Jump to content

E-Shop με δοσεις μεσω τραπεζας

gregorisvas

Recommended Posts

Καλησπερα!Θελει ενα φιλαρακι μου να παρει καποια πραγματα για το pc του (cpu,case,mobo) απο e-shop αλλα θελει να μπορει να δωσει τα λεφτα σε δοσεις μεσω τραπεζας.Υπαρχει καποιο e-shop που να δινει αυτη τη δυνατοτητα?

ea6gka κοιταξα στο πλαισιο αλλα στους τροπους πληρωμης δεν αναφερει καπου με δοσεις μεσω τραπεζας..Μονο μεσω πιστωτικης..Σιγουρα εχει και με δοσεις μεσω τραπεζας?Αν ναι μηπως ξερεις μεχρι ποσες? :)

καλυτερα να τους παρεις τηλεφωνο και να σου πουνε , εγω πηγα ο ιδιος στο μαγαζι και το εκανα αυτο το διακανονισμο. νομιζω μεχρι 12 ατοκες κατι τετοιο δε θυμαμαι πανε 3 χρονια

Τωρα για το ποσο δεν ξερω..Μου ειπε απο μια προχειρη ματια οτι μαλλον μητρικη και cpu θα παρει απο κει αρα μιλαμε για 350 περιπου.Εκκαθαριστικο δεν ξερω αλλα αρκετα..του πατερα του αν κρινω απο τον πατερα μου (συναδελφοι) ειναι καπου στα 30.000.Εκτος και αν λες κατι αλλο οποτε λεω μλκιες....

Oχι αυτό εννοώ μια χαρά είναι και με το εκκαθαριστικό απλά πρέπει να δω αύριο από ποιο πόσο και πάνω γίνεται ο διακανονισμός αν θυμάμαι καλά στο όριο είναι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.