Jump to content

Σβήσιμο κειμένου σε firefox κατά το refresh

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Γράφω ένα μεγάλο post, πριν πατήσω "αποστολή" πατάω ένα refresh μήπως έχει απαντήσει κάποιος άλλος στο μεταξύ και δεν μου ξαναεμφανίζει το κείμενο. Παλιά δεν το έκανε... Καμιά ιδέα; Firefox 1.5.0.2. :)

edit: Βλέπω οτι αυτό μου το κάνει μόνο άμα έχει περάσει κάμποση ώρα απο τη στιγμή που άρχισα να γράφω μέχρι να κάνω το refresh. Πώς μπορώ να το αποτρέψω;

Πρίν πατήσεις refresh κάνε ένα copy ωστε να το έχεις έτοιμο (εγώ πάντα αυτό κάνω) και μετά αν έχει χαθεί κάνε paste.

edit: το έχω πάθει και σε άλλα φόρουμ αν είναι setting στα pc μας πάντως καλό είναι να το ρυθμίσουμε

Ρε σεις, σοβαρευτείτε! :p Εγώ για το πως να το λύσω ενδιαφέρομαι, όχι τι μπορώ να κάνω και να συμβιβαστώ ούτε αν έχουν και άλλοι το πρόβλημα..... Sorry δηλαδή αλλά... :)

btw, κι εγώ τον 1.5.0.3 έχω τελικά. Είχα ξεχάσει οτι είχε κάνει update... :)

Δεν νομίζω να ωφείλεται σε κάποιο πρόβλημα που έχει ο Firefox. Πρέπει απλά μετά απο κάποια ώρα να μην ισχύει το cookie που έχεις πάρει απο το thelab.gr οπότε όταν κάνεις refresh να σε θεωρεί νέο επισκέπτη και να σβήνει το κείμενο σου. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό. Είναι ρύθμιση απο το site το πόσα sec θα ισχεύει το cookie... Αν κάποιες φορές γράφεις μεγάλα post και ξεπεράσεις τον χρόνο αυτό, τό μονο που μπορείς να κάνεις είναι όπως προαναφέρθηκε copy το κείμενο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.