Jump to content

Θα αγοράζατε pre-tested CPU?

GoriLLakoS

Θα αγοράζατε pre-tested CPU?  

145 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 21:58]

Εγώ τον κόβω από την ρίζα, ότι *κάθε* σύστημα που φτιάχνεται με βάση δημοφιλή επεξεργαστή (Χ2, 8ΧΧ, 9ΧΧ, Opterons, κλπ) πριν στηθεί, θα δοκιμάζεται ο επεξεργαστής (ή και τα υπόλοιπα υπερχρονίσιμα κομμάτια) προτού δωθεί στον πελάτη. Δε μιλάμε φυσικά για Celerons, Sempr0ns & 3000+...

Κι αν μου πεις ότι "όχι, ο πελάτης που πληρώνει για καινούριο υπερ-PC, θα το πάρει αδοκίμαστο, δεν θα του βάλουμε τον FX-60 πάνω στη μονταρισμένη μας μητρική να δούμε πόσο πάει", απλά δε θα σε πιστέψω :)

ο πελατης που πληρωνει υπερπισι 99% δεν θα εχει κανενα απολυτως προβλημα να σκασει ενα 20-30αρι επιπλεον για ενα +20-30 στην συχνοτητα...

αλλα και παλι δεν καταλαβαινω τι θες να πεις?

για σενα δλδ τιθεται θεμα διασφαλισης του Overclocking potential για το καθε ενα πισι που βγαινει απο την γραμμη παραγωγης?

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Πετρο συγγνωμη που θα σε στεναχωρησω και θα πρεπει να τον κοψεις απο την ριζα:hehe: ...............αλλα......

''δεν υπαρχει περιπτωση να δοκιμασουμε τα κομματια των πελατων με την λογικη που λες για εναν απλουστατο λογο........δεν υπαρχει ο χρονος λογω δουλειας και του αριθμου των ατομων που πρεπει να βγαλουν αυτη τη δουλεια''

ισως να τυχει εαν δεν υπαρχει τοσος φορτος εργασιας για 1-2 επεξεργαστες το μηνα.....αλλα ως εκει.δεν θα ηθελα να αναφερθω σε παραπανω λεπτομερειες.θεωρησα ομως σωστο να ξεκαθαρισω λιγο το τοπιο.

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 22:11]

Πετρο συγγνωμη που θα σε στεναχωρησω και θα πρεπει να τον κοψεις απο την ριζα:hehe: ...............αλλα......

''δεν υπαρχει περιπτωση να δοκιμασουμε τα κομματια των πελατων με την λογικη που λες για εναν απλουστατο λογο........δεν υπαρχει ο χρονος λογω δουλειας και του αριθμου των ατομων που πρεπει να βγαλουν αυτη τη δουλεια''

ισως να τυχει εαν δεν υπαρχει τοσος φορτος εργασιας για 1-2 επεξεργαστες το μηνα.....αλλα ως εκει.δεν θα ηθελα να αναφερθω σε παραπανω λεπτομερειες.θεωρησα ομως σωστο να ξεκαθαρισω λιγο το τοπιο.

θα παρουμε στρατιες απο πιτσιρικαδες o/cers ραααα

στην ανηλιαγη υπογα με 1,5 την ωρα θα σαρωσουμε την αγορα του pretested hardware παγκοσμιως...

οσο αφορα τις μπανανες...

θα καθαρισει ο Γοριλλας γιαυτες.....:D

.

Πολλα απο αυτα που θελω να πω τα εχει πει ο Κοπριτης!!

Τεσπα θεμα γουστου ειναι αν καποιος θελει την ζελατινα,την μυρωδια,το ταξιδι.

Εγω θελω να πηγαινει.Ωστοσο δεν πιστευω οτι θα χασω ουτε την μυρωδια ουτε το ταξιδι αφου για καθε μερα θελει τεσταρισμα απο τον καθενα προσωπικα.Αλλα ακομα και αν τα χασω το προτιμω απο το να τρωω μπανανες.

