Deus Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 Ton τελευταίο καιρό ο ie μου έκανε κάτι κόλπα του στιλ άνοιγα ένα link δεν έδειχνε περιεχόμενο απόλυτος τίποτα μια λευκη σελίδα και κάτω έλεγε Done ούτε refresh ούτε τίποτα τα ίδια. :jump: Εγκατέστησα τον firefox και τις σελίδες μου τις ανοίγει όλες κανονικά αλλα έχω το εξής πρόβλημα το περιεχόμενο sto παράθυρο η σελίδα δηλαδή φορτώσει τρεμοπαίζει με μικρές και σχετικά γρήγορες κινήσεις πάνω κάτω τι φταίει?? Ας ρίξει κανεις καμια ιδέα για να δουλέψει τουλαχsτον ο ένας browser γιατί με τον firefox με βλέπω καμια μέρα ανάσκελα από τι ζαλάδα και με ie το pc κάτω στο δρόμο. :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Μάϊος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Ο ΙΕ με τις κενές σελίδες είναι θέμα λάθος επιλεγμένου encoding. Κάνε δεξί κλικ στην σελίδα και στο Encoding επέλεξε κάτι άλλο από UTF-8 (Greek Windows ή Greek ISO). Επίσης δοκίμασε να τσεκάρεις το "Auto Select". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.