sloth Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2006 Σήμερα έβαλα ένα σκληρό στο PC μου. Πάτησα το Power switch και είδα στην οθόνη μου σύμβολα, χρώματα και γραμμές (στο BIOS). ’φησα να bootάρουν τα Win και είδα αυτό: Έβγαλα την κάρτα, της αφαίρεσα το Arctic Cooling που έχει, την καθάρισα και την ξανάβαλα. Εφάρμοσα και νέα thermal paste. Same s**t.... Καμία ιδέα? Από όσο ξέρω η κάρτα είναι για πέταμα. Αλλά μήπως υπάρχει κανείς που να ξέρει καμία revival method? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Μάϊος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Bye, Bye :bye: 9700!!! You will always live in our hearts!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloth Μάϊος 19, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Thought so.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloth Μάϊος 19, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Ξέρει κανείς τι το προκαλεί αυτό σε μία κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Μήπως είχε καμμιά επαφή με νερό? Υγρασία μήπως? ’στην έξω από το PC σε στεγνό μέρος για καμμιά μέρα και ξαναδοκίμασε.Βραχυκύκλωμα είναι, το είχα πάθει κι εγώ στην 9700Pro μου με μία σταγόνα νερό. Μόλις στέγνωσε όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloth Μάϊος 19, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Είναι ήδη στο κουτί της. Τώρα που το λες, είχα πάθει το ίδιο σε μια μικρότερη ATI και μετά από μία μέρα αραλίκι, ξανάπαιξε.Thanks jpavly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Μάϊος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 επισης δοκιμασε να κανεις και κανενα bios flash..με το ιδιο ή με αλλο συμβατο bios...you never know Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 19, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Δοκιμασε να βαλεις πιο παλλιους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloth Μάϊος 20, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Δοκίμασα τα πάντα παίδες. Αλλά δυστυχώς τπτ... Φλάσαρα το BIOS με το εργοστασιακό της, δοκίμασα παλιούς drivers και την καθάρισα από την κορφή ως τα νύχια με οινόπνευμα. Τέλος τη φύσηξα και με το πιστολάκι για τα μαλλιά (lol) αλλά και πάλι.. τζίφος.. ’ντε να βρεις AGP8X τώρα πια... και με τι λεφτά...? Thanx σε όλους για τη συμπόνοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 20, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Οινόπνευμα;;;; Εχμ... Ξέρεις.... Δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να καθαρίζεις ηλεκτρονικά..... Οι πλακέτες νομίζω αφού τυπωθούν περνιούνται με ένα πράγμα σαν "λούστρο", μάλλον σαν μονωτικό για αποφυγή βραχυκυκλωμάτων. Μπορεί να λέω και μ@μ@κίeς αλλά μου φαίνεται οτι κάπου το είχα ακούσει. Οπότε, βάσει αυτού, προσωπικά ποτέ δεν θα έβαζα διαλυτικό πάνω σε πλακέτα... Ας μιλήσει καλύτερα ο master Hipro επί του θέματος... Εγγύηση έχει η κάρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Μάϊος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Αρχική απάντηση από sloth [Σήμερα, στις 14:05] Δοκίμασα τα πάντα παίδες. Αλλά δυστυχώς τπτ... Φλάσαρα το BIOS με το εργοστασιακό της, δοκίμασα παλιούς drivers και την καθάρισα από την κορφή ως τα νύχια με οινόπνευμα. Τέλος τη φύσηξα και με το πιστολάκι για τα μαλλιά (lol) αλλά και πάλι.. τζίφος.. ’ντε να βρεις AGP8X τώρα πια... και με τι λεφτά...? Thanx σε όλους για τη συμπόνοια Μη στεναχωριέσαι!!! Έχει X850 σε AGP αν θυμάμαι καλά και τα λεφτά δεν είναι πολλά!!! Αυτήν εδώ...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514138 αλλά πάλι αν θές κάτι πολύ καλό υπάρχει και αυτή...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512537 λίγο οικονομία θέλει και η απόφαση είναι πάντα δική σου!!! Choose wiselly Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloth Μάϊος 20, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Δυστυχώς ευρώπουλα δεν παίζουν. Υποθέτω θα μείνω με την παλιά MX440...BassJunkies τα ψάχνω αυτά 2 μέρες τώρα... Αλλά τα βλέπω και κλαίω... ούτε λόγος για "Choice"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Μάϊος 20, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 τσεκαρε μήπως έχει εγγύηση, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.