DarkSaga Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2006 έχουμε στο γραφείο ένα πρόγραμμαμε τις ταυτότητες όλων των στρατιωτών σε access μάλλον '97το οποίο τρέχει σε '98προσπάθησα να το τρέξω στο ίδιο μηχάνημα απο ΧP αλλά μου βγάζει πως ο χρήστης δεν έχει permission να ανοίξει τη βάση ο κωδικός είναι γνωστός αλλά δεν λειτουργείπως μπορώ να "σπάσω" τη βάση ΄ψστε να τη μεταφέρω σε access νεώτερη η office access για να τρέχει στα XP? το multiboot που επιβάλει αυτή η λύση δε βοηθάει και η βάση έχει και κάποιους ηλίθιους περιορισμούς ασφαλείας αν και γενικά είναι τρύπια....για παράδειγμα δεν κάνει export στοιχεία αλλά αν τυπώσεις μαζικά στο στάδιο της προεπισκόπησης σου εμφανίζει export κλπ τα πετάς σε ένα xls ή ό,τι άλλο θες και προχωρας....γενικά οι access σπάνε?και αν ναι πως?τελικός σκοπός είναι η μεταφορα στα xpαν στήσω xp με όνομα χρήστη το όνομα του user (που εμφανίζεται στο start των 98 "αποσύνδεση μήτσο" θα παίξει λέτε?περιθώρια για δοκιμές στα τυφλά δεν υπάρχουν πολλές.επίσης εκτός απο το φάκελλο με τα .mdb και ocx dir κραάει αλλού στοιχεία που πρέπει να μεταφέρω?Απαντήσεις βοηθάνε μέχρι αυριο τομεσημέρι μετά ξαναμπαίνω μέσαΕυχαριστώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 :OT: αλλά είσαι Σπαρτη ΚΕΕΜ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Ναυπλιο ΚΕΜΧ χτες ορκίστηκα δεν ξέρω αν θα πάρω ειδικότητα τεχνικού η σκαπανέα Σπάρτη η λουτράκι.... προς το παρόν Γραφέας επιτελείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Αν είχες έναν Sql Server στημένο, λογικά θα ήταν απλό. Θα έκανες Import τη βάση και μετά από εκεί export σε ότι άλλο ήθελες. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει με τόσο παλιές για να σου πω τι παίζει με το ξεκλείδωμα.Δοκίμασε να την κάνεις import από νεότερη και όχι open. Ίσως σου δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 21, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 χωρίς κωδικό?πάω να την ανοίξω με ό,τι access έχω και με κάποιο μου την ανοίγει αλλά δεν περνάει όλα τα δεδομέναπερνάει μέχρι 4-5 σειρές πίσω και τα ΕΠΟΠ που δε τα χρειάζομαι!γενικά κακογραμμένη είναι,απο ασφάλεια σουρωτήρι βλέπε παραπάνω τι πήρα απο τη βάση με "εκτύπωση"αλλά δεν είμαι και για να γράφω σε sql το πρότεινα δεν ήθελαν έληξε.η όλη φασαρία έγινε επειδή υπάρχει ένα κουμπί "εισαγωγή απο αρχείο"και θέλουν να περνανε με ένα .xls από το στρατολογικό γραφείο όλα τα δεδομένα της σειράςγια να γίνει αυτό πρέπει να κρατήσουμε αντίγραφο τη βάσηκαι να περάσει/λειτουργήσει σε xpαυτό με το πέρασμα δε το έπιασανα γράψω μια κενή βάση και να κάνω import το .mdb?αυτό κουβαλάει και τις όψεις και τα views όλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Υπάρχει σπαστήρι access recovery το λένεΔεν ξέρω αν θα δουλέψει με κενή βάση. Δοκίμασε κοινούς κωδικούς από το γραφείο όπως τη μονάδα κλπ. ΤΟ εργαλειάκι δουλεέυι πάντως ψάχτο, Έχω φάει ώρες στο γραφείο με τέτοιες βλακείες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 21, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 επαναλαμβάνωη βάση δουλευει κανονικά στα '98έχω τον κωδικόαπλά ο κωδικός αυτός δεν δουλευει στα XP προφανώς βλέπει άλλο όνομα χρήστηθα το ψάξω thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 21, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Aν κάνεις μετατρόπη της βάσης σε χπ δεν χάνεις τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 21, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 δεν μπορώμου πετάει σφάλμα σχετικό με user/group permissions Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 21, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Έχεις πας να δεις ποιους χρήστες έχει η βάση μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 21, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 που το βλέπω αυτό?ανοίγωντας τη βάση κανονικά στα 98 βλέπω το interface για να εισάγω κλπ τα κουμπιά της access απο πάνω είναι γκρι για λόγους ασφαλείας υποθέτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 21, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Apo κάποιον πίνακα προφανώς που έχει κρατημένους τους χρήστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 21, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 ευελπιστώ το password recovery να την αφήσει ξεκλείδωτη και να έχω ομαλή προσαρμογή σε office access 2000 να παίξει σε xp και να ξανακλειδωθεί με νέο password Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 21, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Και εγώ αν την είχαμε θα ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 21, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 δεν είχα το usb stick μαζί γαμώτοτώρα θα κατέβω με πλήρη εξάρτηση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 21, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Αντε να σε δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.