Jump to content

Σε τι πλατφόρμα θα πάτε/μείνετε?

GoriLLakoS

Σε τι πλατφόρμα θα πάτε/μείνετε?  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Eδω καλα καλ οι εφαρμογες δεν υποστηριζουν τους Dual core μετα απο 1 χρονο(ισως και παραπανω).....τους quad θα υποστηριξουν....???

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

καλα λεει, ας μαθουν να αξιοποιηουν πρωτα τους 2 πυρηνες και μετα τους τεσσερις :p

To θέμα είναι τα Windows και οι εφαρμογές του να γίνουν πραγματικά multi-threaded. Όταν γίνει αυτό, όσο πιο πολλούς πυρήνες έχεις, τόσο το καλύτερο.

Πολυ γενικη ερωτηση Βασιλη χωρις να προσδιοριζεις τον χρονικο οριζοντα!

Εγω προσωπικα θα ηθελα πολυ να παω σε Conroe (στον πιο αργο μαλλον) απο Οκτωβρη αλλα κατα τον Φεβρουαριο θα παω στρατο, οποτε ειναι αμφιβολο για το αν θα αλλαξω το 939...

Αφού μας τα πήραν με τον 3.8χ2 :) ......τώρα πάλι αλλάγη με την έλευση των quad, άσε που για every day use είμαι ΠΟΛΥ ικανοποιημένος με το διπυρηνάκι μου...

Δεν ξέρω το κατά πόσο αξίζει η μετάβαση των παιδιών που έχουν ήδη διπύρηνο και καλά κάνουν και παραμένουν στην πλατφόρμα τους

Τώρα όσων αφορά εμάς τους υπόλοιπους , αργά ή γρήγορα η μετάβαση θα γίνει , γιατί προς τα εκεί οδεύει η τεχνολογία . Παρόλο που δεν υπάρχει πλήρης εκμετάλευση της υπάρχουσας τεχνολογίας από την μεριά των εφαρμογών προς στιγμή , διαφορά μπορείς να παρατηρήσεις , ειδικά αν έχεις την συνήθεια να τρέχεις ταυτόχρονα μια πλιάδα προγραμμάτων

Σχετικά με τα χρήματα που αναφέρονται συνέχεια ως περιοριστικός παράγοντας για τις διάφορες αναβαθμίσεις , ένα έχω να πω

Ιεράρχηση των πλασματικών αναγκών του καθενός

’λλος γουστάρει να τα σκάει κάθε βδομάδα στα μπουζούκια και στα τριαντάφυλλα , άλλος να φτιάξει το αμάξι του , άλλος να τα (του) φάει στη (η) γκόμενα , άλλος για να αναβαθμίσει τον υπολογιστή του , είτε το έχει ανάγκη , είτε θέλει να ασχοληθεί με τα "μετροπρογράμματα"

Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ υπερβολικά τα 300~400 που χρειάζονται για την αγορά above average cpu+mobo σε σχέση πάντα με αυτά που σου προσφέρει . Κατά τη γνώμη μου προσφέρουν 1000χ περισσότερα από την αγορά για παράδειγμα ενός κινητού , που κυμαίνεται πλέον και στα ίδια χρήματα

Το Νοκια των 700 euro δεν είναι κατακριτέο , αλλά τα 500 για κάρτα γραφικών ή cpu είναι

Τι να πω

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ υπερβολικά τα 300~400 που χρειάζονται για την αγορά above average cpu+mobo σε σχέση πάντα με αυτά που σου προσφέρει . Κατά τη γνώμη μου προσφέρουν 1000χ περισσότερα από την αγορά για παράδειγμα ενός κινητού , που κυμαίνεται πλέον και στα ίδια χρήματα

Το Νοκια των 700 euro δεν είναι κατακριτέο , αλλά τα 500 για κάρτα γραφικών ή cpu είναι

Τι να πω

δέν έχω παρά να συμφωνήσω!

:T: :T: :T:

Προς το παρόν και μέλλον 939 γιατί το οπτερόνι με 0.025 είναι στα 2475 και έχει να δώσει ακόμα. ’σε που και για να αλλάξεις πρέπει να παίρνεις και ραμ, δεν βαριέσαι, βλέπουμε την δεύτερη φουρνία conroe ή την κ8

ψηφισα ΑΜ2 γιατι σκοπευω να παω σε κατι πολυ δραστικο στο μελλον ενω τωρα εχω σοκετ Α οποτε η αλλαγη οπωσδηποτε

Με δυπηρινο οπτερον, 2 γιγα μνημη, 7900GT και τρεις δισκους δε το κουναω ρουπι που λενε.. Αντε για καμια οθονη το πολυ.

ψήφισα amd s939.αυτον ελπίζω να πάω σε λιγο καίρο και λέω σε λίγο γιατί μου τελειωσαν τα φράγκα για τις αλλεσ αγορες:

msi 6800gt

gskill 2gb hz pc4000

dfi lp nf4 ultra d

..στο σπιτι εχω τον 148@3.3 με 2gb UTT και x850xtpe

...στο γραφειο αλλαξα μολις σε 165@2.8 με 2gb Gskill HZ και x1800XL

...939 powaaa.. δεν κουνιεμαι λεμε μεχρι quadCore ..αντε να χτυπησω και καμια x1900xt ή οτι βγει με dx10 για το σπιτι και αυτο ηταν..:) :)

προσφατα αλλαξα απο 478 σε 939 και ειναι υπεραρκετο!

η επομενη αλλαγη οταν περασουν την εφηβεια τουλαχιστον τα νεα στανταρ και αν...

η πιο λογικη για μενα αλλαγη θα ειναι απο 3700 τωρα σε καποιον duo 4400 πχ

για την ωρα > DFI NF4 SLI DR/AMD3700/2GB MEM/7600GT

(αντε ν αλλαξω και μια καρτα γρφκων ......)

Μενω με 754 ,ισως μια καρτουλα 7900gs το καλοκαιρι.Σε κανα χρονο με dx10 και νεα δεδομενα παω εξ ολοληρου για καινουριο μηχανημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.