Jump to content

Προτάσεις για αγορά 580W+ PSU με προσθαφαιρούμενα καλώδια

CaptainMilo

Recommended Posts

Εξαρτάται αυτό... Τα μεγάλα τροφοδοτικά δίνουν πάρα πολλά και τεράστια καλώδια. Οπότε ανάλογα με την περίπτωση ίσως να τον βολεύει καλύτερα αυτό... ;)

Βασικά και εμένα μου τη δίνει λίγο με τα Liberty, τα Easycon και το Hiper που πιάνουν όλη την πίσω μπάντα αλλά τι να κάνουμε... Κάποιο τα έβγαζε μονόπαντα αλλά δεν θυμάμαι ποιο....

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εξαρτάται αυτό... Τα μεγάλα τροφοδοτικά δίνουν πάρα πολλά και τεράστια καλώδια. Οπότε ανάλογα με την περίπτωση ίσως να τον βολεύει καλύτερα αυτό... ;)

Βασικά και εμένα μου τη δίνει λίγο με τα Liberty, τα Easycon και το Hiper που πιάνουν όλη την πίσω μπάντα αλλά τι να κάνουμε... Κάποιο τα έβγαζε μονόπαντα αλλά δεν θυμάμαι ποιο....

thermaltake αλλα μαπα ποιοτικα.....

Βασικά κι εγώ την ίδια άποψη είχα αλλά σε ένα άλλο thread είπε ο yanni οτι είναι τα ίδια με τα Chieftec βαφτισμένα με περισσότερα Watts... Για τα λεφτά τους πάντως όχι, δε λένε...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Βασικά κι εγώ την ίδια άποψη είχα αλλά σε ένα άλλο thread είπε ο yanni οτι είναι τα ίδια με τα Chieftec βαφτισμένα με περισσότερα Watts... Για τα λεφτά τους πάντως όχι, δε λένε...

καμιά σχέση τα chieftec πραγματικά έχουν σταθερές γραμμές και χωρίς πολλά μπουρου μπουρου σε καλούδια κάνουνε απλά την δουλειά τους

ενώ τα αλλά είναι μαπεξ.... από προσωπική γνώμη με 2 κανένα δεν με εντυπωσίασε για αυτά που έλεγε ότι κάνει η που διάβαζα στα review τόσο γκαντέμης να είμαι πια???

:OT:

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [20-05-2006 12:12]

TAGAN TG580-U15 EASY CONNECT 580W BLACK στα 136 euro

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700235

ENERMAX LIBERTY 620W RETAIL στα 162 euro

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700347

(τα μαγαζιά είναι τυχαία)

Είναι όντως από τυχαία ως και εντελώς τελείως στην τύχη (τι γκαντεμιά κι αυτή...) :tomato:

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [20-05-2006 12:12]

Από τα παραπάνω , το Enermax με ένα ψάξιμο στο skroutz δυστηχώς υπάρχει μόνο στο e-shop , το οποίο και αποφεύγω λόγω κακής εμπειρίας με εγγύηση

Μα γιατί το λες αυτό; :D:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.