CaptainMilo Μάϊος 24, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Καλή επιτυχία , και καλώς να σας δεχτούμε στην βρώμα , λέρα και διαπλοκή που κυριαρχεί στην ανώτατη εκπαίδευση Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 24, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Καλή επιτυχία απλά να είμαστε λίγο προσγειωμένοι και μην καλομαθαίνουμε με τους βαθμούς των τετραμήνων...το πιο πιθανό είναι ότι δε θα τους φτασετε ποτέ οι βαθμοί των τετραμήνων μπαινουν για την πλάκα.. Η κακια σε όλο της το μεγαλείο!!μουαχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 24, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Ρε αφηστε το Lab και διαβαστε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 24, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 ναι ναι έχω κι εγώ να διαβάσω networks:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 24, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Το θεμα που επεσε χθες εκθεση δεν ηταν στα $0$ αλλά ούτε ήταν δύσκολο. Students, γερά, γερά γμστε τα μνια !!! Ρε η ανωμαλη η Υπ.Παιδειας τι τα ηθελε το ΖΩΟΟΟΟ τα αρχαια Γεν.Παιδειας στην Γ Λυκειου ; Αμ, η φετινη εξτρα ωρα την θεωρικης στα αρχαια ; Μα καλα δεν σκεφτηκαν οταν αναγκαστικα επειδη ειναι κατευθυνση θα γινει στο 7ωρο ; Τι μαθημα γινεται την 7η ωρα οταν ολες οι κατευθυνσεις εχουν σχολασει ; Ο,τι ναναι Ελλαδα! Εγω σημερα εδωσα φυσικη. Χαλια εγγραψα. Περιμανα να γραψω κανα 90% και μαλλον κανα 75άρη επιασα. Τωρα που δεν εχουμε Πανελληνιες στην Β, δεν τους ελεγχει κανεις. Τι θεμα 1,2,3,4 ;;;; Οεο ; Μας πεταξε ποσα πραγματα και 5 υποερωτηματα το καθενα. Του χρόνου παντως θα μελεταω πολυ περισσοτερο. Περιπου 5 ωρες την ημερα + 2 φροντιστηριο. Εχω ηδη κανει αιτηση να μου κοψουν την ADSL (αντε μετα να βρω Port) αφου το PC θα παει στην αποθηκη. Θα με χασετε... Αλλα θα επιστρεψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 24, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Ρε η ανωμαλη η Υπ.Παιδειας τι τα ηθελε το ΖΩΟΟΟΟ τα αρχαια Γεν.Παιδειας στην Γ Λυκειου για να μαθεις να γραφεις και να μιλας και να γνωρισεις καμμια λεξη της προκοπης ρε ζωο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 24, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 δεν νομιζω να κατεφερει τιποτα ετσι...αυτα επρεπε να ειχαν αρχισει πολυ πιο πριν...αν εχει φτασει καποιος λυκειο και δεν ξερει να εκφραζεται(με εξαιρεση την δυσλεξια)ειναι προβλημα αυτων που τον διδασκαν τοσα χρονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 24, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Ιστορια σημερα, για αγνωστους λογους εβαλαν θεματα για να ΜΗΝ γραψουμε... Πρωτη φορα βλεπω τοσο ακυρα θεματα... Ενα 15 ομως το γραψα. Γυσικη γενικης την παρασκευη, χαλαρα πανω απο 16-17 οεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 24, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 οντως φυσικη γενικης ειναι για την πλακα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάϊος 24, 2006 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Καλά η Μαριέττα ένα πιόνι είναι! Ό,τι τι λένε κάνει...Θέλει, λέει να βελτιώσει την τριτοβάθμια πετώντας έξω φοιτητές! Πσσσσς! Πολύ βαθυστόχαστο αυτό!