Jump to content

HELP!! Πρόβλημα με ie και firefox

Deus

Recommended Posts

Ton τελευταίο καιρό ο ie μου έκανε κάτι κόλπα του στιλ άνοιγα ένα link δεν έδειχνε περιεχόμενο απόλυτος τίποτα μια λευκη σελίδα και κάτω έλεγε Done ούτε refresh ούτε τίποτα τα ίδια.:jump: :jump:

Εγκατέστησα τον firefox και τις σελίδες μου τις ανοίγει όλες κανονικά αλλα έχω το εξής πρόβλημα το περιεχόμενο sto παράθυρο η σελίδα δηλαδή φορτώσει τρεμοπαίζει με μικρές και σχετικά γρήγορες κινήσεις πάνω κάτω τι φταίει??

Ας ρίξει κανεις καμια ιδέα για να δουλέψει τουλαχsτον ο ένας browser γιατί με τον firefox με βλέπω καμια μέρα ανάσκελα από τι ζαλάδα και με ie το pc κάτω στο δρόμο. :jump: :jump:

Ο ΙΕ με τις κενές σελίδες είναι θέμα λάθος επιλεγμένου encoding. Κάνε δεξί κλικ στην σελίδα και στο Encoding επέλεξε κάτι άλλο από UTF-8 (Greek Windows ή Greek ISO). Επίσης δοκίμασε να τσεκάρεις το "Auto Select".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.