Jump to content

Αγορά Ψηφιακής Βιντεοκάμερας

Recommended Posts

Λέω να αγοράσω τώρα με τις αρχές του καλοκαιριού μία ψηφιακή βιντεοκάμερα.

Σκοπεύω να ξοδέψω μέχρι 370Ε. Έχετε τπτ να προτείνετε εκτός από τα παρακάτω?????

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές:

*1) Sony DCR-HC23E

*2) Canon MV-900

*3) Canon MV-920

Επίσης, υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στο *2 και το *3????? (MV900 vs MV920)

Τέλος, γνωστοί μου λένε να επιλέξω Sony διότι έχει καλύτερους φακούς. Αληθεύει αυτό?????

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :)

την Sony απο εμενα. θεωρω οτι ειναι εγγυημενη η ποιοτητα της και δεν προκειται ποτε να σε απογοητευσει. οσους γνωριζω με τετοιες καμερες λενε τα καλυτερα λογια και πορσωπικα και εγω εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο την δικια μου

Οκ, ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις σας, σήμερα πήγα πλαίσιο και multirama. Είδα και τις 2. Τελικά μάλλον με βλέπω με Sony αν και ακόμα έχω κάποιους μικρούς ενδοιασμούς.

Ότι άλλο έχετε να προτίνετε μην διστάσετε.

Υ.Γ: Επειδή είμαι λίγο άσχετος με τις Βιντεοκάμερες, τούτο: Έξοδος i.LINK (DV) τι ακριβώς είναι? Έχει καμία σχέση με το Firewire?

• 1 month later...

Επειδή ψήνομαι αυτές τις μέρες και γω για κάμερα, υπάρχει κάτι καλό σε τιμή 350-500; Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με κάμερες.

Αυτό για καλύτερη εικόνα των jvc ισχύει;

Σε true 16/9 wide βρίσκουμε τίποτα σε αυτήν τη κατηγορία χρημάτων;

ΜiniDV ή HDD -DVD-flash αποθήκευση;

Μια απο αυτες τις μερες θα παρω και εγω μια και ειμαι αναμεσα σε

αυτη ,αυτη και

αυτη.

Απαραιτητα θελω να εχει DVD.Τη Sony ποτε δεν τη πηγαινα σαν μαρκα αλλα απο οτι λενε

εχει πολυ καλους φακους (Carl Zeiss).

Kαμια προταση?

Αρχική απάντηση από Voudas

η διαφορά ποιότητας εικόνας λόγω συμπίεσης κατά την εγγραφή είναι αισθητή...

Δεν ασχολούμαι και πολύ για να ξέρω αν ισχύει και σε τι βαθμό αλλά για να ζητά ο Knight με DVD υποθέτω ότι κατά βάση αναζητά την ευκολία που αυτό προσφέρει.

Αρχική απάντηση από spc

Δεν ασχολούμαι και πολύ για να ξέρω αν ισχύει και σε τι βαθμό αλλά για να ζητά ο Knight με DVD υποθέτω ότι κατά βάση αναζητά την ευκολία που αυτό προσφέρει.

η ευκολία είναι ότι ΑΦΟΥ το "κλείσεις" το δισκάκι παίζει κατευθείαν σε φέτες dvd players και στο pc... άντε να πεις ότι κάνεις και πιο εύκολα search στα περιεχόμενα σε σχέση με την κασέτα που είναι εντελώς σειριακή. είναι για χρήστες που δε θέλουν να ασχοληθούν πολύ και μάλλον δε θα κάνουν μετά μοντάζ...

το περιεχόμενο είναι ήδη συμπιεσμένο σε MPEG-2 και ανάλογα το μοντέλο και το κόστος παίζει η ποιότητα

αν θες να κάνεις και editing μεταφέρεις τα vob, τα μετατρέπεις και μετά τα επεξεργάζεσαι... αλλά υπάρχει ήδη χαμμένη πληροφορία από τη συμπίεση...

Πανω απο ολα ζηταω ευκολια για αυτο και θελω με dvd και οχι με mini-dv.

Απο εκει και περα ψαχνω τη καλυτερη δυνατη ποιοτητα εικονας με ανωτατο οριο

κοστους περι τα 500 ευρα...

Αρχική απάντηση από Voudas

είναι για χρήστες που δε θέλουν να ασχοληθούν πολύ και μάλλον δε θα κάνουν μετά μοντάζ...

Αυτή προφανώς πρέπει να είναι η συγκεκριμένη περίπτωση (η οποία πιστεύω ότι αποτελεί ένα μεγάλο τμήμα της αγοράς).

δειτε (οσοι ενδιαφερονται) και τις canon dc10 ,dc20 πιο ακριβη και (οχι και τοσο ακριβη σε σχεση με την 20αρα) dc40.

Πριν κανενα 3μηνο αγοραστηκε η σονυ 205 κοντα στα 500κατι € !Την canon dc10 ηθελα μιας και ηταν καλυτερη αλλα δεν θελαν να την παραγγειλουν απο εξωτερικο..Νομιζω 550-580 εκανε εξωτερικο ...εδω την βρηκαμε 700 παρα..€

Στην κατηγορια που κοιτας μονο η sony 205 και η canon dc 10 προσθεσε στιε επιλογες σου...

site για συγκριση ....http://www.camcorderinfo.com

εδιτ @voudas

Νομιζω στο pc τα βαζεις οτι ωρα θες..(χωρις να το κλεισεις)

Δεν το λεω με απολυτη σιγουρια καθως πρεπει να το ξαναδω..(αν και παιζουν διαφορες με + και - δισκακια!δλδ στα + κανεις κατι extra που δεν μπορεις στα - (η το αντιθετο)!

Αν το δοκιμασες και δεν επαιξε τοτε δεκτο...αν και πρεπει να το ξαναδω...

ναι το έχω δοκιμάσει και δεν έπαιζε... τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος πλάγιος τρόπος να τα δεις...

ισχύει οτι αν σου δίνει η κάμερα επιλογή για high quality (υψηλό δλδ bitrate στην mpeg2 συμπίεση), ένα δισκάκι χωράει μόνο 20λεπτά βίντεο...?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.