Jump to content

Sin Episodes

Reaper

Recommended Posts

Εδώ και δυο μέρες παίζω το πρώτο επεισόδιο με τον τίτλο Emergence.

Είναι ένα αρκετά καλό παιχνίδι που χρησιμοποιεί την source για να απεικονίσει τα γραφικά και τα physics του. Μοιάζει πολύ με το half-life 2 από τα menu μέχρι και το gameplay. Πιο πολύ σαν mod είναι παρά σαν ξεχωριστό game.

Επίσης θα βγαίνει σε μηνιαία επεισόδια που θα είναι συνολικά 9

Εδώ το site του παιχνιδιού που έχει και πολύ ωραία wallpapers :devil: http://www.sinepisodes.com/

Και ένα review εδώ: http://www.getintothegame.com/pages/gamespace/story.php?pid=929060&sid=6151421

Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά συνάντησα ένα πρόβλημα σήμερα στα παιχνίδι.

Είμαι στο σημείο που βρίσκω τον radek και αυτός ενώ μου λέει κάποια πράγματα διατάζει δυο φρουρούς να ετοιμάσουν ένα υποβρύχιο για να φύγει. Το πρόβλημα είναι ότι οι φρουροί δεν κουνιούνται με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχίσω το παιχνίδι. Καμιά ιδέα?

Οποίος έχει τα save σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού ας μου στείλει ένα pm:D

Και εγω σε αυτο το σημειο κολησα και το παρατησα (εξαλλου βγηκε το hitman τωρα ;) )

Παντως κατι πρεπει να παιζει με εκεινο το μηχανημα που κουνας αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα τι θελει.

Δεν νομίζω οτι παίζει ρολο το μηχάνημα αφου αυτο το χρησιμοποιήσαμε για να πάμε απέναντι.

Κάτι αλλο ειναι και μαλιστα σαν bug αφου ο Radek διατάζει τους φρουρούς και αυτοι δεν πανε πουθενα.. Σαν στο hl2... ai bug... ας μην πω περισσότερα :devil:

Μόλις βρήκα και αυτό.: http://www.cheathappens.com/show_board2.asp?headID=34398&titleID=11604 έβαλα το noclip αλλά τίποτα.

Έχω ψάξει όλο το νετ αλλά saved games δεν κατάφερα να βρω.:(

Και εγω που νόμισα οτι ειχα ψάξει σχεδόν παντού. :o Η μλκια είναι οτι είχα μπει και στα ritualistic forums αλλα δεν το ειχα δει αυτο...

Ολα εντάξει με το πρόβλημα. Αυτα που λεει ο τυπος στο πρώτο post δουλεύουν μια χαρα!:D

Thanx GruntGR

Μετά απο το σημείο που συναντάς τον radek (εκει που υπάρχει το πρόβλημα) σε κανα 2-3ωρο τελειωνει.

Εντάξει είναι μικρό, αλλά ας σκεφτούμε οτι θα βγουν άλλα 8 επεισόδια. :D

Αρχική απάντηση από Reaper [Χθες, στις 01:23]

Μετά απο το σημείο που συναντάς τον radek (εκει που υπάρχει το πρόβλημα) σε κανα 2-3ωρο τελειωνει.

Εντάξει είναι μικρό, αλλά ας σκεφτούμε οτι θα βγουν άλλα 8 επεισόδια. :D

Mια χαρά είναι ...το περίμενα μικρότερο. Είναι οτι πρέπει να ασχοληθούμε μέχρι να βγεί η συνέχεια του HL2.

• 4 weeks later...

Κι εγώ το παίζω και είναι αρκετά καλό. Βέβαια οι εχθροί είναι αρκετοί και τα όπλα μόνο 3!

Το έχει τερματίσει κανένας; Είμαι σε μια ταράτσα με το ελικόπτερο του Radek να με πυροβολάει. Τί κάνω εκεί;

sin2ek.th.jpg

Κρύβεσαι πίσω από το σημείο που βλέπεις στην εικόνα.

Με strafe right- strafe left προσπαθείς να αποφύγεις τις σφαίρες-ρουκέτες που σου ρίχνει και συγχρόνως ρίχνεις σφαίρες στα φτερά του ελικοπτέρου μέχρι να καταστραφεί.

Ευχαριστώ Geo_K, το τερμάτισα. Έχω να παρατηρήσω τα εξής:

+

1. Είχε τη μηχανή του half-life 2.

2. Ωραία τοπία και γενικά ωραίος σχεδιασμός πιστών.

3. Συνεχής δράση.

-

1. Ξεφύτρωναν ένα σωρό εχθροί από το πουθενά.

2. Σε σκοτώνουν στο πικεφί. Με δυσκόλεψε αρκετά, έπαιξα πολλές φορές κάποια σημεία του παιχνιδιού.

3. Είχε μόνο 3 όπλα.

4. Το save system ήταν προβληματικό. Το έσωζα και τις περισσότερες φορές μετά που ξαναέμπαινα, έβρισκα μόνο σημεία πιο πίσω που είχα σώσει, οπότε ξαναέπαιζα αναγκαστικά τα ίδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.