Greekgrafma να σε ρωτησω κατι? Στο συγκεκριμενο thread απαντας σαν πωλητης ή σαν πελατης?

H ιδια ερωτηση ισχυει και για τον Κοπριτη.

δεν πολυκαταλαβαινω τον διαχωρισμο πωλητης/πελατης.

εγω απανταω με βαση την θεση μου.γνωριζω τι δουλεια υπαρχει και εαν παιζει αυτο που λεει ο Πετρος.

οπως εξηγησα και παραπανω λογω μεγαλου φορτου προς το παρον δεν συμβαινει.εαν συμβει θα ειναι σε 1-2 κομματια το μηνα.εαν θες με πιστευεις.εαν θες παλι οχι.δικαιωμα σου ειναι.

απλα δεν θα μπω στην διαδικασια να επεκταθω γιατι προσωπικα (δεν εκφραζω αποψη αλλων περαν της δικιας μου) δεν μου αρεσει που περιπλεκονται τα πραγματα και γινεται εστω και αυτη η εμμεση διαφημιση την οποια δεν επιθυμουσα εξ αρχης.

Αρχική απάντηση από greekfragma

απλα δεν θα μπω στην διαδικασια να επεκταθω γιατι προσωπικα (δεν εκφραζω αποψη αλλων περαν της δικιας μου) δεν μου αρεσει που περιπλεκονται τα πραγματα και γινεται εστω και αυτη η εμμεση διαφημιση την οποια δεν επιθυμουσα εξ αρχης.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πολυ καλο Γιωργο, πολυ καλο.

Αν μπορουσατε να μετονομασετε το φορουμ σε Mul****Extreme-TheLab θα το ειχατε κανει ηδη....

Ζαχο δεν καταλαβαινω για ποιο λογο αντιδρας ετσι.

οπως ειδες τα παιδια (Κοπριτης Γοριλλακος Μιχαλης76) κρατησαμε μια πολυ διακριτικη σταση σχετικα με το να μην φτασουμε στο σημειο που λες.εαν αναφερθηκε το καταστημα με το ονομα του εγινε απο αλλα ατομα και οχι απο εμας.

εαν νομιζεις οτι δεν τα λεω καλα τοτε μπορεις να κανεις αναφορα στο διαχειριστη για διαφημιστικα μηνυματα.

για οτιδηποτε περαιτερω πμ msn ή και ενα ρημαδο-τηλεφωνο στο κινητο που σε παιρνω τοσες μερες και δεν το σηκωνεις..........

Αρχική απάντηση από jax7480

Αν μπορουσατε να μετονομασετε το φορουμ σε Mul****Extreme-TheLab θα το ειχατε κανει ηδη....

Ζάχο πιστεύω ότι παρεκτρέπεσαι.

Παρακολουθώ το θέμα με ενδιαφέρον εδώ και μέρες αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα η συνέχειά του. Στο κάτω κάτω αναφέρεται σε συγκεκριμένη επιχειρηματική κίνηση με σκοπό φυσικά το κέρδος. Αν είναι κάτι να πιάσει στην αγορά θα πιάσει, όποιος το ξεκίνησε νομίζω ότι θα απέκτησε μια εικόνα της καταστάσεως αλλά το πόσο ρίσκο θα πάρει θα το μάθει όταν και αν το εφαρμόσει. Δεν έχει νόημα να πειστεί κανένας από επιχειρήματα υπέρ ή κατά.

Προσωπικά δεν ψήφισα γιατί δεν μπορώ να ξέρω με ποια μορφή θα υλοποιηθεί κάτι τέτοιο. Αν με συμφέρει θα πάω και θα πληρώσω, αν όχι μην τον είδατε. Θεωρητικά δεν αξίζει να συζητάμε περισσότερο.

