Χάρης Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 Χθές το βράδυ είδα το FFVII advent childrenΤΑΙΝΙΑΡΑ, μόνο όμως για φανατικούς, γιατί ο υπόλοιπος κόσμος εκτός απο γραφικάρες,εφέ και ωραίες μάχες δεν θα καταλάβει τίποτα.Αν και ήθελα η ταινία να κρατήσει άλλο ένα μιαμισάωρο και να δω και άλλες μάχες (Ιδιαίτερα με τον αγαπήμενο μου για το FF7, Cid) η ταινία ήταν πάρα πολύ καλήΤο Bonus DVD όμως έκριβε μια ακόμα έκπληξη.Μετά τα deleted scenes και το πως γυρίστηκε η ταινία υπάρχει η επιλογή The Upcoming Games.Συγκεκριμένα απο ότι λέει περιμένουμε τον επόμενο καιρό 4 παιχνίδια Final Fantasy 7,το ένα πρέπει να είναι για κινητά και εκτιλήσεται πριν την ιστορία του FF7 λέγεται Before Crisis.Όλα είχαν ωραία βινταεάκια αλλά για τα επόμενα 2 δεν θυμάμαι πολλά πράγματαΤο τελευταίο όμως λέγεται Dirge of Cerberus, εκτιλήσεται 3 χρόνια μετά το FF7 και κεντρικός χαρακτήρας ο Vincent. Τρίτου προσώπου με μπιστολίδι (κλασικός Vincent με καραμπίνα) και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.Ακόμα δεν έχω ψάξει στο Internet για περεταίρω πληροφορίες, αλλά το σημαντικό είναι ότι το κορυφαίο Final Fantasy συνεχίζεται..........Υ.Σ: Ελπίζω να δούμε τίποτα από όλα αυτά και για PC (αν και εγώ άνετα βρίσκω Play δανεικό αν πρόκειται για τέτοια παιχνίδια, όπως έκανα και για τα Dragonball) Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Μάϊος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 το dirge of cerberus ήδη κυκλοφορεί στο japan! το χω ξεκινήσει λίγο να το παίζώ. Είναι action rpg με πολύ καλά για ps2 γραφικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.