blade_pan Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 δλδ στον εναν πχ να εχο απο τα 512 - 112kbps και στον αλλο τα υπολοιπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Μάϊος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Δεν ξέρω αν παίρνει τπτ ρύθμιση το router, αλλά με ένα NetLimiter κάνεις δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάϊος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 δηλαδη το netlimiter εχει ρυθμισεις για ταχυτητα σε διαφορετικες ip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Μάϊος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 μπορεις σε καθε pc να εγκαταστησεις προγραμμα τυπου net limiter και να βαλεις περιορισμο στο global downstream εκαστου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Αρχική απάντηση από naz μπορεις σε καθε pc να εγκαταστησεις προγραμμα τυπου net limiter και να βαλεις περιορισμο στο global downstream εκαστου.. Αυτό έχω κάνει και εγώ και είναι μια χαρά Αρκεί να μην αλλάξει κάποιος την ρύθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάϊος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 NetLimiter. Ο ''κόφτης'' για download και upload. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.