g_0x Μάϊος 22, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 μα καλα υπαρχει ανθρωπος που να παιζει με πληκτρολογιο?ημαρτον.καλα πως πατατε ρε παιδια το μαρκαρισμα ενω τρεχετε στο πληκτρολογιο?δε παθενετε κραμπες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 22, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από johnson Παιδιά πάρτε ένα usb μετατροπέα για να παίζετε με γνήσια ps/ps2 χειριστήρια.Είναι άλλη αίσθηση... Usb Μετατροπεα+DualShock2=Απολαυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Μάϊος 22, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αρχική απάντηση από g_0x [Χθες, στις 07:29] μα καλα υπαρχει ανθρωπος που να παιζει με πληκτρολογιο?ημαρτον.καλα πως πατατε ρε παιδια το μαρκαρισμα ενω τρεχετε στο πληκτρολογιο?δε παθενετε κραμπες? Γιατί, πόσοι πιστεύεις ότι μαρκάρουν σωστά ? :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 23, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από g_0x μα καλα υπαρχει ανθρωπος που να παιζει με πληκτρολογιο?ημαρτον.καλα πως πατατε ρε παιδια το μαρκαρισμα ενω τρεχετε στο πληκτρολογιο?δε παθενετε κραμπες? εγω αμα σου πω οτι μπόρω και παιζω καλα μονο με το πληκτρολογιο θα με πιστεψεις??!! αμα εισαι 10 χρονια πανω απο ενα πληκτρολογιο δεν εχεις προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Μάϊος 23, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 09:35] εγω αμα σου πω οτι μπόρω και παιζω καλα μονο με το πληκτρολογιο θα με πιστεψεις??!! αμα εισαι 10 χρονια πανω απο ενα πληκτρολογιο δεν εχεις προβλημα... Μπορείς να παίξεις καλά και με το πληκτρολόγιο, αλλά να ξέρεις ότι ο άλλος που είναι το ίδιο καλός με σένα και παίζει με το χειριστήριο, θα έχει πάντα το πλεονέκτημα.Αυτό είτε γιατί είναι αδύνατο να πατήσεις σε εύλογο χρονικό διάστημα τα 4-5 κουμπιάπου μπορεί να χρειαστούν κάπου, είτε γιατί το πληκτρολόγιο δεν θα σε αφήνει να το κάνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 23, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από johnson [Σήμερα, στις 12:52] Μπορείς να παίξεις καλά και με το πληκτρολόγιο, αλλά να ξέρεις ότι ο άλλος που είναι το ίδιο καλός με σένα και παίζει με το χειριστήριο, θα έχει πάντα το πλεονέκτημα. Αυτό είτε γιατί είναι αδύνατο να πατήσεις σε εύλογο χρονικό διάστημα τα 4-5 κουμπιά που μπορεί να χρειαστούν κάπου, είτε γιατί το πληκτρολόγιο δεν θα σε αφήνει να το κάνεις... http://www.steelseries.com/news/community_news/coming_soon_steelkeys_6g μεχρι 9 κουμπια ταυχτοχρονα , btw το χειριστηριο του ps2 sux οποτε το χρησιμοποιω μου μαμαει τους αντιχειρες τοσο πολυ που κοντευω να βγαλω καλλους για κανενα 3rd party ασυρματο (2.4ghz παντα) απο καουτσουκ δεν θα ελεγα οχι http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2277,CONTENTID=8157 το πλεονεκτημα του μοχλου ειναι σαφεστατο, αλλο αναλογικος χειρισμος αλλο ψηφιακος Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Μάϊος 23, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 13:39] btw το χειριστηριο του ps2 sux οποτε το χρησιμοποιω μου μαμαει τους αντιχειρες τοσο πολυ που κοντευω να βγαλω καλλους για κανενα 3rd party ασυρματο (2.4ghz παντα) απο καουτσουκ δεν θα ελεγα οχι Το χειριστήριο του ps2 (και ps1/one/ κ μάλλον και ps3) προσωπικά το θεωρώ ότι καλύτερο. Συμφωνώ όμως στο ότι αν δεν έχεις λιώσει στο gaming μαζί του, σε ταράζει στις μελανιές. Τώρα για ασύρματο δε ξέρω, πάντος όσα χειριστήρια και αν έχω δοκιμάσει, ένα πράμα έχω καταλάβει καλά. D-pad σαν της Sony δεν βρίσκεις εύκολα. το πλεονεκτημα του μοχλου ειναι σαφεστατο, αλλο αναλογικος χειρισμος αλλο ψηφιακος Βασικά δεν έχει νόημα το αναλογικό ρε συ, το pes είναι σχεδιασμένο για το d-pad, δεν κερδίζεις κάποια διαγώνια κίνηση με το αναλογικό. Ίσα ίσα που σε δυσκολεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 23, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 thanks for the heads up το χειριστηριο ΠΟΣΟ λιωσιμο θελει για να το συνηθισω ? αισθανομαι ενα καψιμο/πρηξιμο στον αριστερο αντιχειρα οποτε χρησιμοποιω το μαμημενο d-pad, ειδικα στα fighting και στο PES ειναι πολυ σπασιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 23, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR thanks for the heads up το χειριστηριο ΠΟΣΟ λιωσιμο θελει για να το συνηθισω ? αισθανομαι ενα καψιμο/πρηξιμο στον αριστερο αντιχειρα οποτε χρησιμοποιω το μαμημενο d-pad, ειδικα στα fighting και στο PES ειναι πολυ σπασιμο εγω το παθαινω αυτο με τα περισσοτερα χειριστηρια εκτος απο του ps2...απλα πατας τα κουμπια με ζορι και γι αυτο κουραζεσαι...του ps2 ειναι ελαφρυ, τα κουμπια ειναι απαλα και δεν χρειαζονται καθολου πιεση για να πιασουν καλα...εγω παιζω pes στο ps2 και οχι στο Pc για το χειριστηριο και μονο...(νταξ και για την τηλεοραση ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Μάϊος 23, 2006 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 22:21] thanks for the heads up το χειριστηριο ΠΟΣΟ λιωσιμο θελει για να το συνηθισω ? αισθανομαι ενα καψιμο/πρηξιμο στον αριστερο αντιχειρα οποτε χρησιμοποιω το μαμημενο d-pad, ειδικα στα fighting και στο PES ειναι πολυ σπασιμο Ίσως να βάζεις κ εσύ λίγο παραπάνω δύναμη. Βασικά εγω δεν είχα ποτέ εμπειρίες με μελανιές κ τέτοια άλλα από χειριστήρια, αλλά πολλοί φίλοι κ συγγενείς μετά από κάμποσες ώρες ακατάπαυστου gaming (λέγε με pes ) πονάνε/μελανιάζουν σε σημείο να μην μπορούν να συνεχίσουν. Βέβαια δεν ξέρω αν επηρεάζονται και από τα goal που δέχονται... :P Και εγώ νιώθω κάποιες ενοχλήσεις στον αντίχειρα μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού αλλά είναι πολύ μικρές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.