Jump to content

Heroes Of Might & Magic V

tahlias

Recommended Posts

Φοβερό αλλά λίγο ζόρικο....

Είμαι στο 1 Level στο τελευταίο tutorial (the fall of the king) έχει παίξει κάποιος να μου πεί τι βήματα κάνει για να αντιμετωπίσει την 1η επίθεση στο κάστρο?:(

Πολυ ζορικο

εγω στην τεταρτη αποστολη χρονοτριβουσα νομιζοντας οτι 8α την βγαλω την πυλη ευκολα και εκει με περιμεναν ορδες εχθρων οποτε τον ηπια χαλαρα

παντως το κανανε πολυ ωραιο για τους πιστους του παιχνιδιου

Αρχική απάντηση από tahlias [Χθες, στις 12:01]

Φοβερό αλλά λίγο ζόρικο....

Είμαι στο 1 Level στο τελευταίο tutorial (the fall of the king) έχει παίξει κάποιος να μου πεί τι βήματα κάνει για να αντιμετωπίσει την 1η επίθεση στο κάστρο?:(

αφου εβγαλες το γκομενακι "Isabel" απο την ψειρου την καρφωνεις μπροστα απο την πυλη του καστρου ωστε να φυλαει τον Knight που ετσι και αλλιως στην αρχη δεν θα εχει δυναμεις "ο Κnight θα ειναι μεσα στο καστρο" και τον παιζεις στα ισα μετα την πρωτη επιθεση που ειναι για τον π**τσο αρχισουν και πλακωνουν δυσκολοι κακοι ηρωες και πρεπει να κανεις αναβαθμισεις μεσα στο καστρο ωστε να βγαζεις δυναμεις.Απο κατω απο το καστρο υπαρχει ο πυργος που παιρνεις και απο εκει δυναμεις.Για οποια αλλη απορια μην δισταζεις να ρωτας πιο αναλυτικα ωστε να απανταμε ακομα πιο αναλυτικα. :magic:

Εντάξει κατάφερα και το πέρασα.Τώρα έχω κολλήσει στο 2 tutorial 1ο level.Παίρνεις τον ρόλο του κακού και πρέπει τάκα τάκα να μαζέψεις στρατό γιατί σε κυνηγάνε αλλά μια κουβέντα είναι για να το πετύχεις.Πολλές ώρες μου πήραν τα προηγούμενα....έχουν ανεβάσει τον πήχη δυσκολίας οι προγραμματιστές σε αυτό το M&M κατά πολύ:getlost:

Αρχική απάντηση από tahlias

Εντάξει κατάφερα και το πέρασα.Τώρα έχω κολλήσει στο 2 tutorial 1ο level.Παίρνεις τον ρόλο του κακού και πρέπει τάκα τάκα να μαζέψεις στρατό γιατί σε κυνηγάνε αλλά μια κουβέντα είναι για να το πετύχεις.Πολλές ώρες μου πήραν τα προηγούμενα....έχουν ανεβάσει τον πήχη δυσκολίας οι προγραμματιστές σε αυτό το M&M κατά πολύ:getlost:

Τις δυο πιστες που αναφερεις τις ειχε το demo.Tις περασα αλλα μου βγηκε η ψυχη.Σε αυτη που εισαι τωρα προσπαθησε να χρησιμοποιεις τα sanctuary...

• 5 weeks later...

Ρε παιδια ειμια και εγω στο 5 Level στο τελευταίο tutorial (the fall of the king). Εχς βρει και τα 3 κομματια τou puzzle και παω στο σημειο που φαινεται στο χαρτη αλλα δεν βρισκω με τιποτα αυτο που ψαχνω.

PLS help

Πολυ ωράιο και σε γραφικα και σε gameplay αλλά παράτησα το Campain. Πολυ παλόύκι

Αρχισα τα Scenario και τελίωσα αυτο με την Necromancer. Συνεχίζω με τον μάγο

Μου την σπάει που σε εξωτερικούς πύργους δεν γεννάνε τα τέρατα κάθε βδομάδα παρα μόνο μια φορα και πρέπει για να τα μαζέψεις να πάς απο κει με χαρακτήρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.