Jump to content

Ριχτε καμια ιδεα για αυτοκολλητα

giorgos_cupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα απο πολυ καιρο παιδια,σας ξαναβρισκω αλλα θα εξαφανιστω ξανα γιατι σε κανα 2-3 μερες θα μου τελειωση η συνδεση και δεν ξερω ποτε θα ξαναβαλω,γιατι θα εχω πολυ δουλεια με το αυτοκινητο:inlove: .Προς το παρον χρειαζομαι τη αισθητικη σας βοηθεια για κανα αυτοκολητακι στο φρεσκοβαμμενο και φρεσκοtuned μηχανακι μου.Everything is wellcomed...

dsc003766xt.jpg

dsc003873pj.jpg

Solid φοραει αρκετα πραγματακια,μου πηρε 2 μηνες να το τελειωσω...Φοραει κιλυνδριποστονο,φλατζα συμπιεσης,καρμπυρατερ,εξατμιση,ριντιερα,ρυθμιζομενο συμπλεκτη,αγωνιστηκο βαριατορ-φυγοκεντρικα,κομενη τρομπα βενζινης και 2 φιλτρα καυσιμου...Θελω να βαλω κανα μαυρο αυτοκολητο στα πισω φτερα κατω απο τη σελα

E, βαλε την εκαστοτε μαρκα σαν σπονσορα (Π.χ Wiseco, Oko, Brembo, Shark) στα πλαϊνα πλαστικα ή κανα Racing με εξαλα γραμματα ;)

Τετοια ψαχνω ρε συ solid αλλα δεν βρισκω...Θελω να βρω κανα καλο με περιεργα γραμματα που λες κι εσυ ή κανα σε στυλ πχ tarantula design κοκ

Χμμ, σε καποιο μαγαζι που κανει επιγραφες πηγες? Εμεις τους παμε την φωτογραφια της μαρκας και αυτοι μας το κανουν αυτοκολλητα. Η τωρα που ειπες tarrantula, γιατι δεν το κανεις καμια αερογραφιουλα αν παιζουν ευρος ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.