giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2006 Μετα απο πολυ καιρο παιδια,σας ξαναβρισκω αλλα θα εξαφανιστω ξανα γιατι σε κανα 2-3 μερες θα μου τελειωση η συνδεση και δεν ξερω ποτε θα ξαναβαλω,γιατι θα εχω πολυ δουλεια με το αυτοκινητο .Προς το παρον χρειαζομαι τη αισθητικη σας βοηθεια για κανα αυτοκολητακι στο φρεσκοβαμμενο και φρεσκοtuned μηχανακι μου.Everything is wellcomed... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Φοραει τπτ πιστονακια? Βαλε ipone στις μπουκαλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Solid φοραει αρκετα πραγματακια,μου πηρε 2 μηνες να το τελειωσω...Φοραει κιλυνδριποστονο,φλατζα συμπιεσης,καρμπυρατερ,εξατμιση,ριντιερα,ρυθμιζομενο συμπλεκτη,αγωνιστηκο βαριατορ-φυγοκεντρικα,κομενη τρομπα βενζινης και 2 φιλτρα καυσιμου...Θελω να βαλω κανα μαυρο αυτοκολητο στα πισω φτερα κατω απο τη σελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 E, βαλε την εκαστοτε μαρκα σαν σπονσορα (Π.χ Wiseco, Oko, Brembo, Shark) στα πλαϊνα πλαστικα ή κανα Racing με εξαλα γραμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 20, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Τετοια ψαχνω ρε συ solid αλλα δεν βρισκω...Θελω να βρω κανα καλο με περιεργα γραμματα που λες κι εσυ ή κανα σε στυλ πχ tarantula design κοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Χμμ, σε καποιο μαγαζι που κανει επιγραφες πηγες? Εμεις τους παμε την φωτογραφια της μαρκας και αυτοι μας το κανουν αυτοκολλητα. Η τωρα που ειπες tarrantula, γιατι δεν το κανεις καμια αερογραφιουλα αν παιζουν ευρος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.