ARVAS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2006 Ξερει κανενας καταστηματα στη νεα Υορκη με υπολογιστες και γκατζετοειδη.Αντε μηπως βρω τιποτα σε καλη τιμη και το τσιμπησω τωρα που εχω ανθρωπο εκει.. :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Μάϊος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Και αν γίνει κάτι??? RMA??? ....Προτιμάτε τα Ελληνικά προϊόντα!!! :jump: lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 www.bestbuy.comwww.target.comwww.radioshack.comειναι και αλλα αλλα δεν θυμαμαι τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Θα είναι μόνιμα εκεί? γιατί αν είναι μόνο για ταξίδι άστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Μάϊος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Και το buy.com αν και δεν έχει πολύ ψαγμένα πράγματα έχει πολύ καλές τιμές.Βασικά τα περισσότερα θέλουν να έχεις αμερικάνικη πιστωτική, αλλίως δεν τις δέχονται και συμπεριλαμβανομένου και του buy. Εγώ μόνο με το amazon από όσα είχα δοκιμάσει είχα καταφέρει να αγοράσω με ελληνική visa.Αυτό που λέει απίστευτα να φέρεις απο Αμερική είναι ένα i-ram αλλά ποιός αγοράζει 4GB RAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 19, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Γιατι ρε τριστενο; για τιποτα γκατζετοειδες ενδιαφερομαι οχι για Η/W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Αρχική απάντηση από panos2k [Σήμερα, στις 20:49] Αυτό που λέει απίστευτα να φέρεις απο Αμερική είναι ένα i-ram αλλά ποιός αγοράζει 4GB RAM..... Δεν είμαι τόσο σίγουρος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 19, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 i-ram????? ????? nten katalabainei $%^&*& Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 19, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Αρχική απάντηση από spc Δεν είμαι τόσο σίγουρος.... LOL.... Αρχική απάντηση από ARVAS i-ram????? ????? nten katalabainei $%^&*& Eιναι μια pci συσκευη στην οποια μπαινουν πανω μεχρι και 4γιγα μνημη....αυτο καρφωνεται στο pc σου....και τα αποτελεσματα φαινονται στο λινκ που δινει ο spc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 19, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Αυτο μετα χρησημοποιειται απο τον υπολογιστη ως εξωτερικος σκληρος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 19, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Tσου..... Αγγλικα ξερεις υποθετω..... http://www.techreport.com/reviews/2006q1/gigabyte-iram/index.x?pg=1 http://www.pcper.com/article.php?aid=224 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 19, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Αρχική απάντηση από panos2k [Σήμερα, στις 20:49] Και το buy.com αν και δεν έχει πολύ ψαγμένα πράγματα έχει πολύ καλές τιμές.Βασικά τα περισσότερα θέλουν να έχεις αμερικάνικη πιστωτική, αλλίως δεν τις δέχονται και συμπεριλαμβανομένου και του buy. Εγώ μόνο με το amazon από όσα είχα δοκιμάσει είχα καταφέρει να αγοράσω με ελληνική visa.Αυτό που λέει απίστευτα να φέρεις απο Αμερική είναι ένα i-ram αλλά ποιός αγοράζει 4GB RAM..... Εγω σε οσα μαγαζια πηγα (bestbuy,target,niketown,radioshack και κατι αλλα) δεχθηκαν την visa electron της Πειραιως που εχω.Μονο ενα μαγαζι τυπου praktiker δεν τη δεχτηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.