Jump to content

Επιλογή κάρτας γραφικών..

gregorisvas

Recommended Posts

Γεια σας παλικαρια..Λεω να αλλαξω την τιμιοτατη Asus N6600 που εχω με κατι αρκετα καλυτερο.Λεω να ξοδεψω βια 250.Κυριως βλεπω ATi και επειδη εχουν καλυτερες επιδοσεις απ'οτι βλεπω σε σχεση με τις αντιστοιχες Nvidia αλλα και λογω crossfire υποστηριξης στο mobo μου.

Εχω ξεχωρισει τις ακολουθες:Sapphire X800GTO2(και την κανω X850XT),X1800GTO.Η τελευταια ακουσα καπου οτι μπορει να γινει X1800XT αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Εσεις τι προτεινετε?

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gregorisvas [Σήμερα, στις 19:48]

Σιγουρα BassJunkies ειναι παρα πολυ καλη η 7900GT αλλά εχω μια προτιμηση στις ATi.Δεν ξερω καλως η κακως :p Η X850XT PE ποσο μπορω να τη βρω?Απο skroutz πανω απο 450 τη βγαζει... :(

Κι εγώ φανατικός ΑΤΙ είμαι αλλά είπα να δοκιμάσω και κάτι σε Nvidia μιας και τα τελευταία benchs και tests βγάζουν την καρτούλα αυτή κανόνι!!!;)

θα προτεινα να μην πας σε Χ850 αλλα σε Χ1800 ...(οχι οτι δεν ειναι γρηγορη)

η χ1800XL εχει 250 περιπου....

η Χ1800ΧΤ εχει 280 (με 256 ΜΒ) και 340 με 512!

και καπου στα 300-310 παιζει και η Χ1900GT που δεν ξερω τι λεει...

αν δεν πας σε XL πηγαινε σε GTO ....αλλα Χ1800 προτεινω...

Αρχική απάντηση από gregorisvas

Φιλε NTG αν παρω X1800GTO μπορω να την "ξεκλειδωσω" σε κατι αλλο?Οι X1800XL ειναι καλες?

Δεν ειμαι αρμοδιος να σου πω αν ξεκλειδωνει...(κανεις δεν ειναι πιστευω)

αλλα με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις την XL για την οποια δεν χρειαζεται να ανυσηχεις αν θα ξεκλειδωνει...

για το αν ειναι καλες θα σου πω σημερα η αυριο!

Για καλες τις εχω παντως!

Παντως οποια και να παρεις απο τις παραπανω θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος .....απολυτως καμμια σχεση με 6600...

Εγω θα ελεγα να μη βιαστεις καθολου, χτυπας μια Χ800XL η μια Χ800GTO2 που ηπαρχουν στο φορουμ με 150 η 180 το πολυ Ευρω και μετα παιρνεις κατι καλυτερο. 150 ειναι τα μισα απο 300 για μια καλη 7900GT ας πουμε, κανε υπομονη και αποταμιευση και αργοτερα θα παρεις κατι πολυ καλυτερο. Ριξε μια ματια στο φορουμ με τις πολησεις και θα βρεις αρκετες καρτουλες.

Αρχική απάντηση από Sisman

Εγω θα ελεγα να μη βιαστεις καθολου, χτυπας μια Χ800XL η μια Χ800GTO2 που ηπαρχουν στο φορουμ με 150 η 180 το πολυ Ευρω και μετα παιρνεις κατι καλυτερο. 150 ειναι τα μισα απο 300 για μια καλη 7900GT ας πουμε, κανε υπομονη και αποταμιευση και αργοτερα θα παρεις κατι πολυ καλυτερο. Ριξε μια ματια στο φορουμ με τις πολησεις και θα βρεις αρκετες καρτουλες.

σωστος ο Βαλαντης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.