Jump to content

How to burn this game

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά έχω αυθεντικό το Red Alert 2. Όσοι γνωρίζετε μέσα η συσκευασία περιέχει 2 ίδια CD. Το πρώτο το εχω δανείσει και μαλλον εχει χαθει... Το δεύτερο είναι γεμάτο γρατζούνιες και φοβαμαι μην χαλάσει. Σημερα εκανα φορματ και το εκανα εγκατασταση και τελικα ειμαι τυχερος γιατι το DVD-drive διαβασε μια χαρα το γρατζουνισμενο CD. Λοιπόν, επειδή είναι θέμα χρόνου να χαλάσει θέλω να έχω ένα πιστό αντίγραφο το παιχνιδιου. Πώς μπορώ να το πετύχω ; Δηλαδή δεν θελω να μπλεξω με cracks, daemon tools κλπ κλπ θελω να εχω ενα CD σαν αυθεντικο. Γίνεται ;

Μου είπαν να δοκιμασω το alcohol και το 5Star Game Copy. Δεν ξερω να χρησιμοποιω κανενα απο τα δύο (πχ σιγουρα θα πρεπει να βαλω καποιες ειδικές ρυθμίσεις). Όσοι ξέρετε μπορείτε να μου περιγράψετε την διαδικασία ;

Εγώ αν θυμάμαι καλά το είχα κάνει με CloneCD...

Δεν θα δυσκολευτείς καθόλου φαντάζομαι...

Απλά να βάλεις να το διαβάσει το recorder και όχι Copy On The Fly...

edit: δεν φαντάζομαι... -> "Ξέρω" γιατί έκανα το backup μου 3 χρόνια πριν...

Αν παρω image με το Alchol, μετά μπορώ να την κάψω με το Nero ή πρέπει πάλι με το Alcohol ;

πάλι με το Alcohol..!!!!!!!!!αν την κανεις mds αλλιως με iso μπορεις κ μεσω nero..:) :) :)

ιso μεσω nero και επειτα burn image και εισαι πρωτος!

Αν οχι ετσι κανε απλο cd copy εκει ειδικα επειδη γραφω συχνα cdακια για φιλους βλεπω πως τα πιο αχρηστα γρατζουνισμενα cd επιστρεφουν στην ζωη.

ps: RA2 rulez

Πρός το παρόν έκανα Image με το alcholo, την εκαψα σε CD με το alcohol και δεν παίζει, ζητάει το original disc.

Πήγαινε gamecopyworld, βρες την προστασία του cd και κάψε σύμφωνα με αυτή. μαιμου αλλά παίζουν κανονικά χωρίς κρακ και ιστορίες

Αφου εχεις το original DVD/CD του παχνιδιου, το κανεις εγκατάσταση. Με το jackal μπορείς να παίξεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παιχνίδι ΧΩΡΙΣ το CD/DVD. ΑΡΚΕΙ να το κανεις εγκατασταση με το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ :p

Καλά, νομίζεις ότι αν έπαιζε οποιοδήποτε παιχνίδι έτσι, θα γινόταν τόσος χαμός για το Starforce ? Προφανώς και δε παίζει οποιοδήποτε παιχνίδι...

Anyway, αφού βρήκες τη λύση για το ra2... :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.