οκ και εγω ναι απαντησα. εκτος απο 1 cpu ολα τα αλλα τα πηρα τυχαια (οτι κατση) και ουτε επαιζα με 200 cpu για να μου κατση το νουμερο. πολυ πιθανων να αγοραζα και εγω αλλα να θεσω εγω ενα αλλο ερωτημα. οπως ειναι γνωστο ολα τα cpu δεν πανε το ιδιο δλδ με τι λογικη θα παει η υπερτιμιση και στην τελικη ποιος θα το ελενξη μιλατε για ενα 5-10% αλλα σε πιο cpu? σαυτο που πηγε 2.8 με 1.35 η σε αυτο που πηγε 3 με 1.35? η θα σκασω μυτη και θα μου πουν ψυθηρηστα (κοιτα εχω ενα κοματι που πηγε 3 με 1,35 με μαμα ψυκτρα τα αλλα ειναι 20 ευρο πανω αυτο 50 θες?) δλδ σαν σκεψη ειναι ομορφη αλλα στην τελικη μηπως καποιοι εκμεταλευτουν την τρελα μας?

οι περισσοτεροι πλεον εκμεταλλευονται την αδυναμια του ανθρωπου δηλαδη την τρελα του..........

εαν το Χ καταστημα βελτιωσεων αυτοκινητων θελει να δωσει καινουρια πειραγμενα προιοντα στους πελατες δινοντας τους εγγυηση οτι με την ταδε τουρμπινα το αμαξι θα παρει παραπανω αλογα απο οτι εαν την παρουν απο αλλο καταστημα δεν θα την αγορασουν?

ολες οι εταιριες την τρελα μας εκμεταλλευονται......και θελουν να κερδισουν πουλωντας προιοντα που ικανοποιουν την τρελα.

το ποσο θα εκμεταλλευτουν την τρελα και σε ποιο βαθμο θα την χρεωσουν ειναι θεμα ισορροπιων......

μπορει να υπερχρεωσουν και κανεις τελικα να μην παρει......μπορει να χρεωσουν σωστα και να κανουν χρυσες δουλειες........το θεμα ειναι οτι ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ..................ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ..................ευτυχως ζουμε σε μια εποχη που οι εταιριες δεν μας ψαρευουν με το ζορι για να αγορασουμε κατι..........

σκεψουν ενα πραμα ομως. πχ εγω θα αγοραζα απο 2 μαγαζια cpu (στην κυριολεξια) και δλδ αν αγορασω απο τα 2 μαγαζια αυτα θα αγορασω. και σαφως θα παρω ενα τυχαιο cpu τωρα εσυ αν εχεις να μου προσφερης ενα πιο 'εγγυημενο' cpu μπορει να το παρω απο εσενα στην κανονικη τιμη ομως. αρα παλη το καταστημα κερδιζμενο θα ειναι γιατι κερδισε εναν πελατη. τωρα το ζητημα ειναι το ποσο μας σεβεστε

ερχεσαι στα λογια μου και βλεπεις οτι ειμαι μαζι σου.

σαφεστατα και το ζητημα ειναι ποσο σεβεται το καθε καταστημα τον πελατη του..........εαν λοιπον ο σεβασμος προς τον πελατη δεν υπαρχει και υπερτιμολογηθουν τα καλα κομματια να ξερεις οτι θα μαι ο ΠΡΩΤΟΣ που θα βγει και θα κραξει.....................και ας απολυθω..........εαν σημαινει κατι αυτο.......

