Jump to content

Μπορεί να μη φτάνει το PSU?

Wizard!

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Wizard!

Ετρεξα S&M, MemTest, OCCT, 2xPrime (sto lots of ram) για ώρες... Τίποτα. Και δεν είναι o/ced. Ούτε καν τα timmings. Στα default είναι όλα.

’λλα drivers είπες δοκίμασες ε?

’λλη κάρτα δοκίμασες???

Psu δεν νομίζω να φταίει αφού έχεις 600

Μπορείς να τις κανείς κανένα rma???πάντως εκτός από hardware μπορεί να είναι και drivers όπως ανέφερε ο ea6gka

RMA? Μακάρι... Είναι χρόνια, όταν είχε πρωτοβγεί η Audigy 2. Δε θυμάμαι πότε. Βέβαια η πολιτική της Creative είναι εξαιρετική και φυσικά δε χάνω τίποτα να ρωτήσω.

Δεν έχω άλλη, αλλά μπορώ να ενεργοποιήσω την onboard και να δω αν θα ξανακολλήσει.

Αρχική απάντηση από Wizard!

RMA? Μακάρι... Είναι χρόνια, όταν είχε πρωτοβγεί η Audigy 2. Δε θυμάμαι πότε. Βέβαια η πολιτική της Creative είναι εξαιρετική και φυσικά δε χάνω τίποτα να ρωτήσω.

Δεν έχω άλλη, αλλά μπορώ να ενεργοποιήσω την onboard και να δω αν θα ξανακολλήσει.

για δοκιμασε.... αλλα να την βγαλεις απο πανο την audigy 2

Ακόμα δεν έχω βρεί χρόνο να τη βγάλω για να δοκιμάσω, αλλά μόλις το ξαναέκανε. Το μόνο που έπαιζε είναι ο MediaPlayer/MP3 και αντέγραφα από τον εξωτερικό δίσκο μερικά αρχεία...

Θα μου πείτε, μπορεί να φταίει ο δίσκος... Σωστά... Αλλά είναι ΙΕ1394 και συνδέεται πάνω στη SB :(:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.