Jump to content

Σε τι πλατφόρμα θα πάτε/μείνετε?

GoriLLakoS

Σε τι πλατφόρμα θα πάτε/μείνετε?  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Αφού αποδίδουν μια χαρά στα παιχνίδια οι 939 γιατί να αλλάξω; Δεν είμαι κ τόσο σίγουρος ότι θα αξίζει η άμεση αγορά conroe...250+μητρικές; Δε σφάξανε!

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 18:17]

XE??????:D

Βεβαιως . Σε συσκευασια δωρου τον δεχομαι και αυτον !:o

Αρχική απάντηση από afracten

μαζι σου, northwood 4 ever;) :cool:

+1..:baby:

Μεχρι τα χριστουγεννα...μετα βλεπουμε....

......έχουμε καιρό πολύ μπροστά μας........ να βρεί και το crysis.....κατα χριστούγεννα...και ΑΝ!αλλά το ίδιο το βλέπω..... θα είναι ακριβοί......mobo+cpu....καλύτερα να πάρω vga.....

Δε νομίζω να αλλάξω στρατόπεδο...

Και εξηγούμαι...

Εχω ένα σύστημα που πάει 2900Μηζ (3800 Χ2) Χωρίς ζόρια,

Εχω μία VGA που είναι ΤΟΡ της εποχής (7900GTX)

Exω μία μητρική που είναι από τις καλές (DFI SLI DR)..

Tι παραπάνω να χρειαστώ για 1 χρόνο ????

Μια οθόνη 21-23" TFT WIDE (NEC) που θα την έχω σε 2 μήνες από τώρα...

Αρα, πιστεύω ότι σε ένα χρόνο από τώρα η AMD θα έχει κάνει πάλι την επανάστασή της και έτσι θα παραμείνω πιστός στις αρχές μου (AMD FAN)...:D:p

Oσοι από εσάς κάνετε την αλλαγή (Conroe) απλά θα σας ευχηθώ τα καλύτερα γιατί σας αξίζουν και με το παραπάνω.... :T:

ΥΓ... Ξέχασα να αναφέρω ότι χρειάζομαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ένα σετ μνημών (2Χ1GB) που να πάει 270-300 για να απογειώσω το σύστημά μου...:help:

Μεχρι χριστουγεννα που θα σκασουν τα επομενα φραγκα χαλαρα σε 939. Μπορει αν χω τσιμπησει και καναν Χ2 μεταχειρισμενο μεχρι τοτε, αλλα that's it. Εχω βγει απο το τριπακι του γρηγορου επεξεργαστη/καρτας γραφικων, και κοιταω να βελτιωσω πιο ουσιαστικα (κατ εμε) πραγματα. Βλεπε ηχεια, οθονη και τα σχετικα.

εγω μαλλον σε δισκους μνημες καρτα θα τα σκασω παρα σε πλατφορμα...(939 παιζει τωρα)

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 15:02]

Βιάζεσαι GoriLLakoS...

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 15:10]

Ακόμα δεν τα είδαμε μετάβαση θα κάνουμε?:p

Το τσεκ απο την μαμα-Ιντελ τρεχει...

Ως γνωστον οι ταριφες ειναι

10 ευρω για εκαστο μυνημα προωθησης conroe/merom/yonah στο MSN

30 ευρω για εκαστο ποστ προωθησης conroe/merom/yonah σε φορουμ

50 ευρω για καθε thread προωθησης conroe/merom/yonah

Εχει αναγκες το παιδι. Tου τα τρωει η γκομενα και η... Aopen.

Εγω ως γνωστον ελπιζω οτι το φθινοπωρο αν ολα πανε καλα θα μεταβω σε πλατφορμα Ε.Σ. και η μονη ελπιδα να δω conroe ειναι αμα προλαβω να δανειστω λιγο τον conroe του unstoppable να βγαλω κανα 12αρι@4G με παθητικη ψυξη κι εγω ο δυσμοιρος...

