Jump to content

Αγορα watercooling system

loverman13

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unseen

Δεν εχω καμια αντλια με ρακορ 1/4. Ολες ειναι με μισης ιντσας. Τα σπειρωματα ειναι 1/4. :)

sorry nten kserei....

ειναι και τα ατιμα τα αγγλικα ....το ματι παει κατευθειαν στα νουμερα!:D

@alexisfairos

οκ για την αντλια .....αλλα για νεο χρηστη??Kαι μονο για cpu/gpu!

Και μια μτχ l20 τον καλυπτει αν δεν απλωσει λαστιχο σε ολο το σπιτι...

anyway ....δικο του θεμα..

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Laing D5

xtreme 3 eradietor

eleven cpu block

eleven chipset block

eleven tank

tygon tubing

eleven vga block

συνολο παρα κατι 400:cool:

Αρχική απάντηση από loverman13

καλο σαν συστημα???θα εχει επιδοσεις???

ισως καλητερο δυσκολα να βρεις

Παιδια αυτα που εχει το extreme shop μπορω να τα βρω και απο αλλου..??Λοιπον διαλεξα μερικα απο το σιτε και θελω βοηθεια στην επιλογη για να βγαλουμε ενα αποτελεσμα...Βασικα θελω να εχει πολυ καλες επιδοσεις....Λοιπον δεν εχω βρει ακομα τα block ποy μου προτεινατε...ποια να διαλεξω..??επισις οι σωληνες ειναι ολοι ιδιοι μεταξυ τους???καλο το συστιμα ποθ εφτιαξα?θα ταιριαζει??.Απο υγρα???τι κανουμε??Επισης το ψυγεια θα ειναι καλο??θελω να παγωνει αρκετα και πολυ ποσοστητα..(σορρυ αν σας επρηξα απλα δεν ξερω πολλα.)......Λοιπον:

1)Αντλια:Αντλία Eheim 1250,Alphacool AGB-Eheim 1000 Station,AP910 centrifugal pump 12Volts

2)Ψυγειο:Alphacool NexXxoS Pro III,Ψυγειο Υδροψυξης Τυπου transit κυψελωτο 360

2)blocks cpu,gpu,HHD:Mπλοκ υδρόψυξης για σκληρούς δίσκους,?,?

3)Δεξαμενη:150ml Watercooling Tank

4)Υγρα: Water additive FluroProtect green UV

5)Σωληνες:Σωλήνας Tygon 1/2" R3603

6)extra:Flow indicator 1/2

7)Pasta:Arctic Ceramique

Περιμενω διορθωσεις...:unsure:

εσυ μας εκανες αντιγραφη ολο την σελιδα ρε φιλε....

δεν ξερω αν μπορεις να τα βρεις και απο αλλου αλλα παρτα απο εκει μια που το μαγαζι το εχει ενα παιδι που μπενει στο φορουμ και απ`οτι εχω ακουσει η εξηπηρετηση ειναι τελεια.

αφου δεν σου αρεσαν αυτα που σου πτοτειναμε εγω και ο D.J.AleXXX_gr

ξεκιναμε.

1)ανλτια να παρεις αυτη. Pump Eheim 1250 γιατι θελεις να βαλεις και μεγαλο ψυγειο και πολλα μπλοκ

2) ψυγειο θα πας στο Water Cooling Radiator 360 που ειναι στην δετρερη σελιδα και στο προτειναμε.

3) μπλοκ για cpu Universal crusader water cooling block ----το μπλοκ που σου προτρειναμε

για gpu Crusader vga block -----το μπλοκ που σου προτειναμε

για δισκους Hard Disk water cooling block

4) δεξαμενη αυτη που διαλεξες (κανει την δουλεια της)

5) υγρα και να μην τα παρεις δεν εχει σημασια

6) σωληνες αυτους που διαλεξες ειναι αυτοι που σου προτειναμε

7) το Flow indicator περισοτερο για ομορφια ειναι...

8) αρκετα καλη παστουλα

Αρχική απάντηση από Alexisferos

εσυ μας εκανες αντιγραφη ολο την σελιδα ρε φιλε....

δεν ξερω αν μπορεις να τα βρεις και απο αλλου αλλα παρτα απο εκει μια που το μαγαζι το εχει ενα παιδι που μπενει στο φορουμ και απ`οτι εχω ακουσει η εξηπηρετηση ειναι τελεια.

αφου δεν σου αρεσαν αυτα που σου πτοτειναμε εγω και ο D.J.AleXXX_gr

ξεκιναμε.

