Captain Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Υστερα απο εναν χρονο περιπου τελειωσα και εγω την πτυχιακη μου εργασια.Ετσι θα ηθελα να ευχαριστησω καταρχας οσους με βοηθησαν.Ευχαριστω τον Vagouridi που με αφησε να δανειστω παρα πολλα απο τη δικια του εργασια και να προσθεσω πολλα παραπανω στη δικια μου.....Πλεον η εργασια μου ειναι και online στον καταλογο της οκταβιτ και μπορειτε να την δειτε εδω http://issuu.com/oktabit/docs/cpu_cooling_overclocking?mode=embed&layout=http://skin.issuu.com/v/dark/layout.xml&showFlipBtn=trueΕλπιζω να βοηθησει και συγνωμη για οποια λαθη αν εχει.Προσπαθησα για το καλυτερο και ελπιζω ως ενα σημειο να το πετυχα....δεν μπορω να επισυναψω το pdf(9ΜΒ) οποτε θα θελα καποιος αν μπορει να με βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 17, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Καλη δουλεια captain, μπραβο . Καλη σταδιοδρομια απο εδω και περα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 17, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Πολυ καλογραμμενο. Μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 17, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Αν και δεν μπορω να βγαλλς ακρη με το λινκ που εχεις δωσει..(δεν ειδα ακομα την εργασια)..ειμαι σιγουρος οτι μια εργασια που ειναι δουλεμενη ενα χρονο πρεπει να γ@μαει.Μπορεις να την ανεβασεις σε rapidshare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Σεπτέμβριος 17, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Πολύ καλή προσπάθεια! Έριξα ματιά και είναι όντως καλογραμμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Σεπτέμβριος 17, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 ευχαριστω πολυ παιδιαΑν και δεν μπορω να βγαλλς ακρη με το λινκ που εχεις δωσει..(δεν ειδα ακομα την εργασια)..ειμαι σιγουρος οτι μια εργασια που ειναι δουλεμενη ενα χρονο πρεπει να γ@μαει.Μπορεις να την ανεβασεις σε rapidshare?GV δεν εχω full account και θα μπορουν να γινουν μονο 10 κατεβασιες,να στη στειλω μσν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Σεπτέμβριος 18, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Στειλε μου να την ανεβασω στο site εδω με direct link.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 19, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 Captain τα σπάει η εργασία σου. Αν θες στειλε μου την να την ανεβασω σε RS οπως λενε και τα παιδια απο δω. Για να μπορει καποιος να την δει και offline.Πολλα μπραβο και συγχαρητηρια! ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Σεπτέμβριος 19, 2009 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 http://www.outofspecs.gr/captain-diplo.pdf Take care... btw page 62, pic 2.1.19 © orion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Σεπτέμβριος 19, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 btw page 62, pic 2.1.19 © orion ε ναι εχεις μεινει και εσυ στην ιστορια χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.