spresv Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2006 Καλησπερα Τελικα εμεις οι πτωχοι πλην τιμιοι δεν εχουμε δικαιωμα στο voip... Εξηγουμαι: Πεφτει στα χερια μου ενα bluetooth handsfree. Λεω ωραια, αντι να εχω τα γκουμουτσο-ακουστικα, θα στησω το ΒΤ με το handsfree, θα δηλωσω στο voipbuster i/o device το Bluetooth Audio, και θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι. Παω να βαλω το bluetooth-usb-*****ακι (μολις φορμαρισμενο το πιτσι) κ αφου περναει drivers μου πεταει ενα παραθυρακι που μου λεει οτι δεν εχω valid licence για τη συσκευη. Μετα μου πεταει ενα αλλο παραθυρακι κ μου ζηταει να βρω ενα licence.dat. Με ενα γρηγορο ψαξιμο το βρισκω μεσα στο cd, και το δινω, αλλα στις αντιστασεις του με εγραψε. Δεν μπορει να κανει start το bluetooth device. Απο το αντιστοιχο utility των windoze αν και βρισκει τις ΒΤ συσκευες, δεν μπορει να συνδεθει/επικοινωνησει μαζι τους... Οκ λεω, θα συμβιβαστω και με ενα απλο μικροφωνακι. Αμ δε... Δοκιμασα 2 διαφορετικα μικροφωνα τα οποια παιζουν αψογα σε αλλο πισι, αλλα δεν λειτουργει κανενα. Ουτε στο voipbuster, ουτε σε voice recording ουτε πουθενα. Ψαχνω στις ρυθμισεις, τα βαζω ολα τερμα, τιποτα. Βρισκω καπου μια επιλογη boost, ουτε αυτη κανει τιποτα. Δοκιμαζω και στο line in, παλι παπαλα. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι στο δι@ολο γινεται γενικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Μάϊος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 για το bt. εχεις xp με sp2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 20, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Με το ΒΤ δεν ξέρω τι παίζει.. τα ακουστικά μήπως τα βάζεις στο front panel σου? Μπορεί απλά να μην είναι ενωμένα.Πάρε ένα USB Voip Τηλέφωνο να κάνεις την δουλειά σου, περίπου 35 κάνουν με οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Στο κύκλωμα ήχου της μητρικής τα συνδέεις ή σε κάρτα ήχου; Αν είχες ASUS θα σου έλεγα να κοιτάξεις λίγο τι παίζει με τον ορισμό των θυρών (ποιά θα κάνει τι) απο το αντίστοιχο panel ελέγχου. Κι εμένα μου έκανε κάτι τέτοια κουλά, επιμένοντας να θέλει το mic in μόνο στο μπροστινό panel (το οποίο δεν ήταν συνδεδεμένο) και όχι κανονικά πίσω. Μήπως έχει και η DFI κάτι αντίστοιχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 21, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 Παιδες τελικα πηρα ενα καινουριο (επωνυμο αυτη τη φορα) ΒΤ και ησυχασα. Τωρα για το mic, οχι δεν το βαζω σε front panel, και δεν εχω πειραξει καθολου τα πινακια πανω στο board του ηχου. Θα τους ριξω μια ματια βεβαια να δω τι παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 ’σχετα αν το έχεις πειράξει ή όχι... Ούτε εγώ είχα πειράξει τπτ στην asus. Απλώς ήθελε ντε και καλά να παίρνει το mic απο το front panel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.