κάποιος που τελειώνει Πολυτεχνείο, στο εξωτερικό θεωρείται ότι έχει κάνει και μεταπτυχιακές σπουδές. Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν!!! (οι ξενέρωτες φιλόλογοι θα έλεγαν ότι είναι λάθος το "καλή επιτυχία" και ότι σωστό είναι είτε "(σκέτο) επιτυχία" είτε "καλή τύχη"... Τις γράφουμε όμως εμείς και συνεχίζουμε όπως μάθαμε :D:D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LalaS Μάϊος 30, 2006 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Καλά ρε τι θεωρία δεν ήξερες; τις πραγματικές και τις τυπικές μεταβλητές; έλεος... περίμενε τώρα να το αναλύσουμε... Όταν καλείς μια συνάρτηση δεν αντιστοιχίζεις τις μεταβλητές; δεν βλέπεις ότι όσες είναι πάνω είναι και κάτω; δεν ξέρεις ότι αν οι πάνω μεταβλητές είναι αγγούρια και στις κάτω θές να βάλεις πατάτες απαγορεύεται(και καλά ίδιου τύπου)... δηλαδή λίγο έλεος ρε... αυτά τα έγραφες και χωρίς να διαβάζεις... βάλε εκεί ότι να 'ναι για το ποιές είναι τυπικές και ποιές πραγματικές μεταβλητές...3 πράγματα ήθελε... 3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 30, 2006 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Ψιτ... Ποιος σου είπε ότι δεν έγραψα την θεωρία? Απλά δεν την έγραψα όπως την έλεγε το βιβλίο.. οπότε 2 μορια απο δω...2 μόρια απο κεί...να το 18.. Αν δεν είχα γράψει 8εωρεία...ούτε 10 δεν θα έπιανα Εμένα αυτό που με νοιαζε πιο πολύ είναι τα "Προγράμματα" και τους αλγορίθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 30, 2006 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από deninho φτου σας άχρηστα πλάσματα που δεν ξέρατε θεωρία. Μέχρι και εγώ, στο Προγραμματισμό τη θεωρία την είχα μάθει. Εδώ ξέχασα κάτι: :D :D :D (για να μη δημιουργούμε παρεξηγήσεις...) ’μα την έγραψες σωστά τη θεωρία, δεν θα σου κόψουν τπτ. Δεν σκέφτονται όλοι σαν τις φιλολόγους (ευτυχώς). το ξέρω γιατί ούτε εγώ τα μαθαίνω απ'έξω :p (αυτό με έφαγε πέρσυ και βρέθηκα ξέμπαρκος στο φυσικό........) Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Ιούνιος 3, 2006 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 χμμμ...λε...εσεις που γραψατε και προγραμματισμο,μπορείτε να μου πειτε κι εμενα τα θέματα που εβαλαν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.