Jump to content

Εχει λαμαπαδιασει το ριμαδι!

giorgos_cupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον,εχω μια 6600GT της MSI με την στοκ χαζοψυκτρα.Το προβλημα ειναι οτι τωρα το καλοκαιρι ανεβαζει θερμοκρασια και κανει restart το pc.Παιζω για 10 λεπτα cod2 και κανει restart!Δηλαδη μονο counter εχω καταντησει να παιζω!Το κουτι εχει 2 8αριδες πισω που βγαζουν αερα,ενα 12αρι που βαζει αερα απεναντι απο τον επεξεργαστη και εναν 12αρι που βγαζει απεναντι απο την vga.Τι να κανω εκτως απο το να αλλαξω καρτα ή ψυκτρα γιατι δεν παιζει φραγκο τσακιστο:unsure:

Μηπως εχει χαλασει ο ανεμιστηρας απο την καρτα; και εγω την ιδια καρτα εχω και τα εφτησε το ανεμιστηρακι και το αλλαξα με το Arctic Cooling NV Silencer 6 και σωθηκα!!!

Τι θερμοκρασίες έχεις; Και γω με stock ψύκτρα στην leadtek 6600gt έβλεπα μέχρι 92. Τώρα με αρκετή ζέστη, 37idle 43full load με maze4 block. Aλλά restart δεν θυμάμαι να 'κανε

Αρχική απάντηση από dam

Μηπως εχει χαλασει ο ανεμιστηρας απο την καρτα; και εγω την ιδια καρτα εχω και τα εφτησε το ανεμιστηρακι και το αλλαξα με το Arctic Cooling NV Silencer 6 και σωθηκα!!!

Αρχική απάντηση από georgesod

Τι θερμοκρασίες έχεις; Και γω με stock ψύκτρα στην leadtek 6600gt έβλεπα μέχρι 92. Τώρα με αρκετή ζέστη, 37idle 43full load με maze4 block. Aλλά restart δεν θυμάμαι να 'κανε

Θα κοιταξω το ανεμιστηρακι και θα κατεβασω και το RivaTuner και θα επανερθω

τον ανεμιστηρα που ειναι διπλα στην vga βαλτον να βαζει αερα

Κοιταξα το ανεμιστηρακι της καρτας και λειτουργει κανονικα.Σε idle εχω 55 ομως πριν ακριβως κανει restart το riva εδειχνε παλι 55 με το cod ελαχιστοποιημενο.Λετε να τα επαιξε ο πυρηνας τελειως επειδη του ειχα σπασει παλιοτερα 2 γωνιτσες...

Εχω ενα 400αρι qtek:getlost:στον επεξεργαστη(3,4north),στην 6600 και σε 2 seagates ata.Κι ενα 350αρι noname σε ενα οπτικο και στα ανεμιστηρια

Γιωργη, παστα εχεις αλλαξει στην ψυκτρα της VGA?

επισης αυτο που ειπε ο unknown ειναι το πιο σωστο... βαλε τον 12αρι απεναντι απο την VGA να βαζει κρυο αερα απο το περιβαλλον στο κουτι σου...

Ζαχο ειχα βαλει ceramique πριν κανα 6μηνο...Θα δοκιμασω κι αυτο που ειπε o unknown μηπως και γινει τιποτα.Αυτο με το τροφοδοτικο δεν το ειχα σκεφτει,αλλα εχει 2 ανεμιστηρες κι αυτο,δεν ξερω,τι να πω...

Εμένα η MSI ξεσκισμένη μετά από ώρες FEAR και FarCry δεν μάσαγε πάντως.. μέχρι 75-78o.

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Χθες, στις 21:19] Τι να κανω εκτως απο το να αλλαξω καρτα ή ψυκτρα γιατι δεν παιζει φραγκο τσακιστο:unsure:

Ευκολη λυση εφοσον δεν εχεις τα χαρτινα για υπερκαταναλωτισμο σαν και μας τους υπολοιπους

Ευκαιρια να ασχοληθεις και με κατι αλλο εκτος υπολογιστη και οverclocking

Nα βγεις και λιγο απο το σπιτι να αφησεις την οθονη και καρεκλα και να κανεις και καμια βολτα

Αρχική απάντηση από Whatever

Ευκολη λυση εφοσον δεν εχεις τα χαρτινα για υπερκαταναλωτισμο σαν και μας τους υπολοιπους

Ευκαιρια να ασχοληθεις και με κατι αλλο εκτος υπολογιστη και οverclocking

Nα βγεις και λιγο απο το σπιτι να αφησεις την οθονη και καρεκλα και να κανεις και καμια βολτα

Εσύ ποιός είσαι? Ο καινούργιος στην B.List να υποθέσω ε?

55 C ειναι αρκετα καλα για καρτα γραφικων.Εγω θα σου ελεγα να δεις και την θερμοκρασια του cpu σου.Πιστευω εκει οφειλονται τα restart.

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Χθες, στις 21:33]

Θα κοιταξω το ανεμιστηρακι και θα κατεβασω και το RivaTuner και θα επανερθω

Να κατεβάσεις, δηλαδή να την πάς στα default? ή να το κάνεις download και να την βάλεις να τρέχει λίγο πιο χαμηλά από default?

Αρχική απάντηση από Aias

55 C ειναι αρκετα καλα για καρτα γραφικων.Εγω θα σου ελεγα να δεις και την θερμοκρασια του cpu σου.Πιστευω εκει οφειλονται τα restart.

O επεξεργαστης ειναι χαλαρος στα 40 idle και ειμαι σιγουρος οτι δεν οφειλονται σε αυτον τα restart.Full με prime και toast εφτανε κανα 55-57 max

Αρχική απάντηση από panos2k

Να κατεβάσεις, δηλαδή να την πάς στα default? ή να το κάνεις download και να την βάλεις να τρέχει λίγο πιο χαμηλά από default?

Οχι ρε συ.Να το κανω download εννοω.Αμα κατεβασω και τα ρολογια χαθηκαμε,εδω τωρα και δεν παιζει τιποτα...Εχω update παντως.Εβαλα τον ανεμιστηρα προς τα μεσα και βελτιωθηκε η κατασταση.Τωρα δεν κανει restart μετα απο 10 λεπτα αλλα μετα απο κανα μισαωρο,κατι ειναι κι αυτο...

Μάλλον είναι πολύ ψηλά τα ρολόγια της κάρτας. Και ψύκτρα να αλλάξεις, δε νομίζω να σε σώσει, αφού έχει φτάσει να κάνει restart. Συνήθως με αέρα, δε βελτιώνεται τρελλά η διαφορά της θερμοκρασίας...σε μέσους όρους. Πάντως δε χάνεις να δοκιμάσεις (και αλλαγή ψύξης και να κατεβάσεις κανά clock).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.