Jump to content

Ποια απο τις 2?

steven_04

Recommended Posts

Ειμαι αναμεσα στην ECS A790GXM-AD3 και την Sapphire AM3RS790G.

(Αυτες εχει διαθεσιμες το πλαισιο :D ) Το pc θα εχει πανω εναν AMD Phenom II x3 720 και 4 GB RAM 1333mhz.

Για την ECS διαβασα κατι ψηλα εδω και λεει οτι η mobo ειναι λιγο πιο αργη στα test. Για την Sapphire ομως βρηκα πολυ λιγες πληροφοριες.

Το pc προοριζεται για autocad και εφαρμογες γραφειου.

thank's :)

Γιατι δεν παιρνει μια Gigabyte GA-MA770T-UD3P για να κανεις και τον τριπυρηνω τετραπυρηνο? .............περισσοτερα στο link: http://myplaisio.gr/user-labs/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-phenom-ii-x2-%CF%83%CE%B5-phenom-ii-x4 ;)

Γιατι δεν παιρνει μια Gigabyte GA-MA770T-UD3P για να κανεις και τον τριπυρηνω τετραπυρηνω? .............περισσοτερα στο link: http://myplaisio.gr/user-labs/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-phenom-ii-x2-%CF%83%CE%B5-phenom-ii-x4 ;)

Ειναι internet only η μητρικη και εγω θελω αυριο να παω να ψωνισω :D

Το ξερω αλλα δευτερα φευγω απο σαλλονικη και θελω να το εχω παραδοσει μεχρι τοτε.

Anyway θα παρω αυριο ενα τηλ στα zero1 να δω αν εχουν τη νεα MSI με το 785G chipset (η κατι παρομοιο) και αν κατσει ψωνιζω απο εκει τη mobo. αλλιως θα τσιμπησω την ECS, τι να κανω.

Το ξερω αλλα δευτερα φευγω απο σαλλονικη και θελω να το εχω παραδοσει μεχρι τοτε.

Anyway θα παρω αυριο ενα τηλ στα zero1 να δω αν εχουν τη νεα MSI με το 785G chipset (η κατι παρομοιο) και αν κατσει ψωνιζω απο εκει τη mobo. αλλιως θα τσιμπησω την ECS, τι να κανω.

Για να τον ξεκλειδωσεις σε τετραπυρυνο πρεπει να εχεις SB750 νομιζω με παλιοτερα δεν παιζει.

Πηγαινε και Multirama/Ρωτα και πλαισιο για διαθεσιμοτητα.3 καταστηματα εχει στην θεσσαλονικη.

Για να τον ξεκλειδωσεις σε τετραπυρυνο πρεπει να εχεις SB750 νομιζω με παλιοτερα δεν παιζει.

Πηγαινε και Multirama/Ρωτα και πλαισιο για διαθεσιμοτητα.3 καταστηματα εχει στην θεσσαλονικη.

Ε καλα δεν καιγομαι να τον ξεκλειδωσω κι'ολας. Εγω εταξα τριπυρινο. Αν κατσει τετραπυρινος, θα ειναι μια ευχαρηστη εκπληξη ;)

Τελικα την πηρα την Gigabyte, στηθηκε το Pc, γρηγορο ωραιο κτλ.

Ανοιγοντας ομως το cpu-z ειδα οτι για southbridge βγαζει το 750 ενω στο site της εταιρειας λεει οτι φοραει το 710. Παιζει να εχει προβλημα το cpu-z (τελευταια εκδοση) ή παιζει να υπαρχει πραγματι το 750 (και κατ'επεκταση να ξεκλειδωσω τον 4ο πυρηνα)???

Ε μα κ'αυτοι στην AMD μας κοροϊδευουν???? Αγοραζουμε 710 και μας βαζουν 750??? Αγοραζουμε τριπυρηνο και μας δινουν τετραπυρηνο???? Ειναι σωστα πραγματα αυτα???

:D :D: D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.