Jump to content

Σε τι πλατφόρμα θα πάτε/μείνετε?

GoriLLakoS

Σε τι πλατφόρμα θα πάτε/μείνετε?  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Μέσα προς τέλος Ιουνίου θα είναι περίοδος πιθανών αλλαγών.Σε 775 σίγουρα θα παραμείνω.Και μετά μάλλον κονροε.

Απ'οτι δειχνουν ολα θα ειναι η πρωτη φορα μετα απο μερικα χρονια που θα παω σε intel.

Και αυτο γιατι οι Conroe σπερνουν και μαλλον η amd μεχρι τουλαχιστον την ελευση των 4πυρηνων θα εχει προβλημα...

Παντως υπομονη για να δουμε battles....

939 για 6 μηνες ακομα τουλαχιστον, σημειωτεον πως για την asrock μου υπαρχει m2 board που μπαινει σε μια ειδικη θυρα ( βρισκεται πανω απτις pci-e ) οποτε θα χρειαστω σοβαρη δικαιολογια για να αλλαξω mobo οταν ερθει η ωρα :cool: οπως crossfire ή θυρες pci-x1 ( προς το παρον η μια και μοναδικη ειναι προσβασιμη γιατι ειμαι ακομα με 6800gt agp :p )

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Tι εννοείς οτι βιάζομαι???

Ακόμα δεν τα είδαμε μετάβαση θα κάνουμε?:p

Μεχρι να ωριμασει το νεο φρουτο( CONROE ) και να δουμε τι φρουτο θα βγαλει η AMD....παραμενω ως εχω (775) .

νομιζω οτι πριν τον αυγουστο δε θα σκασω τη 500ρα για υπολογιστη (αν και θελω να παρω κονροε) , οποτε θα παω σε ιντελ αλλα δε ξερω ποτε.

θα μεινω στο 939.τουλαχιστον μεχρι τελή αυγουστου.απο σεπτεμβρη αναλογα τις εξελιξεις το ξαναβλεπουμε το θεμα.

προσφατα πέρασα απο 939 μονοπυρηνο σε 775 διπυρηνο και εκει θα μείνω τουλάχιστον μεχρι να τελειώσει το Beta testing Οσον αφορά τα vista και τους conroe/am2.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

s478 και northy μέχρι όσο αντέξει... :p

μαζι σου, northwood 4 ever;) :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.