unknown Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2006 για παρατηστε λιγο τη eurovision και κοιταξτε κανα postακι.........βασικα θα ηθελα να ρωτησω αν το καινουργιο στακερ το επομενο καλοκαιρι θα εχει καθολου αξια, η αλλιως αν θα εχει βγει καινουργια εκδοση του....θυμαται κανεις το προηγουμενο στακερ(αυτο που εχουν οι πιο πολλοι)ποτε βγηκε στην αγορα και με τη τιμη?και κατι αλλο....αναμενεται καμια νεα τεχνολογια-μοδα στα τροφοδοτικα?το τελευταιο που εχω δει ειναι τα αποσπωμενα καλωδια και η υποστηριξη quad sli....γνωριζει κανεις τπτ?ευχαριστω εκ των προτερων
athlon=greek Μάϊος 20, 2006 #3 Μάϊος 20, 2006 και αν θες περισσοτερα στο www.checkmate.gr ή www.coolermaster.com
unknown Μάϊος 20, 2006 Author #4 Μάϊος 20, 2006 διαβασε καλυτερα το ερωτημα μου....δεν θελω παρουσιαση του κουτιου, το εχω δει και απο κοντα.
gregorisvas Μάϊος 20, 2006 #5 Μάϊος 20, 2006 Αρχική απάντηση από athlon=greek [Σήμερα, στις 21:34] και αν θες περισσοτερα στο www.checkmate.gr ή www.coolermaster.com :o Μπρρρρρρρρρρ!!!Αισχοςςςςς
athlon=greek Μάϊος 20, 2006 #6 Μάϊος 20, 2006 η τεχνολογια τρεχει φιλε μου και δεν ξερεις τι σου ξημερωνει με αυτους εκει κατω στην απω ανατολη,ολα ειναι ρευστα.Ετσι λοιπον δεν θελει αγχος και στρες σ΄αυτα τα πραγματα παρα μονο υπομονη και ολα θα γινουν.....
unknown Μάϊος 20, 2006 Author #7 Μάϊος 20, 2006 Ναι αλλα εδω δε μιλαμε για καρτες γραφικων πχ.....αλλο το κουτι και το τροφοδοτικο....υποτιθεται οτι τα αγοραζεις μια φορα και ησυχαζεις...
Qlim4X Μάϊος 20, 2006 #8 Μάϊος 20, 2006 Αρχική απάντηση από unknown Ναι αλλα εδω δε μιλαμε για καρτες γραφικων πχ.....αλλο το κουτι και το τροφοδοτικο....υποτιθεται οτι τα αγοραζεις μια φορα και ησυχαζεις... Έτσι είναι αλλά τα μηχανήματα έχουν όλο και μεγαλύτερες απετισεις.. όλο ζητάνε wattΜέχρι 4 μήνες πιο πριν τα 600αρια τροφοδοτικά ήταν θηρία και κάλυπταν τα πάντα αλλά έλα που βγήκανε και 1000αρια.Quad sli..κτλ κτλ
unknown Μάϊος 20, 2006 Author #9 Μάϊος 20, 2006 οκ οκ....για το κουτι μπορει να μου πει καποιος?ποσο καιρο κρατησε το προηγουμενο στακερ?θυμαται κανεις ποσο κοστιζε τοτε?
GoriLLakoS Μάϊος 20, 2006 #10 Μάϊος 20, 2006 Αρχική απάντηση από athlon=greek και αν θες περισσοτερα στο www.checkmate.gr ή www.coolermaster.com H φωτο τι ρολο παιζει??? Βασικα εχουν βγει τροφοδοτικα που μπαινουν σε 5.25'' και τροφοδοτουν μονο τις καρτες...ενω δεν εχει ανακοινωθει κατι μετα modular psus......
steve_m Μάϊος 21, 2006 #11 Μάϊος 21, 2006 Το παλιο stacker ,αυτο που εχουμε "σχεδον ολοι" ειχε ακριβως την ιδια τιμη 280-290 ευρω οταν πρωτοβγηκε,η συνεχεια γνωστη επεσε στα 150 μετα απο 1,5χρονο.
AN7 OverClocker Μάϊος 21, 2006 #12 Μάϊος 21, 2006 Δεν θυμάμαι ποτέ να έκανε 280-290...Θυμάμαι ότι πρίν 1 χρόνο++ που το πήρα έκανε 145..Δεν γίνεται να πέσει τόσο πολύ η τιμή του...Εγώ πάντως το έχω πάνω από 1 χρόνο...είμαι υπέρ ευχαριστημένος..και δε βλέπω σύντομα να το αλλάζω...άλλο ενα χρόνο τον έχει σταντέ..
unknown Μάϊος 21, 2006 Author #13 Μάϊος 21, 2006 οκ αυτο ηθελα να ακουσω για το κουτι τα modular psu's τι ακριβως ειναι? διαφερουν σε κατι απο τα κανονικα?
