Jump to content

Επιλογή κάρτας γραφικών..

gregorisvas

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

καπου πηρε το ματι μου για x800xl στα 130€ μτχ!

Αν δεν πας για κατι αντιστοιχο...

...στα 240€ δεν νομιζω να αξιζει η 7800GT..

στα 250 καινουργια την XL την θεωρω σαφως καλυτερη επιλογη...

(και καινουργια και ..και ..και..)

με κορυφαια επιλογη τις ΧΤ με 256ΜΒ στα 280€ αν βρεθει και μετα κλασσικα 7900GT

Αν εισαι σιγουρος οτι ξεκλειδωνει η GTO σε ΧL επισης καλη επιλογη στα 200€ καινουργια

(oxi οτι μαμα δεν αξιζει αλλα δεν θα εδινα 200€ με σκοπο οτι ξεκλειδωνει

απλα αν ξεκλειδωσει ακομα καλυτερα)

Βασικα σκεφτομουν την λυση της X800GTO2--->X850XT αλλα σε σχεση πχ με την 7800GT ειναι καλυτερη η Ati?(εικασιες κανω τωρα..θα δω που θα καταληξω :p )

edit:Να ρωτησω και κατι ακομα!!Η Χ800XL ειναι η κορυφαια της X800?Σε σχεση με την X850XT ειναι..?

Αρχική απάντηση από gregorisvas [Σήμερα, στις 19:54]

Βασικα σκεφτομουν την λυση της X800GTO2--->X850XT αλλα σε σχεση πχ με την 7800GT ειναι καλυτερη η Ati?(εικασιες κανω τωρα..θα δω που θα καταληξω :p )

Σε σχέση με την 7800GT είναι μάλλον λίγο πιό κάτω η Χ850ΧΤ...

edit:Να ρωτησω και κατι ακομα!!Η Χ800XL ειναι η κορυφαια της X800?Σε σχεση με την X850XT ειναι..?

...υποδεέστερη η X800XL...σε χρονισμούς και απόδοση...R480 vs R430 ένεκα...

Πφφφ...διαβάζοντας το θρεντ ζαλίστηκα πάντως...:blink:

χειροτερες οι gs...

περιπου παει καπως ετσι...

6800GS < X800XL ~ 6800GT < X1800GTO < X850XT PE ~ < 7800GT ~ X1800XL < X1800ΧΤ 256ΜΒ (επειδη ειναι πιο φτηνη η 256) < 7900GT

καπως ετσι...

~ = περιπου ιδια αλλα η αριστερη υποδεεστερη της δεξιας!

Η x850Xt ρε (οπως και ολες η Χ8--) δεν εχει sm3 αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος δυσκολα θα παει παραπανω...

Χ1800GTO κλοκαρετε ευκολα ,εχει SM3 και αν γινει ΧL ακομα καλυτερα

η Χ1800ΧL επισης κλοκαρετε ευκολα εχει Σμ3 και αν ανεβασεις λιγο αναλυσεις (τφτ 17' η 19' και βαλεις και κανενα φιλτρακι αφηνεις πισω την 7800GT ....

Οι τελευταιες δυο ειναι αλλη κλαση..αλλα και ακριβες...

Kαπου ειδα σε αγγελια X850 XT PE σε νορμαλ λεφτα...

αν δεν παρεις αυτη μια καινουργια Χ1800GTO στα 200€ ειναι οτι πρεπει...

η 7800 ειναι λιγο καλυτερη (αν η GTO δεν γινει XL) αλλα ειναι πιο ακριβη και μεταχειρισμενη!

Eλα παρε παρε....τωρα που γυριζει...:)

Αρχική απάντηση από unknown

η χ1800xl δηλ με o/c φτανει την 7800gtΧ-7900gt????

την 7900gt δεν την εχω φτασει(και ουτε προκειτε μαλλον)...την 7800gtx παλι ...στα ιδια ειμαι...

αυτα με μαμα ψυκτρα χωρις πολλα πολλα...

πχ 3δ2005 9400 στο χαλαρο..με λιγο oc

μολις μαθω περισσοτερα...θα πω και περισσοτερα..

απλα με κοβουν οι μνημες που ειναι 2ns αλλα παρολα αυτα ξεπερναν τα 600 ανετα..

κπου στα 620 βλεπω να σταματανε...H XT πρπει να εχει 1,6 η 1,4 οποτε εκεινη παει 750 χαλαρα μαλλον..(σαν το δικο μου το 600)

Αρχική απάντηση από gregorisvas

Τελικα παιδες μετα απο σκεψη (:p) αποφασισα να παρω ή την XFX 7900GT ή την X1800XT 512MB.Απ'αυτες τις 2 ποια? (σας ζαλισα :S ) :D

Προσωπικα θα επαιρνα την 7900GT....

Αρχική απάντηση από gregorisvas [Σήμερα, στις 17:44]

Γμτ..εχω ψιλομπερδευτει.Σε καποιες δοκιμες βλεπω οτι η X1800XT παει καλυτερα απο την 7900GT..Πφφφφ...Ντεν ξερει..

Μη το πολυσκέφτεσαι!!! Πάρε όποια από τις δύο αντέχει η τσέπη σου!!! Ακόμη και αν είχες στην διάθεσή σου και τις δύο πίστεψέ με ότι δεν θα έβλεπες με τίποτα τις διαφορές τους!!!

’ντε άσε τις μελέτες και έρευνες και χτύπα όποια γουστάρεις από αυτές που αναφέρεις. Είναι και οι δύο "λουλούδια"

μην ψαχνεις ψυλλους στα αχυρα....

εκει που εφτασες...και οι δυο ειναι κορυφαιες....

παρε οποια βρεις ετοιμοπαραδοτη...και ξανα αλλο ενα quote που θα σε βοηθησει...

Αρχική απάντηση από BassJunkies

Μη το πολυσκέφτεσαι!!! Πάρε όποια από τις δύο αντέχει η τσέπη σου!!! Ακόμη και αν είχες στην διάθεσή σου και τις δύο πίστεψέ με ότι δεν θα έβλεπες με τίποτα τις διαφορές τους!!!

’ντε άσε τις μελέτες και έρευνες και χτύπα όποια γουστάρεις από αυτές που αναφέρεις. Είναι και οι δύο "λουλούδια"

Παιδες να ρωτησω..Εχει καμια διαφορα αυτη: http://www.megamarket.gr/sapphirex1800xt512mb2xdvivivopciexpress-p-22132.html?filter_id=81&page=2

σε σχεση με αυτη?http://www.megamarket.gr/sapphirex1800512mbcrossfirepciexpress-p-22126.html?filter_id=81&page=2

Απ' οτι καταλαβαινω και οι 2 ΧΤ πρεπει να ναι..Η δευτερη βλεπω εχει διαφορα στα ρολογια..Αλλα ΧΤ μονο μια ειναι στο site της Sapphire..Ξερει κανεις τι παιζει? :p

H XT πρπει να εχει 1,6 η 1,4 οποτε εκεινη παει 750 χαλαρα μαλλον..(σαν το δικο μου το 600)

δηλ αν παρω μια gto την ξεκλειδωσω σε xl και περασω το βιοσ της xt..........................

ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.