Jump to content

προβλημα με x1900xt κ battlefield

gio7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εγκατεστησα τους 6.4 χωρις το ccc κ εβαλα το ati tray tools για να κανω τις ρυθμισεις οπως μου προτειναν τα παιδια σε αλλο thread.Ομως ετσι παρατηρησα οτι οταν επαιζα ενα παιχνιδι οι συχνοτητες παρεμεναν 500/1200.Βαζω λοιπον κ το ati tool κ ακολουθω παρακατω οδηγο www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=25785&highlight=x1900xt για να φτιαξω προφιλ.Ελα ομως που κατι παιζει με το που τρεχω το battlefield!Ακουγεται κανονικα το ea games(χωρις εικονα),σταματαει ο ηχος για κανα 3δευτερολεπτα κ μετα συνεχιζει να φορτωνει κανονικα το παιχνιδι χωρις εικονα ομως κ μαλιστα στην οθονη μου γραφει entering sleep mode!!!:eek:

Να πω οτι δοκιμασα κ με ενεργοποιημενο το 3d detection απο ati tool αλλα κ χωρις αυτο(φορτωνα δηλαδη το προφιλ 625/1450 πριν ξεκινησω το παιχνιδι)

Το call of cthulhu που δοκιμασα παιζει κανονικα!!!!

Τελος,εχω κανει disable to ati hotkey poller k ati smart.

Μάλλον έχεις πολύ ψηλό overclock. Και κάνει reset στην κάρτα. Κατέβασε χρονισμούς ή ανέβασε βολτ....

Ή στο προφίλ που έφτιαξες έχεις επιλέξει πολύ υψηλό refresh rate και δεν το σηκώνει η οθόνη σου...

@nodsl

μα δεν εχω κανει overclock!!!625/1450 ειναι οι χρονισμοι της χ1900χτ σε 3d mode!!!

@wizard!

το προφιλ που εφτιαξα με το ati tool εχει να κανει μονο με χρονισμους καρτας,δεν εχω αλλαξει κατι στις αναλυσεις!

ειναι λογικο να παιζει το ενα παιχνιδι κ το αλλο να μην παιζει,οταν κ στα2 εχω επιλεξει αναλυση 1680*1050?

Κάποια παιχνίδια χρησιμοποιούν την default ανάλυση/ανανέωση της κάρτας. Κάποια βάζουν από κατασκευής τα 60Hz και κάποια έχουν επιλογή που βάζεις ότι θέλεις. Συνήθως αυτό το πρόβλημα είναι θέμα refresh.

μαλιστα.Αρα τι πρεπει να κανω τωρα?:confused:

Δεν διευκρινησα στην αρχη,οτι το battlefield παιζει κανονικα πριν βαλω την καρτα 625/1450(1,425v)

...standar ειναι προβλημα refresh rate...το ειχα παθει και γω οταν αλλαξα απο CRT σε TFT

...καπου μεσα στο directory του παιχνιδιου αποθηκευει το profile με τις ρυθμισεις για την vga για ψαχτο λιγο..;)

ρε παιδια αλλαζοντας τα ρολογια της καρτας αλλαζει το refresh rate??:confused:

δεν εχω αλλαξει οθονη ουτε αναλυση.

γκουγκλαρε για κανενα utility που να κανει enforce τα refresh rates, αν και πιο πολυ το κοβω να φταιει το τροφοδοτικο σου, σε εναν γνωστο μου εβγαινε συνεχεια αυτο το μυνημα στην οθονη επειδη το psu δεν τραβαγε

με μια καρτα,ενα drive κ ενα σκληρο δε νομοιζω οτι τα φτυνει το τροφοδοτικο(hiper 580).Εξαλλου βγαζω κανονικα 3d mark κ αλλα παιχνιδια κανονικα.Γενικα παντως απο οτι εψαξα το battlefield2 εχει διαφορα προβληματα με widescreen αναλυσεις οποτε πιθανον να ειναι θεμα παιχνιδιου k oxi hardware.Θα δοκιμασω κ κανα αλλο παιχνιδι ωστε να εχω πιο ολοκληρωμενη εικονα

• 1 month later...

Να κανω και γω μια ερωτηση...γιατι εχω σπαστει...

Γιατι οποτε θελει η γ@αμο1900 αλλαζει τους χρονισμους...κανει οτι θελει...

Καταρχας ποτε δεν ξεκιναει με τους στανταρ χρονισμους της και επειτα εχω βαλει να ξεκιναει με registry startup τα παντα στο ATI tool με τους κανονικους χρονισμους και μερικες φορες κανει τα ιδια...

Ακου και το δικο μου το κουφο!

Στα 625/1450 βγαζω τα ιδια marcs σε ολα τα 3dmarc με τα 745/1612 που παει η καρτα χωρις προβλυμα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.