Barracuda Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2006 ερωτηση προς όλους τους σχετικούς . υπάρχει στην Ελλάδα a64 cpu kit για prometeia mach 1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Μάϊος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 οχι φιλε μου δεν υπαρχει στα μαγαζια τις Ελλαδας. Θα πρεπει να το παραγγηλεις απο εξωτερικο αν θελεις οπωσδηποτε το μαμισιο. Φυσικα μπορεις να προσαρμοσεις την κεφαλη και χωρις το κιτ οπως εχω κανει εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα με διαφορους τροπους. Ψαξτο λιγο γιατι το κιτ κανει γυρω στα 85 ευρω και με τα μεταφορικα θα σου παει ενα 100αρι και δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Aυτο ειναι το επισημο μαγαζι το οποιο τα φερνει στην Ευρωπη... http://www.extremeprometeia.com/acatalog/Accessories.html Απο κει και περα....επικοινωνεις με τον 11....:D:D H φτιαχνεις το ιδιο στηριγμα που εχει με επιπλεον 2 τρυπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από wifi ερωτηση προς όλους τους σχετικούς . υπάρχει στην Ελλάδα a64 cpu kit για prometeia mach 1 ? Μια πρόταση από εμένα αλλά λίγο τσιμπημένε είναι να πάρεις το evap του eleven με το δικό του enclosure και να βάλεις άλλο αέριο μέσα και θα είσαι άρχοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Μια πρόταση από εμένα αλλά λίγο τσιμπημένε είναι να πάρεις το evap του eleven με το δικό του enclosure και να βάλεις άλλο αέριο μέσα και θα είσαι άρχοντας Και γιατι ειναι λιγο τσιμπημενη βρε AleX ?Το κιτ που αν δεν κανω λαθος ειναι μονο για Α64 θα κοστισει 100 Ενω το evap κολλημενο ετοιμο , με enclosure και συμβατοτητα με οτι κυκλοφορει μεχρι τωρα ευκολια στην τοποθετηση (κατα γενικη παραδοχη) αλλα και καλυτερη αποδοση κοστιζει 75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από eleven Και γιατι ειναι λιγο τσιμπημενη βρε AleX ?Το κιτ που αν δεν κανω λαθος ειναι μονο για Α64 θα κοστισει 100 Ενω το evap κολλημενο ετοιμο , με enclosure και συμβατοτητα με οτι κυκλοφορει μεχρι τωρα ευκολια στην τοποθετηση (κατα γενικη παραδοχη) αλλα και καλυτερη αποδοση κοστιζει 75 75 + νέο φρεον + νέες κωλύσεις...... και αν διαθέτη εξοπλισμό???? εκτός αν ο χρηστός αναλάβει να το παραλάβει και να του το φτιάξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Μάϊος 28, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Εγω παιδια προσαρμοσα την κεφαλη του prommie μου χωρις καμια αλλαγη στον μαμισιο evaporator σε Athlon64, με λιγο φαντασια και μερακι ολα ειναι δυνατα... (και πολυ-πολυ φτηνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Μάϊος 30, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 παιδια σας ευχαριστώ όλους αν έχει κανείς κανένα τηλ του eleven? plz pm me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από wifi παιδια σας ευχαριστώ όλους αν έχει κανείς κανένα τηλ του eleven? plz pm me Στείλε του ένα pm και αν είναι θα στο πει ο ίδιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Μάϊος 30, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 οκ θα του στείλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάϊος 30, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Εγω παντως προτιμω τα original A64 kit,εχω κανει πανω απο 8 μηνη χρηση 24/7 του Prometeia και μετα απο αλλαγη CPU δεν υπηρχε ιχνος υγρασιας που αυτο ειναι σημαντικο για μενα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Μάϊος 30, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 μια ερωτισουλα.............το "Prometeia" τι ειναι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 30, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από g_pappas1989 μια ερωτισουλα.............το "Prometeia" τι ειναι???? Phase Changehttp://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/prometeia-mach2gt.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Μάϊος 30, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 20:48] Phase Changehttp://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/prometeia-mach2gt.html \το λινκ δε δουλεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 30, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από g_pappas1989 \το λινκ δε δουλεει lol σε εμένα μια χαρά παίζει.ψάξε "Prometeia" και "Phase Change" στο google Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Μάϊος 30, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 21:12] lol σε εμένα μια χαρά παίζει.ψάξε "Prometeia" και "Phase Change" στο google sorry........μια χαρα ειναι το λινκ. ....ποτετζιδες του κερατα...........και μετα σου λενε ελα οτε......(ο.τ.ε.= ουτε. τηλεφωνο . εχουμε.)ααααααααα και απο οτι καταλαβα το prometeia= phase change??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 31, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 To prometeia είναι phase change, σαν και αυτό --> http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8041 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 31, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 wifi , αν σκεφτεσαι να βαλεις τον 170 σου (ccb1e) , εχει τραγικα πολλες πιθανοτητες να εχει cold bug ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 31, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Stelaras [Σήμερα, στις 04:00] wifi , αν σκεφτεσαι να βαλεις τον 170 σου (ccb1e) , εχει τραγικα πολλες πιθανοτητες να εχει cold bug ... ccb1e+phase=No go.. Aν πάλι σκέφτεσαι γι'αλλαγή σε intel σύντομα..τότε καλά κάνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 31, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 ccb1e+phase=No go.. Aν πάλι σκέφτεσαι γι'αλλαγή σε intel σύντομα..τότε καλά κάνεις! χαχαχαχαχα...μεχρι και οι amdαδες οι καλοι θα παρουν ιντελ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.