Jump to content

Heroichi Windmill 385W pro

Tsunami

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες γνωρίζετε τίποτα για το εν λόγω τροφοδοτικό?Έχει καλή τιμούλα και το σκέφτομαι σοβαρά.Αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση δεκτή.

Τσακώστε και ένα link:HEC Windmill 385W pro

To έχω βάλει σε 3-4 συστήματα το συγκεκριμένο, πολύ καλό Εnrty Level τροφοδοτικό, μοιάζει πολύ στο Chieftec 350W του πλαισίου, παρόμοια χαρακτηριστικά και σχεδιασμός. Στα 44 που κοστίζει είναι αν μη τι άλλο μια αξιοπρεπής πρόταση. Επίσης είναι και τελείως αθόρυβο.

Πολύ καλό και αξιόπιστο τροφοδοτικό.

Αρχική απάντηση από InMyMemory

Μπορεί να σηκωσει ενα κλασσικο συστημα με amd 64 3200 και Ati X1600 και χωρις overclocking?

Κάτι παραπάνω από άνετα. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει PSU στην αγορά, ακόμα και των 15 , που να μην σηκώνει τα παραπάνω.

Μαλιστα! Εχω μείνει λιγο πίσω τότε!

Σε περιπτωση αναβαθμισης και αγορας ισχυροτερης καρτας, οπως μιας Ati x1800 για παραδειγμα λες να εχει προβλημα?

Αρχική απάντηση από InMyMemory

Σε περιπτωση αναβαθμισης και αγορας ισχυροτερης καρτας, οπως μιας Ati x1800 για παραδειγμα λες να εχει προβλημα?

Το HEC 385, όχι (μιλάμε πάντα για ''normal'' καταστάσεις (1-2 HDD)).

Βασικά εγώ έχω έναν 64άρη Newcstale 3000+,2 sata και την Χ800 GTO2 και θέλω να κλοκάρω και λίγο.Τώρα έχω ένα Macron Power 350άρη το οποίο μου τα μασάει στις τάσεις.Καλά είναι 380 ή να κοιτάξω πιο ψηλά?

Αρχική απάντηση από Tsunami

Βασικά εγώ έχω έναν 64άρη Newcstale 3000+,2 sata και την Χ800 GTO2 και θέλω να κλοκάρω και λίγο.Τώρα έχω ένα Macron Power 350άρη το οποίο μου τα μασάει στις τάσεις.Καλά είναι 380 ή να κοιτάξω πιο ψηλά?

Καλύτερα κοίτα σε κάτι μεγαλύτερο (βασικά με την προοπτική της μελλοντικής χρήσης και σε νέο μηχάνημα).

Thank you Mr SPC :)...Τώρα είδα ενα Enermax Liberty 500αρι.Αλλά θα πρέπει να βρώ funds πρώτα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.