manos_ir Σεπτέμβριος 30, 2009 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 θα το ψάξω κι'αλλο.....και θα ενημερώσω.....δεν με νοιάζει αν λέει αλήθεια.......αλλά αν αυτό το εξάρτημα που μου λέει υπάρχει....τότε θα έχουμε βγάλει κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Οκτώβριος 7, 2009 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 new data........μου ειπε οτι η καρτα ειναι της ιδιας της INTEL και οτι ανεβάζει την L2 ....οπως επισης οτι κυκλοφορεί αρκετό καιρο (1~2 χρονια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 7, 2009 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 new data........μου ειπε οτι η καρτα ειναι της ιδιας της INTEL και οτι ανεβάζει την L2 ....οπως επισης οτι κυκλοφορεί αρκετό καιρο (1~2 χρονια)πες του να σου πει μοντελο.εμενα παντως το αυτι μου δεν εχει παρει κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 7, 2009 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Μ'αρεσει που το περνουμε και στα σοβαρα. Θα υπήρχε κατι που θα έκανε επέμβαση στην αρχιτεκτονική του CPU και δεν θα το ξέραμε/είχαμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Οκτώβριος 7, 2009 #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 ειναι λιγο δύσκολο απο εδω σακη γιατι ειμαστε ''φανταρια'' ......του ειπα με ενδιαφέρει ....και μου είπε οτι θα μου το s/n για να την βρω....πάντως το παλικάρι ''ζει'' απο τους υπολογιστές...απλα τα παραθέτω εδω....μπας και βρει κανένας σας τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.