Jump to content

προβλημα με το itunes ...

Exposed_Bone

Recommended Posts

χθες μου πεταει μηνυμα το quicktime οτι εχει βγει η 7.1 εκδοση ... λεω δεν βαριεσαι ... ας την κατεβασω ... απο τοτε ομως το itunes και το quictime τα εχει παιξει ...

Το itunes μου βγαζει το γνωστο error των xp ... το quictime δεν ξεκιναει καθολου ...

δοκιμασα unistall και ξανα install αλλα τπτ ... τι αλλες επιλογες εχω; πως μπορω να κανω να δουλεψει; Τι κανω λαθος ... Οσο σκεφτομαι οτι θα χασω την αδεια απο τα τραγουδεια που εχω κατεβασει τρομαζω

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

σαν itunes υπαρχει η 604, αυτη ειχα και παλια απλως βγηκε η 7.1 του quicktime ... ομως η apple δινει μαζι itunes και quicktime ... οποτε ...

Αλλα εγω δοκιμασα να κανω εγκατασταση καποια παλια εκδοση που εχω ... αλλα και παλι τα ιδια ... δοκιμασα να σβησω απο την registry οτιδηποτε αφορουσε το itunes ... δυστυχως τπτ δεν πετυχε ...

Δεν μπορω να σκεφτω κατι συγκλονιστικο να σε βοηθησει.

Εγω θα τα εκανα uninstall και τα δυο, θα εσβηνα τα directories απο τον δισκο,

θα εκανα restart και μετα θα τα ξανα εκανα install και αμα ημουν τυχερος

:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.