Jump to content

Help για επιλογη ενναλακτικου φορεα τηλεφωνιας

YDinopoulos

Recommended Posts

Χαιρετω τις κορμαρες (clopyright απο Sbeetle:p)

Ειναι καιρος πλεον να βαλω καναν ενναλακτικο φορεα για τα τηλεφωνα μου. Θελω να προτεινετε εταιριες κ τι γνωμες εχετε αποσκοπισει...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 17:06]

Χαιρετω τις κορμαρες (clopyright απο Sbeetle:p)

Ειναι καιρος πλεον να βαλω καναν ενναλακτικο φορεα για τα τηλεφωνα μου. Θελω να προτεινετε εταιριες κ τι γνωμες εχετε αποσκοπισει...

Δεν αποσκοπω πουθενα,αλλα δεν νομιζω οτι συμφερουν και ιδιαiτερα.

Για τι λογαριασμους μιλαμε?

πρεπει βασικα να αποφασισεις με γνωμονα τι παιρνεις πιο συχνα(κινητα,υπεραστικες,αστικες κ. τ .λ)

Εγω εχω βαλει telledome(δεν ξερω κ πως γραφεται!) η οποια χρεωνει καθε κληση,ανεξαρτητου διαρκειας,10 λεπτα(του ευρω).Με συμφερει γιατι παιρνω κατα μεγαλο ποσοστο υπεραστικα.

Οταν θελω να παρω αστικα(μικρης διαρκειας,γιατι πανω απο καποια λεπτα παλι συμφερει εναντι του οτε)παρακαμπτω με ενα τετραψηφιο κ χρησιμοποιω τον οτε

Για παραδειγμα εγω ειχα λογαριασμους 250 Ευρω το διμηνο .

Ξεκινησα με altec 0.098 ανα κληση εντος Ελλαδας .. και εφτασε στον 1ο μηνα τα 90 Ευρω (+20 τα παγια της ISDN) ... οποτε κερδος 30 Ευρω περιπου . Τιποτα δηλαδη το ουσιαστικο.

Το προβλημα μου ηταν οτι εκανα πολλες κλησεις (πανω απο 20 την ημερα) και μεγαλης διαρκειας .

Η λυση μου βρεθηκε με το teledome unlimited 2 . Απεριοριστες κλησεις εντως Ελλαδας με 25 Ευρω τελικη τιμη . Επομενως , 40 Ευρω τα παγια του ΟΤΕ + 50 teledome , εχω 90 Ευρω το διμηνο και μιλαω οποτε & οσο θελω .

Κινητα δε με ενδιαφερουν γιατι τα καλω απο το κινητο μου. Οπως και εξωτερικο δεν χρειαζεται παρα μονο 1-2 φορες το χρονο .

Να πω επισης , οτι σχετικα με την ποιοτητα κλησεων altec VS teledome , η teledome ειναι πολυ ανωτερη . Δεν εχει echo , delay ... ειναι αψογη και δεν καταλαβαινω διαφορα απο την κανονικη κληση μεσω ΟΤΕ . Η altec ειχε διακοπες και delay .

Εχω ασχημη εμπειρια με Τελλας. Με ειχε παρει ενας τηλεφωνο κ προσπαθησε να μου πουλησει ενα προγραμμα. Αφου αρνηθηκα, ξαφνικα μετα απο 2 μηνες σκαει λογαριασμος Τελλας! Τους πηρα, τους εχεσα κ ειπαν θα το σταματησουν. Εσκασε και αλλο, τους εστειλα εξωδικο κ σταματησαν.

Σκεφτομαι κ για την Columbia που εχει κ ενας γνωστος με την οποια ειναι απολυτα ευχαριστημενος. Εχει κανεις γνωμη για αυτην ?

Απο οτι ειδα , μονο με χρονοχρεωση ειναι η columbia . Δεν εχει καποιο πακετο ανα κληση ή flat rate.

Και της τελλας τα 540 λεπτα ειναι λιγα . Για να εχεις λογαριασμους 300+ Ευρω , παει να πει οτι μιλας αρκετες ωρες . 500 λεπτα με το ζορι για μια εβδομαδα ειναι (σε μια οικογενεια με γυναικα & παιδια ειδικα )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.