Jump to content

Ριχτε καμια ιδεα για αυτοκολλητα

giorgos_cupra

Recommended Posts

Μετα απο πολυ καιρο παιδια,σας ξαναβρισκω αλλα θα εξαφανιστω ξανα γιατι σε κανα 2-3 μερες θα μου τελειωση η συνδεση και δεν ξερω ποτε θα ξαναβαλω,γιατι θα εχω πολυ δουλεια με το αυτοκινητο:inlove: .Προς το παρον χρειαζομαι τη αισθητικη σας βοηθεια για κανα αυτοκολητακι στο φρεσκοβαμμενο και φρεσκοtuned μηχανακι μου.Everything is wellcomed...

dsc003766xt.jpg

dsc003873pj.jpg

Solid φοραει αρκετα πραγματακια,μου πηρε 2 μηνες να το τελειωσω...Φοραει κιλυνδριποστονο,φλατζα συμπιεσης,καρμπυρατερ,εξατμιση,ριντιερα,ρυθμιζομενο συμπλεκτη,αγωνιστηκο βαριατορ-φυγοκεντρικα,κομενη τρομπα βενζινης και 2 φιλτρα καυσιμου...Θελω να βαλω κανα μαυρο αυτοκολητο στα πισω φτερα κατω απο τη σελα

Χμμ, σε καποιο μαγαζι που κανει επιγραφες πηγες? Εμεις τους παμε την φωτογραφια της μαρκας και αυτοι μας το κανουν αυτοκολλητα. Η τωρα που ειπες tarrantula, γιατι δεν το κανεις καμια αερογραφιουλα αν παιζουν ευρος ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.