Jump to content

prometeia mach 1 a64 kit

Barracuda

Recommended Posts

οχι φιλε μου δεν υπαρχει στα μαγαζια τις Ελλαδας. Θα πρεπει να το παραγγηλεις απο εξωτερικο αν θελεις οπωσδηποτε το μαμισιο. Φυσικα μπορεις να προσαρμοσεις την κεφαλη και χωρις το κιτ οπως εχω κανει εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα με διαφορους τροπους. Ψαξτο λιγο γιατι το κιτ κανει γυρω στα 85 ευρω και με τα μεταφορικα θα σου παει ενα 100αρι και δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο...

Aυτο ειναι το επισημο μαγαζι το οποιο τα φερνει στην Ευρωπη...:D

http://www.extremeprometeia.com/acatalog/Accessories.html

Απο κει και περα....επικοινωνεις με τον 11....:D:D:D

H φτιαχνεις το ιδιο στηριγμα που εχει με επιπλεον 2 τρυπες...:D

Αρχική απάντηση από wifi

ερωτηση προς όλους τους σχετικούς . υπάρχει στην Ελλάδα a64 cpu kit για prometeia mach 1 ?

Μια πρόταση από εμένα αλλά λίγο τσιμπημένε είναι να πάρεις το evap του eleven με το δικό του enclosure και να βάλεις άλλο αέριο μέσα και θα είσαι άρχοντας

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Μια πρόταση από εμένα αλλά λίγο τσιμπημένε είναι να πάρεις το evap του eleven με το δικό του enclosure και να βάλεις άλλο αέριο μέσα και θα είσαι άρχοντας

Και γιατι ειναι λιγο τσιμπημενη βρε AleX ?

Το κιτ που αν δεν κανω λαθος ειναι μονο για Α64 θα κοστισει 100

Ενω το evap κολλημενο ετοιμο , με enclosure και συμβατοτητα με οτι κυκλοφορει μεχρι τωρα ευκολια στην τοποθετηση (κατα γενικη παραδοχη) αλλα και καλυτερη αποδοση κοστιζει 75

Αρχική απάντηση από eleven

Και γιατι ειναι λιγο τσιμπημενη βρε AleX ?

Το κιτ που αν δεν κανω λαθος ειναι μονο για Α64 θα κοστισει 100

Ενω το evap κολλημενο ετοιμο , με enclosure και συμβατοτητα με οτι κυκλοφορει μεχρι τωρα ευκολια στην τοποθετηση (κατα γενικη παραδοχη) αλλα και καλυτερη αποδοση κοστιζει 75

75 + νέο φρεον + νέες κωλύσεις...... και αν διαθέτη εξοπλισμό???? εκτός αν ο χρηστός αναλάβει να το παραλάβει και να του το φτιάξει

Εγω παιδια προσαρμοσα την κεφαλη του prommie μου χωρις καμια αλλαγη στον μαμισιο evaporator σε Athlon64, με λιγο φαντασια και μερακι ολα ειναι δυνατα... (και πολυ-πολυ φτηνα)

Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 21:12]

lol σε εμένα μια χαρά παίζει.

ψάξε "Prometeia" και "Phase Change" στο google

sorry........μια χαρα ειναι το λινκ. ....ποτετζιδες του κερατα...........και μετα σου λενε ελα οτε......(ο.τ.ε.= ουτε. τηλεφωνο . εχουμε.)

ααααααααα και απο οτι καταλαβα το prometeia= phase change???????

Αρχική απάντηση από Stelaras [Σήμερα, στις 04:00]

wifi , αν σκεφτεσαι να βαλεις τον 170 σου (ccb1e) , εχει τραγικα πολλες πιθανοτητες να εχει cold bug ...

ccb1e+phase=No go..;)

Aν πάλι σκέφτεσαι γι'αλλαγή σε intel σύντομα..τότε καλά κάνεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.