Jump to content

Κανείς για αγορά Intel Bad Axe 975X mobo?

CaptainMilo

Recommended Posts

Καθώς αυτό το καιρό σκοπεύω να πάρω conroe ready μητρική , απότι φαίνεται μόνο η Bad Axe με 3.04 revision τον υποστηρίζει αυτή τη στιγμή

http://intel.com/products/motherboard/d975xbx/index.htm

Επειδή να μείνω χωρίς υπολογιστή για 2 μήνες δεν γίνεται , σκέφτομαι για αγορά του mobo της Intel ώστε να μην χρειαστεί να καταφύγω σε mods ή σε αλλαγή της μητρικής

Σε ένα τυχαίο γερμανικό online shop που την βρήκα έχει κοντά στα 240 σκέτη , ενώ σε πακέτο των 10 πέφτει στα 200 euro per board

Θα ήθελα να ρωτήσω αν σκέφτεται κανένας άλλος για αγορά της εν λόγω μητρικής , και αν έχει κάποιο αξιόπιστο site/άνθρωπο να τις παραγγείλουμε

Απο οτι λενε παιρνει.

Ο fugger με αυτην πηγε 4G.

To μονο "τρυκ" ειναι οτι οι vcore επιλογες ειναι "hidden"... αλλα υπαρχουνε

Ποσο σιγουρος εισαι οτι η μητρικη που βρηκες Γερμανια ειναι 304??

Αρχική απάντηση από SLN

Ποσο σιγουρος εισαι οτι η μητρικη που βρηκες Γερμανια ειναι 304??

Δεν είμαι , απλά την βρήκα σε γερμανικό online shop στην τιμή που ανέφερα , το πιο πιθανό είναι να έχουν ακόμη παρτίδες 302

Το revision με ένα email λογικά το μαθαίνουμε

Τώρα το πρόσεξα οτι την έφερε και το MGmanager , ωραία :)

Thx manol

Αρχική απάντηση από unstoppable

Χαζο μου φαινεται να παρεις INTEL μητρικη για αυτο το λογο, καλυτερα να παρεις μια φτηνη τωρα και οταν βγουν οι conroe την αλλαζεις με κατι καλυτερο.....

^^Το αυτο...

Μεινει με αυτα που εχεις....και σε 1 μηνα περνεις γαματη ASUS ή ABIT:innocent: :innocent: που παιζουν πολυ καλυτερα....καπου γραψανε οτι η μητρικη η badaxe βγαζει το λιγοτερο bandwidth σε σχεση με αλλες 975...

Και αυτό γίνεται , απλά το θεωρώ πέταμα λεφτών για μητρική που δεν θα υποστηρίζει τους νέους επεξεργαστές , και από την στιγμή που η Bad axe έχει και υποστήριξη για Conroe , φαντάζει ιδανική αγορά , αν βέβαια μπορέσω να βρώ 3.04 rev.

Με ρεύματα ΔΕΝ πρόκειται να παίξω , οπότε οι επιλογές με τις οποίες "παίξανε" τα παιδιά στο XS με καλύπτουν πλήρως

Απλά της κοτσάρω έναν φτηνό 805D μέχρι τον αύγουστο και κάνω την δουλειά μου , τουλάχιστον να μην χρειάζεται να τα σκάσω χοντρά και για νέα μητρική

Αν κάποιος βρει μαγαζί με 3.04 ας ποστάρει

Edit: Περιμένω και την 1.03 Asus P5WD2-E Βασίλη - την υπάρχουσα 1.02 την έχω ματιάσει προ καιρού , απλά με προβληματίζει το γεγονός του ότι αν και θα βγει λογικά μέσα στον ερχόμενο μήνα , τα μαγαζιά θα έχουν μπόλικο στοκ 1.02 να δώσουν :getlost:

Αυτό που υσχύει για τις ιντελ μητρικες οτι ξεκλειδώνουν τους πολλαπλασιαστές των εξτρεμ επεξεργαστών και εμφανίζουν περισσοτερες κρυφες επιλογές στο βιος.

Αρχική απάντηση από mcmanol

Αυτό που υσχύει για τις ιντελ μητρικες οτι ξεκλειδώνουν τους πολλαπλασιαστές των εξτρεμ επεξεργαστών και εμφανίζουν περισσοτερες κρυφες επιλογές στο βιος.

Eρωτηση ηταν αυτοο???:D:D:D

Εμφανιζουν περισσοτερες κρυφες.....αλλα τα αλλα board τα εχουν ολα φανερα...:)

ΟΧι δεν υσχιει για τους EE....ολοι οι EE ειναι ξεκελειδωτοι...:D

Εγώ την ασους που εχω δεν την αλλαζω αν δε ξεκαθαρισει το τοπιο.Να αρχίσουν να παιζουν μπαλα οι κονροε και θα τσιμπησω απεξω των ε6600.Αν θέλει καποιος αλλος το κανονιζουμε.

Στο ξαναλεω....γιατι μαλλλονδεν με ειχες καταλαβει την προηγουμενη φορα που μιλησαμε...

Δεν χρειαζεται να βιαστεις ναπαρεις απο εξω...και στην Ελλαδα...σε ολα τα καταστηματα μαζι θα ερθουν τα cpu.....και απο τιμες πανω κατω τα ιδια θα ειναι...

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Χθες, στις 14:34]

^^Το αυτο...

Μεινει με αυτα που εχεις....και σε 1 μηνα περνεις γαματη ASUS ή ABIT:innocent: :innocent: που παιζουν πολυ καλυτερα....καπου γραψανε οτι η μητρικη η badaxe βγαζει το λιγοτερο bandwidth σε σχεση με αλλες 975...

Ή dfi ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.