aGka8lz Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2006 παιδια λοιπον εχω βρει ενα Ipod σε καλή τιμη αλλα δεν μπορω να ξέρω αν εχει ο δίσκος bad Sectore etc υπαρχει περίπτωση με καποιο πρόγραμμα να του κάνω ελέγχο?yπαρχει κατι αλλο να του κοιτάξω?eυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Κοίτα αν είναι TrIpod βασικά...γιατί έχουν γίνει πολλά τώρα τελευταία με Ipods ΤρΙpods και το λουρί του εξυπνέμπορααααα....προσοχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Μάϊος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 ναι αυτα τα εχω δει και τα ΤPod κυκλοφορουν οπως και τα l (aka L) - pod !οτι ειναι μηλαρακι ειμαι σιγουρος!απλα για την κατασταση του δεν ξερω μην σκασω τα ευρα και ειναι σαπιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Μάϊος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 το εχεις off και το ανοιγεις με πατημενο το κεντρικο κουμπι καιστον "κυκλο κουμπι" πατας το πανω κουμπι η κατω η δεξια η αριστερα και οι τεσσερις επιλογες βγαζουν καποια κρυφα μενου μια απο τις 4 επιλογες βγαζει ενα κρυφο μενου που εχει και scan discβεβαια μια φορα που το εκανα πηρε αρκετη ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Μάϊος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 τι είναι τα tripod που λετε?υπαρχει διαφορα με τα ipod?κανα λινκ με φωτο τριποντ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάϊος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Ποσεχε ποσο γρατζουνισμενο ειναι στην πλατη του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Μάϊος 17, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από bourlas το εχεις off και το ανοιγεις με πατημενο το κεντρικο κουμπι και στον "κυκλο κουμπι" πατας το πανω κουμπι η κατω η δεξια η αριστερα και οι τεσσερις επιλογες βγαζουν καποια κρυφα μενου μια απο τις 4 επιλογες βγαζει ενα κρυφο μενου που εχει και scan disc βεβαια μια φορα που το εκανα πηρε αρκετη ωρα Σε ευχαριστλω πολυ Αρχική απάντηση από g_0x τι είναι τα tripod που λετε?υπαρχει διαφορα με τα ipod?κανα λινκ με φωτο τριποντ? το κολπο που το καταλαβαίνεις ειναι οτι τα μουφα Ipod εχουν ραδιόφωνο σε αντι8εση με τα κανονικα που βάζειις ενα εχτρα εξάρτημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Μάϊος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 και τι τιμη παει τα μουφα?αν ειναι πιο φτηνα δεν είναι κ ασχημα.αλλα πολυ απομημιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Μάϊος 18, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 περιπου 55ευρά τα 512MB και 65ευρα το 1GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάϊος 18, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Για ποιό iPod μιλάμε;Καλό θα ήταν να κοιτάξεις την κατάσταση της μπαταρίας.Φόρτωσε μερικά mp3 και δες πόσο αντέχει μέχρι το shutdown με full charge.Το iPod (30G) κρατάει 14 ώρες,το 60G 20,το nano 14 και το shuffle 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.