Μία κίνηση που πρωτοπωριακή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα δεν είναι ,νομίζω ότι υπερσυζητήθηκε. Κάντε το να χαρούμε, από το να αναλώνεστε σε λεπτομέρειες. Όποιος δε θέλει πάει απέναντι και παίρνει από τον άλλον. Αν και θέλω να δω πόσο θα αντέξετε να παίζετε

Αρχική απάντηση από jax7480 [Χθες, στις 23:30]

Τώρα τελευταία ή περίοδο έχεις ή "κάτι" δε θα πρέπει να πάει και πολύ καλά στη ζωή σου!........Για πρόσεξέ το λίγο αυτό.... :blink:

Αρχική απάντηση από hipro5

Τώρα τελευταία ή περίοδο έχεις ή "κάτι" δε θα πρέπει να πάει και πολύ καλά στη ζωή σου!........Για πρόσεξέ το λίγο αυτό.... :blink:

Αν αυτο ειναι το μονο πραγμα που εχεις να πεις, πραγματικα λυπαμαι.

Το οτι καποιοι εχουν κανει το φορουμ "τσαρδι" τους γραφοντας, διαφημιζοντας και δεν ξερω κι εγω τι αλλο, σημαινει οτι εγω εχω περιοδο.

Δηλαδη πρεπει να αρχισουν να σκαναρουν και τα φυλλαδια απο το μαγαζι τους βαζοντας τα στην κεντρικη για να καταλαβεις οτι κατι παιζει?

Αλλα κι εσυ τι να καταλαβεις. Κομματι του παζλ εισαι κι εσυ....

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 09:01]

Αν αυτο ειναι το μονο πραγμα που εχεις να πεις, πραγματικα λυπαμαι.

Το οτι καποιοι εχουν κανει το φορουμ "τσαρδι" τους γραφοντας, διαφημιζοντας και δεν ξερω κι εγω τι αλλο, σημαινει οτι εγω εχω περιοδο.

Δηλαδη πρεπει να αρχισουν να σκαναρουν και τα φυλλαδια απο το μαγαζι τους βαζοντας τα στην κεντρικη για να καταλαβεις οτι κατι παιζει?

Αλλα κι εσυ τι να καταλαβεις. Κομματι του παζλ εισαι κι εσυ....

Ρε Ζαχο απο ενα φρεσκο μελος μπορει να περιμενα να παρεξηγησει καπως ετσι τα πραγματα...

αλλα απο καποιο ιδρυτικο στελεχος οχι...

και με λυπει το γεγονος

που ενω τοσα χρονια ολη η κοινοτητα κραζει και σκουζει

οτι στο Ελλαδισταν δεν εχουμε ουτε "φρεσκα παιχνιδια",

ουτε υποστηριξη απο εταιρειες οπως στο εξωτερικο

και ανθρωπους να στηριζουν την τρελλα μας

φτανουμε στο σημειο να γινονται καποιες κινησεις απο "τρελλους" για τους λοιπους "τρελλους"

(και πιστεψε με σ'αυτο, οι κινησεις που βλεπεις τωρα τελευταια και μπορει να σε εχουν ενοχλησει, ΔΕΝ ειναι ιδεες καποιας εταιρειας, αλλα ιδιωτικες πρωτοβουλιες απο o/cers για o/cers....)

...και παρολαυτα παλι κραξιμο πεφτει

αν ηταν διαφημιση οπως λες

ΔΕΝ θα ηταν poll

αλλα αγγελια πωλησης 'η υποπτο Thread

που θα τα περναγε καμουφλαρισμενα...

αν εχεις χρονο και ορεξη

ξανασκαναρισε μια φορα αυτα που σε οδηγησαν σ'αυτο το συμπερασμα

πιο ψυχραιμα και αποστασιοποιημενα αυτη τη φορα...

και πες μου ειλικρινα εαν θυμιζουν οντως διαφημιση

γιατι εαν εσυ ή καποια αλλα μελη εξακολουθησουν να εχουν αυτη την αποψη

τοτε πραγματικα μαλλον κακο προκληθηκε με τα τελευταια αυτα threads παρα οποιοδηποτε καλο

οποτε σ'αυτην την περιπτωση καλο θα ηταν να διαγραφουν

και να σταματησει αυτη η προσπαθεια επικοινωνιας εδω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.