Jump to content

Σε τι πλατφόρμα θα πάτε/μείνετε?

GoriLLakoS

Σε τι πλατφόρμα θα πάτε/μείνετε?  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Προς το παρων μενω στο 939 με το οποιο ειμαι ικανοποιημενος απο Σεπτεμβρη και μετα βλεπουμε

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Τώρα που ήρθε νέα μητρική και νέα GPU μένω 754.’μα πιάσω κανα γκαφρό στα χέρια βλέπουμε.Αλλά και εγώ είμαι της άποψης να περιμένουμε να δούμε τι μπορούν να κάνουν οι νέες πλατφόρμες...

939 και ξερό ψωμί...1 χρόνο έκλεισε στα χέρια μου και δεν τον βλέπω να φεύγει φέτος...πριν τον ξεζουμίσω. Από του χρόνου που λογικά θα έχουμε δεί και στην πράξη τί λένε οι νέες πλατφόρμες το ξανασκέφτομαι...

939 μέχρι σεπτέμβρη και εγώ και η καινούρια cpu κατά πάσα πιθανότητα θα είναι AMD,θα μου φανεί πολύ παράξενο να πάω σε Intel :p :p :p

Τελικά αποφάσισα 939, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2006. Έχω κουραστεί με το beta testing... Όχι δεν παίζουν οι Hynix, oops ανακαλύψαμε bug στα SATA, περίμενε να βγει καινούριο BIOS, ρε ουρτ!

939 και για μένα !

Ο 3500+ με καλύπτει πλήρως, στην χειρότερη σε κανα χρόνο μεταβαίνω σε κάνα Χ2 4200+ (τότε τον κόβω στην τιμή των 250-280Ε).

Για τουλαχιστον 1-1,5 χρονο ακομα θα μεινω πιστος στο 939.Το πολυ πολυ να παρω ενα dual core μεχρι τελος καλοκαιριου.

Μετα για ΑΜ2 η οτι αλλο εχει η AMD.

ασοψατε η εληψη φραγκων...μενω στην 775 με το π4 μου...αν ειχα λευτα θα ετρεχα στο τερασ κονροε στα 2,3 δε νομιζω να αξιζουν τα +140Μηζ του μεγαλου αδερφου αλλα 100ευρο...(δε θυμαμαι και καλα τις τιμες διορθωστε με) αυτο που θα κανω κατα πασα περιπτωση επιδη δεν θα εχω τοσα φραφκα μονο μιας ειναι να παρω μονο καινουρια μητρικη που να παιζει και τον ταπινο μου 630 και οταν με το καλο θα εχω και αλλα λεφτα θα παρω και το κονροε μου....αυτα...

Για αρκετό καιρό ακόμα πιστεύω πως το 939 με τον 170 θα με καλύψει.

Από σεπτέβρη οκτώβρη που θα έρθουν με το καλο και οι dx10 κάρτες. Βλέπουμε

• 4 weeks later...

Ίδια δημοσκόπηση στο hexus.net, εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα

post-4012-1416072657,1065_thumb.jpg

εγω 939 παντως θα μεινω μεχρι τα χριστουγεννα και βλεπουμε μετα... αντε να δωσω τον 3αρι το σεπτεβριο και να παρω κανα 3.5 για λιωσιμο...(εστω και μεταχειρισμενο)

Απο καιρό θέλω να πάρω ένα pc desktop με AMD64 και μάλλον X2. Τώρα που βγήκε το AM2 και έχει τα ίδια περίπου λεφτά με το 939 θα το προτιμήσω.

Το θέμα είναι πότε θα βρώ τα χρήματα....

Θα μείνω σε socket 939 γιατί δεν υπάρχει λόγος να αναβαθμίσω.Οτι και αν ρίχνω στον Χ2 αυτός δεν μασάει οπότε όταν βγούν οι quad core θα το σκεφτώ για αλλαγή.

Παραμένω στους 2 s775, στους 2 754 και τον μικρούλη C3 της VIA. Αν δεν το δω το καινούριο πράγμα να με φωνάζει δεν ψήνομαι.

Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε, "’βυσσος η καταναλωτική μανία του ανθρώπου"

Αλλαγή όταν μπει το 939 σε κάδρο στο τοίχο, πακέτο με οπτερόνι και ΒΗ.

Για conroe το Σεπτέμβριο όταν θα έχω συμπληρώσει ένα χρόνο με το socket 939 από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.