Τεσπα, τυχεράκηδες, εμείς είχαμε κ 150 σελίδες ιστορία στην πλάτη...ααααχ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 24, 2006 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka Ρε η ανωμαλη η Υπ.Παιδειας τι τα ηθελε το ΖΩΟΟΟΟ τα αρχαια Γεν.Παιδειας στην Γ Λυκειου για να μαθεις να γραφεις και να μιλας και να γνωρισεις καμμια λεξη της προκοπης ρε ζωο Σαν Ζωο λοιπον που ειμαι σου λεω εσένα που εισαι άνθρωπος και ξερεις πολλα πραγματα παραπάνω:Οτι σύμφωνα με το σχολικο εγχειρίδιο, στις 2 ταξεις του γυμνασιου, ο μαθητης καλείται να μάθαίνει ΚΑΘΕ εβδομαδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 γραμματικα φαινομενα, ολοκληρο πίνακα λεξιλογικών, ερμηνευτικών, την μετάφρασης καθώς πρέπει σε υπερβολικα μικρό χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας να μάθει αρχαίο τονισμό, ώστε ολα αυτα στην Γ Γυμνασιου να κανει επαναληψη ολων αυτων που εμαθε + ολο το αρχαιο συναντικο. Πώς μπορεί ρε γμτ ενα 11 χρονο παιδακι να τα αφομιώσει ολα αυτα ;Δηλαδή, δεν μπορούσε να γινει πιο ομαλά αυτη η μεταλαμπάδευση αρχαιολληνικών γνώσεων, ώστε να μην ασκείται τόση πίεση στους μαθητές ; Εδω ρε φουστη μου αγγλικα που δεν εχουν τιποτα το ιδιαίτερο γραμματικά/συντακτικά φαινόμενα και κανουμε τοσα χρονια στα φροντιστήρια... και τα αρχαια με τοσες και τοσες παραξενιες σε 2 χρονιές ; Και οκ φίλε μου, πες οτι τα εμαθα εγω. Γ Γυμνασιου, Α Λυκειο, Β Λυκειου αντε εκανα και επαναληψη εμαθα για Αντιγονες και ολα τα συναφη. Στην Γ λυκειου που γινεται το μπουρδέλο απο Φυσικες και Μαθηματικα τι ρόλο παίζουν τα αρχαία ; Θα με βοήθησουν στην επαγγελματική μου αποκατάσταση ; Θα τα συμπεριλάβω στο CV μου ; ΟΧΙ. Στο μαθημα στην εκθεσης θα μου χρειαστούνε οι αρχαιοελληνικες εκφράσεις τύπου "παν μετρον αριστον" κλπ ; ΟΧΙ. Ισα ισα που αν χρησιμοποιήσω στην εκθεση μου κατι το οποιο θυμίζει αρχαίζουσα, τότε αυτο αποτελεί ΜΕΙΟΝ και οχι ΣΥΝ στην τελικη βαθμολογία της έκθεσης. Ποιος ο λόγος λοιπον να ταλαιπωρούμε 6 ολοκληρα χρόνια ; Ναι η τρελη τρελη διψα για μαθηση, ξερω ξερω ξερω... Κανε εσυ 7 ωρες σχολειο, πανε αγγλικα, πανε κιθαρα, πανε ποδοσφαιρο και μετα κατσε διαβασε αρχαία. Δεν εχεις χρόνο ; Μην πας κιθαρα... Μην πας ποδοσφαιρο!Αν νομιζουν οτι ετσι η Ελληνικη Παιδεία θα γινει περισσοτερο ανθρωποκεντρικη κάνουν λάθος. Αυτο ειναι το μονο σίγουρο. Καλύτερα να κάναμε περισσότερες ώρες έκθεση/γλώσσα ή κείμενα παρα αρχαία. Καλύτερα αυτην την μαμημενη την ωρα των αρχσιων του χρονου να καναμε καποιο σεμιναριο. Υπάρχουν τοσα πραγματα καλυτερα πραγματα. Ειδικα για την Γ λυκειου.Δηλαδή θα ήταν ωραίο μια κοπελα της θεωριτικής να πρεπει να κανει προγραμματισμό γενικης παιδείας ; Ο,τι εμαθε στο γυμνασιο.. εμαθε.Για παράδειγμα θα ήταν προτιμοτερο αυτην την ωρα των αρχαιων του χρόνου, να την εφιερώναμε στα σημερινα γλωσσικα λάθη που κανουμε εμεις οι ίδιοι ασυναίσθητα ή οι δημοσιογράφοι ώστε να εχουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ώφελος. "Τα ελληνουπουλα, διδασκονται την αρχαια ελληνικη γλώσσα, ετσι μαθαίνουν για τους αρχαίους έλληνες και την αρχαία ελληνική γλώσσα" . Και ο τοτός: Ο πεύς, του πέος, το πέοντι ω μεγαλε και τρανε Πέοντα! Δηλαδή πείραζε να ήξερε ο κόσμος οτι το σωστό είναι "στη μια" κι όχι "στις μια" οταν δινει ραντεβου ή γενικα οτι θελει να ορισει καποια χρονικη στιγμη.