sisman Σεπτέμβριος 23, 2009 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 Τα 256άρια υπάρχουν ακόμα στρομένα απο Enduracell, θυμάμε τότε στου Jax τις είχαμε μπουταρει στα 290 με 4.1v Υπάρχουν και 2χ512 ΒΗ6 ευλογημένα απο τον πάτερ Αντρέα τον οβερκλόκιο ;-)Αν δε δουλεψει το προτζεκτ παιζουν DFI NF4 και καλος μονοπυρινος Α64.. Σε Asus NF4 ειχε χτυπησει 3 γιγα στοκ ψυκτρα με μαμα ρευμα.Όρεξη νάχουμε ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Σεπτέμβριος 23, 2009 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 ε τότε ρε παιδιά να τα ανεβάσω θεσ/νικη κ να κανονισει η αδερφή μου να βρεθεί με κάποιον σας να τα πάρετε.. απο το καθονται στα κουτια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 23, 2009 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 ε τότε ρε παιδιά να τα ανεβάσω θεσ/νικη κ να κανονισει η αδερφή μου να βρεθεί με κάποιον σας να τα πάρετε.. απο το καθονται στα κουτια τους. Ώπα, μην τα πετάς έτσι αυτά γιατί θα μαζευτούν καμμιά 100άρα άτομα... Μέσα και γω για retro overclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Σεπτέμβριος 23, 2009 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 εσυ εχε χαρη που εισαι "κλειδωμενος",αλλιως πρωτος πρωτος θα ετρεχες για την παραλαβη παραδοση @alexksisferos αν ειναι να καθονται που καθονται,με την πρωτη ευκαιρια φερτα πανω εσυ να υπαρχουν και οταν τα χρειαστεις ή/και οταν επιστρεψεις στα πατρια εδαφη,τα παιρνεις πισω ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Σεπτέμβριος 23, 2009 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 οκ παιδια.. θα έχετε νεα μου μετα τις εκλογές που θα ανέβει η αδερφή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Σεπτέμβριος 23, 2009 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 Μια χαρά θα μας κάνει και η epox για δοκιμή, ωραίος ο αλεξίσφαιρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 23, 2009 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 Μια χαρη να ζητησω κι εγω απο τον αλεξισφαιρο??? Μεγαλωσε λιγο την υπογραφη σου ρε man, στραβωθηκαμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Σεπτέμβριος 24, 2009 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 Μια χαρά θα μας κάνει και η epox για δοκιμή, ωραίος ο αλεξίσφαιρος τωρα εσυ με ψηνεις να αναζητησω την παλια μου μητρικη (epox παλι) απο τον τελευταιο κατοχο της. αν εχει ακομα το pc θα την παρω πισω! This is SpartaThis is SpartaThis is SpartaThis is Sparta οκ παιδια.. θα έχετε νεα μου μετα τις εκλογές που θα ανέβει η αδερφή μου. ωραιος man,10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Σεπτέμβριος 24, 2009 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 α και για να χαρείτε λιγο ακομα. βρήκα ενα παλιο ποστ μου που ειχε τα στοιχειά του 1.7 και τις εποχ.info= amd 1700+ DLT3C - JIUHB12.5χ210 με 1.9βολτακια 2625 (μετα με εκοβαν οι μνημες ηταν μουφα)epox 8rda3+ rev 3.2 δεν μασαει τπτ.μνημες δεν εχω παιδια αλλα ολο κ καπου θα βρειτε κανα 2 ζευγαρακια.ελπιζω να ειμαστε ένταξή απο την θεση μου κ ελπιζω να χτυπήσετε κανα ρεκορ,το σύστημα μπουταρε κ πέρναγε ολα τα τοτε τεστ στα 2625 με μονο ψυγειο κ το μπλοκ του 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Σεπτέμβριος 24, 2009 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 case closed η νεα mobo του maurou ειναι στα χερια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 24, 2009 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 Ρεεεεειιιιιιιιιιι δεν πάμε καλά Ο ενας λέει δεν μπορείς να την χαλαρώσεις manually?...Ο άλλος λεει Η ** mobo** του maurou ειναι στα χερια μου Retro clocking ........:respect: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 24, 2009 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 case closed η νεα mobo του maurou ειναι στα χερια μου Vatos YOU FAIL GV Wins.... Θα κανουμε bεnch session δλδ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 24, 2009 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 case closed η νεα mobo του maurou ειναι στα χερια μου Aυτά είναι!! Πότε και που θα παίξει το σκηνικό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Σεπτέμβριος 24, 2009 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 Vatos YOU FAILGV Wins.... Θα κανουμε bεnch session δλδ?? είναι εκτός συνόρων δεν πιάνετε :gyrosThis is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Σεπτέμβριος 24, 2009 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 Aυτά είναι!! Πότε και που θα παίξει το σκηνικό?? εσυ γιατι ρωτας?θα παρεις αδεια για να ερθεις? :p:p:p:p Οτι να ναι το καταντησαμε το θεμα-αγγελια παντως :gyros:gyros:gyros Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 24, 2009 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 Πειτε που θα παιξει το σκηνικο λεμε...Ρε σεις, SATA raid ειχαν αυτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Σεπτέμβριος 24, 2009 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 Σιγουρα θελουμε χόρο... Σας βολευω σε μενα αν θελετε, εκτος και αν βρουμε μεγαλυτερο χορο ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Σεπτέμβριος 24, 2009 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 Πειτε που θα παιξει το σκηνικο λεμε...Ρε σεις, SATA raid ειχαν αυτες? οι μητρικες που βγηκαν μετα το nF 3 250gb (εκεινη την παπαρια ) ειχαν ναι και μαλιστα σου διναν την δυνατοτητα να κανεις raid με sata+pata μαζι ηταν το nF2 Ultra 400/nF2 Ultra 400R η εκδοση με το R αν θυμαμαι καλα,ειχε κατι μικροδιαφορες σε σχεση με την αλλη,οπως πχ nVidia Gigabit lan κτλ @sisman θα τρεξεις και συ Pi με το FIAT? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Σεπτέμβριος 26, 2009 Author #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 Είχαν την μόυφα τον Sil 3112a με δύο sata θύρες.Παιδιά θα γελάσουμε αρκεί να μην πάρουμε το mobo στα χέρια.Για αρχή να δούμε πως παίζει και μετά να φάει καμμια μόντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 26, 2009 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 προσφερονται 62τμ στο κεντρο της ξανθης ... ( με ενσωματωμενη αποθηκη υλικων).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.