Το σιγουρο ειναι οτι το παρον 775 (805@120ευρω-το-λεμε-και-το-ξαναλεμε-για-να-δικαιολογησουμε-το-χρεπι-που-πηραμε) φευγει εκ του παραθυρου κλωτσηδον!!!!!

Αρχική απάντηση από SLN

Το τσεκ απο την μαμα-Ιντελ τρεχει...

Ως γνωστον οι ταριφες ειναι

10 ευρω για εκαστο μυνημα προωθησης conroe/merom/yonah στο MSN

30 ευρω για εκαστο ποστ προωθησης conroe/merom/yonah σε φορουμ

50 ευρω για καθε thread προωθησης conroe/merom/yonah

Εχει αναγκες το παιδι. Tου τα τρωει η γκομενα και η... Aopen.

Εγω ως γνωστον ελπιζω οτι το φθινοπωρο αν ολα πανε καλα θα μεταβω σε πλατφορμα Ε.Σ. και η μονη ελπιδα να δω conroe ειναι αμα προλαβω να δανειστω λιγο τον conroe του unstoppable να βγαλω κανα 12αρι@4G με παθητικη ψυξη κι εγω ο δυσμοιρος...

Το σιγουρο ειναι οτι το παρον 775 (805@120ευρω-το-λεμε-και-το-ξαναλεμε-για-να-δικαιολογησουμε-το-χρεπι-που-πηραμε) φευγει εκ του παραθυρου κλωτσηδον!!!!!

:hehe:

Ε.Σ =? .......:D

Aυτη η Αοπεν ...οκ μια φορα την πηραμε.....οι yonah ειναι οι ακριβοι....:(

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 17:36]

Ξέχασα να αναφέρω ότι χρειάζομαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ένα σετ μνημών (2Χ1GB) που να πάει 270-300 για να απογειώσω το σύστημά μου...:help:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27106

οπως και χα'χει οι περισσοτεροι απο μας ειμαστε gpu limited και οχι cpu limited στα παιχνιδια, εκτος αν θεωρειτε το super pi παιχνιδι :phttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99980

Με φόβο οτι θα μου πετάξετε τομάτες... :tomato:

Αthlon X2, AGP και VIA μέχρι τέλους.... :worship:

Τουλάχιστον μέχρι να δούμε DDR3 ή/και PCI-e bus on chip από AMD.... :hi:

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 18:55]

σεβομαι πολυ το φαγητο για να το χαραμισω :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από GruntGR

σεβομαι πολυ το φαγητο για να το χαραμισω :hehe: :hehe:

Δηλαδή δεν έχει τοματόσουπα απόψε ε? Κρίμα, πάλι με κονσέρβα θα τη βγάλω...

Εδώ με τον 939 από την στιγμή που μου περισσεύει περισσότερη υπολογιστική ισχύ από ότι χρήματα

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Το αυτό.

Ελπίζω σε ~1 μήνα να έχω στήσει το nforce 3 ultra (agp φυσικά) και 939, προς αντικατάσταση του athlon xp. Ο 64bit smp kernel είναι μεγάλο δέλεαρ δυστυχώς.

Eιναι απλο αυτος που εχει τα περισσευουμενα λεφτα αλλαζει καθε λιγους μηνες και με την παραμικρη ευκαιρια για τους γνωστους λογους...

Ειτε αυτο θα λεγεται CORE η Pentium 5 η Pentium 600000 η κατι αλλο καινουργιο

Πιθανοτατα οι υπολοιποι οπως και εγω παραμενουν με οτι εχουν φετος και κανουν καποια αναβαθμιση πχ στην καρτα γραφικων

μεχρι να βγουν τα Vista και μεχρι να βγουν καλυτερες και πιο ωριμες μητρικες για τον Core αλλα και να γινουν και πιο προσιτες οι τιμες

Ασε που θα βγαινουν και οι Quad Core επεξεργαστες τοτε οποτε η αναβαθμιση θα αξιζει περισσοτερο.

Οι τιμες μονο ειναι το προβλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.