Η ελληνικη παιδεία ειναι για τα μπαζα. Πραγματικα για τα μπαζα... Θρησκευτικα ; Ακουει ο Κινεζος και γελαει... 9 ολοκληρα χρονια Θρησκευτικα. Δηλαδη το ακους και τρελενεσαι. Θα πας για παπας σε λιγο. Μακαρι ολοι αυτοι οι υπουργοι παιδείας ή τελως παντων οσοι ειναι υπευθυνοι για την παιδεία να πανε στην κόλαση και να καουν στα καζάνια του Βερζεβουλ!Καταστρέφουν τα καλύτερα χρόνια... Γιατι άραγε τα 5χ5 εχουν γεμισει 30χρονους ; Μήπως δεν έπαιξαν οτι έπρεπε να παιξουν ;:banging: Η μαγκια ειναι να διαβασεις, και να πας στην εξετασεις και να τους γραψεις 20. Εκει ειναι που αποκδύνειεται ο μαγκας. Ειναι σαν να τους ***....*** στην μάπα. Ολους αυτούς τους φραγκάτους, μορφωμένους στα Harvard επειδη η μαμα και ο μπαμπας ειχαν φράγκα.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 24, 2006 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Φυσική Κατεύθυνσης κι απο μένα σήμερα και άντε να αποδείξεις γιατί δημιουργείται ηλεκτρεγερτική δύναμη στα άκρα ενος αγωγου σε μαγνητικό πεδίο, και άντε να πάρεις τον νόμο του Faraday, να αποδείξεις το Εεπ = Blu (αν κι αυτο πρέπει να το γραψα). κανα 85 πρέπει να' το χω. Παρασκευή: Τεχνολογία Επικοινωνιών! Πάντως, ορισμένα μαθήματα όπως: Αρχαία, Κείμενα, Θρησκευτικά και ΟΛΑ τα μαθήματα επιλογης πρέπει να την κάνουν.. (ΕΚΤΟΣ απο Αρχες Οικονομικής Θεωρίας..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 24, 2006 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas:banging: Η μαγκια ειναι να διαβασεις, και να πας στην εξετασεις και να τους γραψεις 20. Εκει ειναι που αποκδύνειεται ο μαγκας. Ειναι σαν να τους ***....*** στην μάπα. Ολους αυτούς τους φραγκάτους, μορφωμένους στα Harvard επειδη η μαμα και ο μπαμπας ειχαν φράγκα.:banging: Και ξέρεις πιο είναι το θέμα????Ότι εσύ θα πάρεις 20 και θα μπεις σε ένα πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και δεν θα μάθεις τίποτα και θα πας να δούλεψης για 580 ευροπουλαΕνώ εκείνος ο φραγκατος ο βλάκας θα τελειώσει με κόπο και υδροτα το Harvard και θα πιάσει πρώτη δουλειά Κανά 3000 και μετά έλα και κλ@στου μια μάντρα @@Η παιδεία τις Ελλάδος είναι GTPK παρτετο απόφαση ότι και να κάνουνε δεν στρονη με τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 24, 2006 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Και ξέρεις πιο είναι το θέμα????Ότι εσύ θα πάρεις 20 και θα μπεις σε ένα πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και δεν θα μάθεις τίποτα και θα πας να δούλεψης για 580 ευροπουλαΕνώ εκείνος ο φραγκατος ο βλάκας θα τελειώσει με κόπο και υδροτα το Harvard και θα πιάσει πρώτη δουλειά Κανά 3000 και μετά έλα και κλ@στου μια μάντρα @@Η παιδεία τις Ελλάδος είναι GTPK παρτετο απόφαση ότι και να κάνουνε δεν στρονη με τίποτα Πεστα χρυσοστομε!!!! Μονο αν γινω κανενας τρελαρας κομπιουτερας με ποσα πτυχια και παω εξωτερικο (εννοειται) θα μπορω να μιλαω για 3000Euro +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 24, 2006 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 μην το λες... θειος μου απ'την Αθήνα: Ουτε καν ασχολήθηκε νεος με υπολογιστές, σπούδασε και τελείωσε Φυσικός και για μια χρονιά έκανε