athlon=greek Μάϊος 21, 2006 #14 Μάϊος 21, 2006 το αγορασα στις 22/3/2006 απο την checkmate 159.29 ευρα με εκπτωση 3%,πιστευω ο,τι ειναι καλη τιμη
Makis Hourdakis Μάϊος 21, 2006 #15 Μάϊος 21, 2006 Αρχική απάντηση από unknown οκ αυτο ηθελα να ακουσω για το κουτι τα modular psu's τι ακριβως ειναι? διαφερουν σε κατι απο τα κανονικα? Τα modular είναι αυτά με τα αφαιρούμενα καλώδια. Πχ Enermax Liberty, Tagan Easycon κτλ κτλ. Πιστεύω οτι στο σημείο που έχουμε φτάσει με τα τροφοδοτικά να δίνουν χιλιόμετρα καλωδίων και τα μισά να μην τα χρησιμοποιούμε είναι μια πολύ καλή λύση. Προσωπικά δεν ξανακοιτάω κλασικό τροφοδοτικό.
unknown Μάϊος 21, 2006 Author #16 Μάϊος 21, 2006 δεν ηξερα οτι λεγονταν ετσι...σκοπευω να επενδυσω τα λεφτα μου σε κατι που θα κρατησει πολυ καιρο, οχι σε μια καρτα γραφικων η οποια σε 3μηνες θα ειναι για πεταμα....
Makis Hourdakis Μάϊος 21, 2006 #17 Μάϊος 21, 2006 Εσύ τι απαιτήσεις έχεις γενικότερα; Θες ό,τι πιο High-end υπάρχει κάθε εποχή για να παίζεις σε full details όποιο παιχνίδι πέσει στα χέρια σου; Βολεύεσαι και αν δεν είναι σε όλα τα παιχνίδια όλα full; Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία τότε πάρε ένα 600αρι τουλάχιστον. Αν και εδώ που τα λέμε, τουλάχιστον στους επεξεργαστές τελευταία κυριαρχεί η τάση του να ρίχνουν την κατανάλωση. Δεν ξέρεις όμως τι θα γίνει παραπέρα. Ένα ποιοτικό 600W θα σε κρατήσει αρκετά πιστεύω. Και στην τελική είτε το πουλάς όπως θα έχεις πουλήσει τόσες κάρτες γραφικών, μνήμες και επεξεργαστές είτε βάζεις και ένα δεύτερο (με την προϋπόθεση οτι έχεις βάλει ένα κατάλληλο case) Όσο για τα Stacker... Το κλασικό Stacker είναι ένα κουτί πολύ καλό για τα λεφτά του που θα σε κρατήσει αρκετά. Και ποιοτικό είναι, και ψυγείο χωράει άνετα και άμα θες βολεύεις και το 2ο τροφοδοτικό. Απο ανεμιστήρες έχει 12ρηδες οπότε είναι ένα σύγχρονο κουτί που δεν του λείπει τπτ και συνεπώς δεν πρόκειται να σου παρουσιαστεί η ανάγκη να το αλλάξεις στο κοντινό μέλλον. Για το Stacker 830 δε λέω, είναι και αυτό πολύ καλό κουτί και μουράτο. Πιστεύω όμως οτι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να προσφέρει παραπάνω απο το παλιό, πέραν της εμφάνισης το οποίο είναι κάτι το υποκειμενικό. Τουλάχιστον δεν προσφέρει κάτι που να δικαιολογεί τη δαφορά τιμής του. Το σίγουρο είναι οτι και τα δυο κουτιά θα αντέξουν πολύ στο χρόνο. Απο τη στιγμή μάλιστα που είναι και BTX compatible (είναι, έτσι; Νομίζω δλδ... ) δεν έχεις να φοβηθείς τπτ. Όχι οτι είχες δλδ να φοβηθείς κάτι απο το BTX αλλά λέμε τώρα.... Απο 'κει και πέρα εσύ αποφασίζεις. Τι σ'αρέσει περισσότερο και τι αντέχει η τσέπη σου.
unknown Μάϊος 21, 2006 Author #18 Μάϊος 21, 2006 αναποδα η μητρικη και φατσα φορα η vga.........btx rulezzzzzzz!!!! και ενα μουρατο τροφοδοτικο... η τσεπη μου παλι δεν ειναι αδια και αυτο γιατι εβαζα μετρο τοσο καιρο στα ξοδεματα και δεν το εχω μετανιωσει....οχι οτι μερικες φορες δεν μου μπηκαν ιδεες:devil: 1900xtx κλπ.... οσο για την τιμη του στακερ...απο την στιγμη που μπορει να κρατησει 1+ χρονο ειναι φτηνο
Makis Hourdakis Μάϊος 21, 2006 #19 Μάϊος 21, 2006 Και παραπάνω ρεσυ. ’μα πάψει να σε ικανοποιεί ένα τέτοιο case σε ένα χρόνο σημαίνει οτι βαρέθηκες τη φάτσα του... Δεν πρόκειται να σου λήψει κάτι. Σαν case εννοώ. Όσο για το μουράτο τροφοδοτικό, προσωπικά θα ήταν το τελευταίο που θα κοίταζα... Συνήθως τα καλύτερα τροφοδοτικά είναι αυτά με τα λιγότερα λαμπάκια, τζαμάκια κτλ κτλ. Θυμάσαι τα Enermax Noisetaker;
unknown Μάϊος 21, 2006 Author #20 Μάϊος 21, 2006 γιατι το hiper ειναι και μουρατο ησυχο και δινει και @αμω τα ρευματα.... αν βαρεθω την φατσα του θα φαει μονταρισμα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.