1)ανλτια να παρεις αυτη. Pump Eheim 1250 γιατι θελεις να βαλεις και μεγαλο ψυγειο και πολλα μπλοκ

2) ψυγειο θα πας στο Water Cooling Radiator 360 που ειναι στην δετρερη σελιδα και στο προτειναμε.

3) μπλοκ για cpu Universal crusader water cooling block ----το μπλοκ που σου προτρειναμε

για gpu Crusader vga block -----το μπλοκ που σου προτειναμε

για δισκους Hard Disk water cooling block

4) δεξαμενη αυτη που διαλεξες (κανει την δουλεια της)

5) υγρα και να μην τα παρεις δεν εχει σημασια

6) σωληνες αυτους που διαλεξες ειναι αυτοι που σου προτειναμε

7) το Flow indicator περισοτερο για ομορφια ειναι...

8) αρκετα καλη παστουλα

Αφού δεν του έκαναν αυτά που του είπαμε ας πάει σε αυτά που διαφέρουν ελάχιστα

Παιδια ηρεμηστε δεν ειπα τπτ...Απλα εκανα ενα ρεζουμε που λεμε....Απλα εβαλα μερικα πυ ειδα απο το σιτε και μερικα που μου ειπατε.:) ..Εγραψα ολη την σελιδα για να δω αν θα το εγκρινετε...;)Οκ...Απο υγρο τι να διαλεξω???Ολοι οι σωληνες ειναι το ιδιο...επισης θελω να διατηρηθουν οι σωληνες διαφανεις και μην θολωσουν οπως ειχα διαβασει σε κατι αλλα ποστ...(Παντως ευχαριστω για την βοηθεια και συγγνωμη αν σας κουρασα..):)

Παιδια ηρεμηστε δεν ειπα τπτ...Απλα εκανα ενα ρεζουμε που λεμε....Απλα εβαλα μερικα πυ ειδα απο το σιτε και μερικα που μου ειπατε.:) ..Εγραψα ολη την σελιδα για να δω αν θα το εγκρινετε...;)Οκ...Απο υγρο τι να διαλεξω???Ολοι οι σωληνες ειναι το ιδιο...επισης θελω να διατηρηθουν οι σωληνες διαφανεις και μην θολωσουν οπως ειχα διαβασει σε κατι αλλα ποστ...(Παντως ευχαριστω για την βοηθεια και συγγνωμη αν σας κουρασα..):)

Ανάλογα

Αν θες να είναι η χρωματιστό η UV-reactive θα σου πρωτινά από την alphacooll που είναι πολύ καλά

Αλλιώς η κλασική λύση νερό για σίδερο και λίγο παραφλου

οσο για σωλινες tygon για μια ζωη αλλα κοστιζουν

Αρχική απάντηση από g_pappas1989

ρε παιδια ...........η arctic Ceramique εχει μεγαλη διαφορα απο την arctic silver 5 για υδροψιξη???????............και αν ναι πια ειναι καλητερη.............thanks

Εγώ πάντα έβαζα ceramique αυτή ξερώ αυτήν εμπιστεύομαι !!!!

Την χρησιμοποιείς παντού και χωρίς πρόβλημα βραχυκυκλώματος

Παιδια εχω μια απορια...Το συστημα που φτιαξαμε ολα τα μπλοξ και οι αντλιεσ κτλ εχουν ιδια διαμετρο στους σωληνες????:o Εετε να μου προτεινετε τους πιο καταληλους σωληνες???Του multirama ειναι καλοι..?

Παιδια εχω μια απορια...Το συστημα που φτιαξαμε ολα τα μπλοξ και οι αντλιεσ κτλ εχουν ιδια διαμετρο στους σωληνες????:o Εετε να μου προτεινετε τους πιο καταληλους σωληνες???Του multirama ειναι καλοι..?

όλα είναι 1/2 (μισή ίντσα)

οι καλύτεροι σωλήνες είναι οι tygon από multirama κλάσης ανώτεροι από τους άλλους

Ok...Κατι αλλο...Λετε να ψυξω και τα chipset`s tou mobo??τηελς να το κανω fanless τελειως....Η μητρικη μου ειναι η P5WD2-premium asus με τι block`s μπορω να το κανω?Και ελπιζω να μην μου στοιχησουν ακριβα...Και κατι τελευταιο..Υπαρχει κανενας οδηγος για να τα συναρμολογουν ολα αυτα οι αρχαριοι....???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.