Onis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2006 Είμαι κάτοχος ενος acer 5652 και ενώ όλα πάνε καλά και η απόδοση του σε σχέση με την τιμή είναι άριστη το tv tuner αρνείτε να συνεργαστεί. Πιο συγκεκριμένα τα windows αναγνωρίζουν κανονικα το tv tuner και αφού συνέδεσα την κεραία της τηλεόρασης και έκανα scanning για κανάλια έβλεπα συνέχεια χιόνια. ’λλαξα προγράμματα, κοίταξα αν έχει πρόβλημα το βύσμα υποδοχης αλλά τίποτα. Φυσικά κοίταξα μήπως κατά λάθος αντί για antenna δήλωσα cable ή secam αντι pal αλλά ήταν όλα σωστά. Υπάρχει κάποιος που αντιμετώπισε αντίστοιχο πρόβλημα? Ελπίζω στη βοήθειά σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 καλημερα και καλως ηλθες.δοκιμασε να σεταρεις το tuner με ρυθμισεις γερμανιας αγγλιας γαλλιας.πολλα tuner σε συνδυασμο με λαπτοπ δεν βρισκουν καναλι για δειγμα εαν τα γυρισεις σε ιταλια/ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Ουγγαρια νομιζω παιζει το δικο μου winfastτσεκαρε να ειναι PAL-B ή G.Επισης να ξερεις οτι τα tuner υπολογιστη θελουν πολυ καλητερο σημα απο μια τηλεοραση για να παιξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 σε καποιες περιοχες παιζει και το PAL 60... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan82 Μάϊος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Onis [20-05-2006 21:51] Είμαι κάτοχος ενος acer 5652 και ενώ όλα πάνε καλά και η απόδοση του σε σχέση με την τιμή είναι άριστη το tv tuner αρνείτε να συνεργαστεί. Πιο συγκεκριμένα τα windows αναγνωρίζουν κανονικα το tv tuner και αφού συνέδεσα την κεραία της τηλεόρασης και έκανα scanning για κανάλια έβλεπα συνέχεια χιόνια. ’λλαξα προγράμματα, κοίταξα αν έχει πρόβλημα το βύσμα υποδοχης αλλά τίποτα. Φυσικά κοίταξα μήπως κατά λάθος αντί για antenna δήλωσα cable ή secam αντι pal αλλά ήταν όλα σωστά. Υπάρχει κάποιος που αντιμετώπισε αντίστοιχο πρόβλημα? Ελπίζω στη βοήθειά σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πολλοί αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα και μάλλον φταίει ο μετατροπέας που δίνει μέσα στο πακέτο η acer. Εμένα με την εσωτερική δίνει κάποιο σήμα γιατί είμαι κοντά στις κεραίες αλλά με το μετατροπέα και σύνδεση με εξωτερική κεραία δε δείχνει τίποτα. Και πολλοί χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα άρα κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις. Ίσως απλά να μένεις σε περιοχή που η εωτερική κεραία δε βοηθάει και γι΄αυτό δε βλέπεις καθόλου εικόνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.