μεταπτυχιακό με υπολογιστές κλπ. δεν ξέρω λεπτομέρειες. Διάβασε μόνος του, και σήμερα είναι 33 χρονών και δουλεύει απ'το σπίτι με μηνιαίες αποδοχές γύρω στα 3000 ευρώ. (συνεργάζεται με διάφορες εταιρίες, κυρίως σε εμπορικές εφαρμογές, βάσεις δεδομένων κλπ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 24, 2006 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από darien μην το λες... θειος μου απ'την Αθήνα: Ουτε καν ασχολήθηκε νεος με υπολογιστές, σπούδασε και τελείωσε Φυσικός και για μια χρονιά έκανε μεταπτυχιακό με υπολογιστές κλπ. δεν ξέρω λεπτομέρειες. Διάβασε μόνος του, και σήμερα είναι 33 χρονών και δουλεύει απ'το σπίτι με μηνιαίες αποδοχές γύρω στα 3000 ευρώ. (συνεργάζεται με διάφορες εταιρίες, κυρίως σε εμπορικές εφαρμογές, βάσεις δεδομένων κλπ.) δηλαδή εσένα θα σε χάλαγε να κέρδιζες 4-5 χρονιά από την ζωή σου και να παίρνεις τα ιδία λεφτά στα 28 σου αντί στα 33??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 24, 2006 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 ναι αλλα θα περασει καιρος μεχρι να εχεις κερδος απο τα λεφτα που θα βγαζεις....γιατι και στο πανεπιστημιο του εξωτερικου τα εσκαγες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 24, 2006 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr δηλαδή εσένα θα σε χάλαγε να κέρδιζες 4-5 χρονιά από την ζωή σου και να παίρνεις τα ιδία λεφτά στα 28 σου αντί στα 33??? φυσικά και θα με χάλαγε, αν αναγκαζόμουν να σπουδάσω στο εξωτερικό για 4-5 χρόνια. Εξάλου, αν τα χρόνια που ξοδεύουν οι υπόλοιποι στις σχολές, εσύ κάτσεις και διαβάσεις σοβαρά, δεν νομίζω ότι οι τύποι απο το Harvard θα έχουν πλεονέκτημα απέναντι σου (προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το "εσυ" είναι γενικό και δεν αναφέρεται προσωπικά σε σένα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 24, 2006 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Πες Έχει μια επιχείρηση και ζητάς άτομα για υπαλλήλους έρχεται κάποιος με τει και κάποιος με πολυτεχνείο Πάτρας αλλά έρχεται και ένας από το MIT..Ποιόν θα προσλάβεις???Αυτόν που έχει πολυτεχνείο Πάτρας γιατί πολύ απλά ο χτυπάς από το mit είναι εξωτερικό γιατί κερδίζει περισσότερα και οι εταιρίες τον αξιοποιούν καλυτέρα απ ότι στην Ελλάδα που θα των κάνανε delivera(ακόμα και ο deliveras στην Αγγλία παίρνει παραπάνω από δημοσίους υπαλλήλους στην Ελλάδα)Ο καθένας για αυτό που αξίζει και όχι ενας για όλα και αν του δίνεις ψίχουλαΑν εσύ μπορείς να ζήσης με 580 np αλλά ποσό θα έχεις τους γονείς σου δεν θα αποκτήσεις οικογένεια???Για πες μου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 24, 2006 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από unknown ναι αλλα θα περασει καιρος μεχρι να εχεις κερδος απο τα λεφτα που θα βγαζεις....γιατι και στο πανεπιστημιο του εξωτερικου τα εσκαγες.... Κάνε έναν πρόχειρο υπολογισμό3 χρονιά επί 6,500 το χρόνο για bachelor2 χρονιά επί 6,000 το χρόνο για master Σύνολο 32 χιλιάρικα (πολλά αλλά μένεις σπίτι σου)5 χρονιά πολυτεχνείο αξία τίποτα(5 στην καλύτερη)Ενοίκιο σπιτιού έξοδα διαμονής ρεύμα νερό τηλεφωνά κτλ κτλΣύνολο 500χ12χ5= 30 χιλιάδες σε ενοίκιο μονόΤελικά τι σε συμφέρει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.