Jump to content

Παναλλήνιες...παναιαμ :(

xylokastro

Recommended Posts

Την Τριτη ξεκιναμε με Εκθεση....καλη επιτυχια σε οσους δινουν απο εδω μεσα και καλα αποτελεσματα.

που.σου τι κακο μας βρηκε ρε γμτ σχεδον καλοκαιριατικα...:rip: :rip: :rip: :rip:

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Παιδια δεν χρειαζεται αγχος. Αν εχετε διαβασει θα πατε καλα. Αν δεν εχετε διαβασει θα τα πατε χαλια. So simple...

Σωστος. Και η προετοιμασία για τις πανελλήνιες απαιτεί διάβασμα ολόκληρη τη χρονιά, και όχι τον τελευταίο μήνα όπως νομίζουν μερικοί..

Καλή επιτυχία πάντως σε όλους :)

Αρχική απάντηση από kunoobidi

Καλή επιτυχία σε όλους! Πάντως darien ο καλός ο φοιτητής πάντα τελευταία στιγμή διαβάζει^^

Όντως έτσι είναι.. (ξέρω, έχω δει φοιτητές :p )

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Παιδια δεν χρειαζεται αγχος. Αν εχετε διαβασει θα πατε καλα. Αν δεν εχετε διαβασει θα τα πατε χαλια. So simple...

Όπως τα λες είναι αλλά όση ενθάρρυνση πήρα πέρσι από εδώ μέσα άλλη τόση θα δώσω..

Πέρσι με κατασπαράξατε καιρός είναι αν πάρω το αίμα μου πίσω οπού βλέπω λάθη.

Αλλά σε όσους έχω δώσει συμβουλές περί πανελληνίων (ξερουνέ ποιοι είναι) εύχομαι να τα πάνε πολύ καλά

Εμαθα ότι μείωσαν πάλι τα μαθήματα σε 6,δηλαδη 2 ακόμη και θα επιστρέψουμε στις παλιές καλές πανελλήνιες.:D. Ωραία παιδεία μπάχαλο έχουμε!:mad:

Τεσπα καλή επιτυχία σε όλους.:)

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 06:35]

ισως και να μην περασης..........

Sorry αδερφε, αλλα αυτο πρεπει να ειναι το πιο βλακωδως κακιασμενο ποστ που εχω διαβασει σε ολακερο τουτο το φορουμ...

Αρχική απάντηση από spresv

Sorry αδερφε, αλλα αυτο πρεπει να ειναι το πιο βλακωδως κακιασμενο ποστ που εχω διαβασει σε ολακερο τουτο το φορουμ...

Έχεις δίκιο αλλά τι να κάνω πέρσι όλοι με είχανε από πάρει.

Μια η δυσλεξία μια το ένα μια το άλλο

Εγώ πάντως έχω δώσει σημαντικές συμβουλές σε pm από εκεί και πέρα μαγκιά του καθενός τι θα κάνει.

Εγώ το πέρασα το στάδιο αυτόκαι ξέρω ποσό άσχημα είναι τα πράγματα

Καλή επιτυχία σε όλους

Και επειδη σε ειχαν αποπαρει ολοι περυσι πρεπει να αποπαρεις και συ τους φετινους? Μην και χαθει η παραδοση? Ειδικα αφου ξερεις ποσο ασχημα ειναι τα πραγματα και τα εχεις περασει (ξερεις την ψυχολογια απο πρωτο χερι) ενας λογος παραπανω να μην ελεγες αυτο που ειπες... Προσωπικη αποψη παντα.

Αρχική απάντηση από spresv

Και επειδη σε ειχαν αποπαρει ολοι περυσι πρεπει να αποπαρεις και συ τους φετινους? Μην και χαθει η παραδοση? Ειδικα αφου ξερεις ποσο ασχημα ειναι τα πραγματα και τα εχεις περασει (ξερεις την ψυχολογια απο πρωτο χερι) ενας λογος παραπανω να μην ελεγες αυτο που ειπες... Προσωπικη αποψη παντα.

Έχεις δίκιο..

Για αυτό έστειλα και τα pm

Και λέει μέσα.

Μην ακούτε τίποτα από τους άλλους.

Κάντε το για σας και όχι για αυτούς

το μέλλον σας τα φτιάχνετε εσείς και οι αποφάσεις σας..

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Έχεις δίκιο..

Για αυτό έστειλα και τα pm

Και λέει μέσα.

Μην ακούτε τίποτα από τους άλλους.

Κάντε το για σας και όχι για αυτούς

το μέλλον σας τα φτιάχνετε εσείς και οι αποφάσεις σας..

:confused: και του μπογιατζη ο κοπανος....

μακαρι να ηταν ετσι...αλλα υπαρχει και η γκαντεμια-ατυχη στιγμη....

σε ολους εχει τυχει να θυμηθουν οτι κατι ξεχασαν να γραψουν λιγες στιγμες μετα την παραδοση του γραπτου...

βεβαια οσο πιο καλα διαβασμενος ειναι καποιος τοσο μειωνονται οι πιθανοτητες...αλλα συνεχιζουν να υπαρχουν..

Αρχική απάντηση από unknown

μακαρι να ηταν ετσι...αλλα υπαρχει και η γκαντεμια-ατυχη στιγμη....

σε ολους εχει τυχει να θυμηθουν οτι κατι ξεχασαν να γραψουν λιγες στιγμες μετα την παραδοση του γραπτου...

βεβαια οσο πιο καλα διαβασμενος ειναι καποιος τοσο μειωνονται οι πιθανοτητες...αλλα συνεχιζουν να υπαρχουν..

έτσι είναι... αλλά αν τα θέματα είναι κουλά τι να κάνουν(περσινή φυσική

πχ)

Αρχική απάντηση από ea6gka

:confused: και του μπογιατζη ο κοπανος....

δεν το καταλαβα αυτο???

:blink:

Αρχική απάντηση από xylokastro [22-05-2006 00:12]

Την Τριτη ξεκιναμε με Εκθεση....καλη επιτυχια σε οσους δινουν απο εδω μεσα και καλα αποτελεσματα.

που.σου τι κακο μας βρηκε ρε γμτ σχεδον καλοκαιριατικα...:rip: :rip: :rip: :rip:

καλη επιτυχια παιδια!:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.