cypherth Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2006 έχω στείλει 7!!!! μειλ στη μάξτορ για να μου στείλουν το firmware για έναν από τους σατα δίσκους μου και απάντηση δεν έχω λάβει!!!!τι να κααανωωωω???????? είναι άθλιοι οι άνθρωποι!!!! παίζει κανά άλλο μειλ αλλού να στείλω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από cypherth έχω στείλει 7!!!! μειλ στη μάξτορ για να μου στείλουν το firmware για έναν από τους σατα δίσκους μου και απάντηση δεν έχω λάβει!!!!τι να κααανωωωω???????? είναι άθλιοι οι άνθρωποι!!!! παίζει κανά άλλο μειλ αλλού να στείλω??? μηπως εχει κλεισει η εταιρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Μάϊος 23, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 μόλις χτες έλαβα απαντητικό με το firmware ακριβώς μια βδομάδα μετά, ύστερα από 9 email από το λογαριασμό μου στη yahoo, 2 από λογαριασμό hotmail, και 2 από το email της κοπελιάς μου...τι να πω....τουλάχιστον απάντησαν...θα μπορούσαν να το αγνοήσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka μηπως εχει κλεισει η εταιρια? :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.